Faʻafefea ona faʻaopopo aʻafiaga i Sony Vegas?

Pin
Send
Share
Send

O le a le faʻapipiʻiina e aunoa ma aʻafiaga faʻapitoa? E i ai le tele o aʻafiaga o le Sony Vegas mo faʻamaumauga vitio ma leo. Ae le o tagata uma e iloa le mea latou te i ai ma faʻafefea ona faʻaaoga. Sei o tatou vaʻai i faʻafefea ona faʻatinoina se aʻafiaga i faʻamaumauga i Sony Vegas?

Faʻafefea ona faʻaopopo aʻafiaga i Sony Vegas?

1. Muamua lava, lafo i luga se vitio i Sony Vegas lea e te manaʻo e faʻaaogaina le aʻafiaga. Afai e te manaʻo e faʻaaogaina le aʻafiaga na o se vaega o le faila faila, ona vavaeeseina lea mai le vitio faʻaaoga le "S" ki. O lenei kiliki i luga o le faʻamau "Special effects of the event" luga o le manaʻomia vaega.

2. I le faʻamalama e matala, o le ae vaʻai i se tele tele lisi o mea eseese. E mafai ona e faia se tasi o na mea pe fai soo se taimi.

Manaia!

I se isi itu, e mafai ona e faʻaopopo aafiaga e le gata mo vitio, ae faʻapena foi mo leo puʻeina.

3. O aʻafiaga taʻitasi e mafai ona faʻapitoa i lou manaʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili le "Galu" aʻafiaga. I le faʻamalama e matala, e mafai ona e setiina le aʻafiaga tapulaʻa ma matau pe faʻafefea ona suia le vitio i le faʻaaliga matala.

O le mea lea, sa matou fuafuaina pe faʻapefea ona faʻatinoina aʻafiaga i le vitio faʻaaoga Sony Vegas. Faatasi ai ma le fesoasoani a auga, e mafai ona stylize se vitio, faia ia susulu malamalama ma tosina atu le gauai o le au maimoa. O le mea taua o le aua le soona fai!

Pin
Send
Share
Send