Ua matou faasaʻoina le faʻaletonu e tatalaina codecs i Sony Vegas

Pin
Send
Share
Send

Sony Vegas o se sili atu maʻimauina faʻatonutonu vitio ma, masalo, uma lona lua na fetaiaʻi ma se mea sese: "Faʻaaliga! O se mea sese na tupu aʻo tatalaina se tasi poʻo ni faila. Faʻaletonu le tatalaina codecs." I lenei mataupu o le a matou taumafai e fesoasoani ia te oe e foia lenei faʻafitauli tasi ma taimi uma.

Faʻafouina pe faʻapipiʻi codecs

O le mafuaaga autu o le mea sese o le leai o ni codecs talafeagai. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻapipiʻi se seti o codecs, mo se faʻataʻitaʻiga, K-Lite Codec Pack. Afai o loʻo ua faʻapipiʻi lenei afifi i lau komipiuta, ona faʻafou atili lea.

Sii maia fua le K-Lite Codec Pack mai le ofisa aloaia a le upega tafailagi

E manaʻomia foʻi ona e faʻapipiʻi (toe faʻafou, pe a fai ua maeʻa faʻapipiʻi) se tagata e leai se totogi mai le Apple - Quick Time.

Sii maia Vave Taimi mo maua fua mai le laupepa aloaia

Liliu le vitio i se isi faʻasologa

Afai ei ai ni ou faafitauli i le faʻatinoina o le parakalafa muamua, ia e masani lava ona mafai na o le liliuina o le video i seisi faʻasologa, o le a mautinoa e tatalaina i Sony Vegas. Lenei mafai ona faia ma le polokalama fua fua Faʻafailoaina Factory.

Aumai fua le Format Factory mai le laupepa aloaia

E pei ona e iloaina, o le mea sese i le tatalaina codecs ua foia tele. Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou fesoasoani atu ia te oe i le foia o lenei faʻafitauli ma i le lumanaʻi e te le maua ai faʻafitauli i le Sony Vegas.

Pin
Send
Share
Send