Iloilo o se saolotoga Yandex DNS server

Pin
Send
Share
Send

Yandex sili atu nai lo 80 DNS tuatusi o loʻo i Rusia, le CIS atunuʻu ma Europa. O talosaga uma mai tagata e faʻaaogaina i totonu o faila lata mai, lea e faʻataga e faʻateleina ai le saoasaoa o itulau amata. I se faʻaopopoga, o Yandex DNS server faʻatagaina oe e faʻamamalu fegalegaleaiga e puipuia lau komipiuta ma tagata faʻaaoga.

Seʻi o tatou faʻamasani atili i le Yandex DNS server.

Yandex DNS Tagata Tulaga

Ole Yandex e maua fua le faʻaaogaina o ana DNS tuʻufaʻatasiga, aʻo faʻamautu i le maualuga ma le mautu o Initaneti saosaoa. Pau lau mea e fai o le faʻatulaga lau router pe fesoʻotaʻi i luga o se komepiuta a le tagata lava ia.

Yandex DNS Server Faiga

Faʻalagolago i sini, e mafai ona e filifilia ni auala se tolu o le faʻagaioiga o le DNS server - Basic, Safe and Family. E tofu lava le auala ma lona lava tuatusi.

Ole faʻavae ole auala e faigofie ona faʻamautu ai le saoasaoa tele o soʻotaga ma leai ni faʻatapulaʻaina o auala.

Saogalemu o se auala e mafai ai taofia polokalame leaga mai le faʻapipiʻi i lau komepiuta. Ina ia poloka poloka poloka, e faʻaaogaina se antivirus i luga o le Yandex algorithms e faʻaaogaina ai Sophos saini saini. O le taimi lava e le manaʻomia se polokalama le fia ulufale atu i le komepiuta, o le a maua e le tagata faʻailoa se faʻamatalaga e uiga i lona polokaina.

E le gata i lea, o le saogalemu faiga e aofia ai foi puipuiga mai bots. O se komepiuta, tusa lava pe a le o lau malamalama, e mafai ona avea ma vaega o se fesoʻotaʻiga o le cybercriminals oe, faʻaaogaina polokalama faʻapitoa, e mafai ona lafoina spam, crack passwords ma osofaʻiga server. Tulaga saogalemu se poloka i le faʻagaioiga o nei polokalame, puipuia i latou mai le fesoʻotaʻiga ma pulega pulega.

O le faʻatulagaina aiga o loʻo i ai uma meatotino o se saogalemu, aʻo le iloaina ma poloka 'upega tafaʻilagi ma faʻasalalauga ma ponokalafi, faʻamalieina le manaʻoga o le tele o matua e puipuia i latou lava ma a latou fanau mai' upega tafaʻilagi e iai erotic mea.

Faatulaga le Yandex DNS server ile komepiuta

Mo le faʻaaogaina o le Yandex DNS server, e tatau ona e faʻataʻitaʻia le tuatusi DNS e tusa ma le faʻatulagaina i totonu o soʻotaga.

1. Alu i le laupepa pule, filifili "Vaʻai tulaga tulaga ma galuega" i le "Network ma Initaneti" vaega.

2. Kiliki i le soʻotaga lata mai ma kiliki ile "Properties".

3. Filifili "Initaneti Protocol Version 4 (TCP / IPv4)" ma kiliki i le "Properties" faʻamau.

4. Alu i le Yandex DNS server website ma filifili le auala talafeagai mo oe. O numera i lalo o igoa o fesuiaiga o le sili atu le filifilia ma se isi DNS tautua. Ulufale nei fuainumera i mea o loʻo faia i le Initaneti. Kiliki le OK.

Faatulaga le Yandex DNS server ile router

O Yandex DNS server e lagolagoina galuega ma Asus, D-Link, Zyxel, Netis ma Upvel routers. O le ae mauaina faʻamatalaga i le auala e faʻatulaga ai se tasi o nei router i le pito i lalo o le DNS server itulau autu i le kilikiina o le igoa o le router. O iina e te maua ai faʻamatalaga i le auala e faʻatulaga ai le server i luga o se isi ituaiga o router.

Faʻatuina le Yandex DNS server ile telefoni ma le tablet

O faʻamatalaga auiliili i luga o le faʻatulagaina o masini ile Android ma iOS e mafai ona maua ile itulau autu DNS faigaluega. Kiliki i le “Device” ma filifili le ituaiga masini ma lona faagaoioiga. Mulimuli i faatonuga.

Sa matou iloiloina foliga o le Yandex DNS server. Masalo o nei faʻamatalaga o le a faʻalelei atili ai lau initaneti.

Pin
Send
Share
Send