5 lauiloa Opera browser faʻaopoopoga mo VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte e le gata o se tasi o sili ona lauiloa web punaoa i totonu o Rusia, ae faapea foi i le lalolagi. O ana tautua e faʻaaogaina e le miliona o tagata. E le o se mea e ofo ai, tagata atiaʻe, faatasi ai ma le fesoasoani a isi faʻaopoopoga, latou te manaʻo e tuʻufaʻatasia browser ma lenei fesoʻotaʻiga lautele. Sei o tatou vaʻai ile faʻaopopoga sili ona lauiloa mo le faigaluega ile VKontakte 'upega tafaʻilagi ile Opera browser.

Faapipiiina faalauteleina

Le tele o faʻaopoopoga mo le galue ai i luga o fesoʻotaʻiga lautele VKontakte faʻapipiʻi i le tutusa auala e pei o isi faʻaopoopoga mo le Opera - e ala i le 'upega tafaʻilagi aloaʻia. O le valaʻauina o le vaega autu o le polokalama, tatou faasolosolo ona alu i totonu o le lisi mea - "Faʻalautelega" ma "Download faʻaleleia".

O le alu i le 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi, e suʻesuʻe mo le faʻaopopo, afai e te iloa lona igoa, e mafai ona e faʻaogaina le saʻiliga faʻapitoa foliga, pe o le sifi atu i le "Social Networks" vaega, filifili le faʻaopoopoga i lona faʻamatalaga.

Faʻapipiʻi le faʻaopoopoga filifilia, kiliki i luga o le laʻau tele lanumeamata "Faʻaopopo i Opera".

A maeʻa le faʻapipiʻi, o le tusitusiga i luga o le ki o le a suia i le "Faʻapipiʻiina".

Lauiloa faalauteleina

O lenei, sei o tatou vaʻai i taʻutaʻuga sili ona lauiloa Opera browser mo le faigaluega i le VKontakte social network, ma suesue a latou vaega autu.

Vkopt

Le faʻalauteleina sili ona lauiloa mo le tuʻufaʻatasia ma le VKontakte social network i le Opera browser o le VkOpt. Ose mea faigaluega tele lea e tuʻufaʻatasia ai le tautua ma le upega tafailagi tele i le tele e mafai ai. Faatasi ai ma lenei faʻaopopoga, e mafai ona suia le mamanu o le VKontakte itulau, tusa ai ma tagata e fiafia iai, faʻatulagaina o talaʻaga mai tua, o aʻu le nofoaga o le lisi, ma isi.

O le faʻaopopoga fesoasoani i le download lelei ata, faʻapea foi ma le downloadina o musika ma vitio mai VKontakte i se komepiuta, e le mafai ona faia i tulaga faʻavasega meafaigaluega. E le gata i lea, e ala i le VkOpt nofoaga, e mafai ona e faʻaalia le faʻaalia o faʻaopopoga faʻamatalaga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga e uiga i se pese pese.

Faʻamau le VkOpt mo Opera

Download Musika VKontakte

I le igoa o le faʻaopopoga "Download musika VKontakte" vave ona manino lona aoga. Lenei o se vaʻaiga faʻaititia mo le Opera, lea e faʻapitoa lava mo le downloadina o pese i lau komipiuta. O le faʻaopopoina na mauaina le lauiloa ona o le faigofie o le galulue ma ia. Ina ia download se faila musika mai le lauiloa VKontakte fesoʻotaʻiga, na ona kiliki i le aikona o le itu i luga, lea o le faʻaosofia e fausia i tafatafa o musika taʻitasi i lenei tautua lautele.

Ole ata tuai ole VK

Le tele o tagata e faʻaaogaina le ata fou o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte le fiafia. Mo i latou, o le faʻaopopoga "Old Design VK" na faia, lea, ma le tasi kiliki i luga o le faʻamau i luga o le mea faigaluega, e mafai ona toe faʻafoʻi le faʻasologa muamua o le lauiloa lauiloa i le Opera browser.

VKontakte failautusi

O le Vkontakte Informer Extension ua mamanuina ina ia faʻailoa ai le tagata faʻaaoga e uiga i mea eseese na tutupu i luga o fesoʻotaʻiga lautele, tusa lava pe o ia i isi nofoaga. O mea uma na tutupu o loʻo faailogaina e ala i se ata i luga o le Opera browser toolbar.

O le faʻaopopoga faʻailoa atu ia te oe ni uo fou talosaga, feʻau tumaʻoti, valaaulia i faʻalapotopotoga ma taʻaloga, faʻailoga i ata ma vitio, fiafia, ma sili atu. O a mea e tutupu o le a faʻailo e le faʻaopoopoga, o le tagata faʻaaoga e mafai ona ia lava ia i ana tulaga.

Kenzo VK

O le Kenzo VK faʻateleina ei ai le tele o aoga aoga. O le sili ona taua o latou o le faʻaalia o le bitrate mo musika auala i luga o le social network VKontakte. I se faʻaopopoga, o lenei faʻaopopoga na te aveeseina faʻasalalauga iunite, uo o ofo atu ofo, ei ai le scrobbler, ma isi mea laiti.

Ole lautele ole faʻasalalauga ile lautele o fesoʻotaʻiga ma VKontakte ile vaega ole Opera e faʻasino ile vaega autu e lisi atu i luga. I le taimi lava e tasi, soʻo se tasi i le "Social Networks" vaega a le alualu i luma Opera faʻaopoopoga 'upega tafaʻilagi o le a mafai ona maua le tele o isi faʻaopoopoga mo fegalegaleaiga ma lenei lauiloa Initaneti itulau.

Pin
Send
Share
Send