Faʻafefea ona faʻaleaogaina Java i le Mozilla Firefox browser

Pin
Send
Share
Send


Java o se tasi-lauiloa-tekonolosi e manaʻomia e taʻalo ai mea i le igoa lava e tasi, faʻapea foʻi ma le tamoe i nisi polokalama. Le aso, ua manaʻomia le manaʻoga mo lenei plug-in i le Mozilla Firefox browser, talu ai ona o loʻo i ai o sina mea o Java i luga o le Initaneti, ma ua matua faʻaleagaina ai le saogalemu o le web browser. I lenei tulaga, o le aso o le a tatou talanoa e uiga i le faʻafitauli Javascript i le Mozilla Firefox browser.

Plugins e le faʻaaogaina e le Mozilla Firefox browser, faʻapea foʻi ma le tauaveina o se tau faʻamataʻu, e tatau ona le pasia. Ma afai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Adobe Flash Player plugin, lea e lauiloa ona o le maualalo lona tulaga o le saogalemu, e faigata pea mo le tele o tagata faʻaaoga ona teena ona o le tele o anotusi i luga o le Initaneti, ona faʻasolosolo lava lea ona le toe i ai o Java, aua e toetoe lava leai se fonotaga i luga o le network content lea O lenei plugin e manaʻomia.

Faʻafefea ona faʻasaina Java i le Mozilla Firefox browser?

E mafai ona e faʻatulagaina Java i le faʻaofi o le polokalama e faʻapipiʻi i lau komipiuta ma ala i le Mozilla Firefox menu pe a fai e te manaʻomia le faʻaonaina o le plug-in aemaise mo lenei browser.

Metotia 1: faʻamuta le Java e ala i le polokalame polokalame

1. Tatala menu "Pulea vaega". I le lisi o vaega e tatau ona e tatalaina Java.

2. I le faʻamalama e matala, alu i le lau "Puipuiga". Lenei e tatau ona e le siaki le aitema "Faʻamalosi Java mataupu i le masini suʻesuʻe". Sefe suiga i le kiliki i luga o le ki "Talosaga"ma o lea Ua lelei.

Metotia 2: Faʻamuta Java e ala i Mozilla Firefox

1. Kiliki le lisi lisi ole lisi i le pito i luga taumatau ma filifili le vaega i le faamalama e aliali mai "Faaopopo".

2. I le itu tauagavale, alu i le lau Plugins. Faafeagai o le plugin Java Deployment Toolkit seti tulaga "Aua le toe ki". Tapuni le plugin management tab.

O le mea moni, o nei auala uma e faʻamuta ai le faʻagaioiga o le Java plug-in i le Mozilla Firefox browser. Afai o iai pea au fesili e uiga i lenei mataupu, fesili atu ia latou i tala.

Pin
Send
Share
Send