Upu faataga i le Opera browser: teuina nofoaga

Pin
Send
Share
Send

O se galuega aoga tele o le Opera o le manatua lea o upu faʻamau pe a ulufale. Afai e te faʻaalia lenei foliga, e te le manaʻomia le ulufale i se saite nofoaga i taimi uma, pe a e manaʻo ai, manatua ma ulufale i le faʻamatalaga e faʻatatau i ai i le pepa. O le browser e faia mea uma mo oe. Ae faʻafefea ona vaʻai i le teuina passwords i Opera, ma o fea o latou teuina faʻaletino i le hard drive? Seʻio tatou suʻeina tali i nei fesili.

Vaʻai faʻasao numera faʻapipiʻi

Muamua lava, matou te aʻoaʻoina e uiga i le auala suʻesuʻe mo le maimoaina o faʻamatalaga upu i le Opera. Mo lenei mea, tatou te manaʻomia le alu i lau browser setting. Matou te o atu i le vaega autu o le Opera, ma filifili le "nofoaga" mea. Pe oomi le Alt + P.

Ona alu lea ile vaega "Puipuiga" vaega.

O loʻo matou sailia le faʻamau "Pulea passwords faʻaola" i le vaega "Passwords" ma kiliki i luga.

Ua aliali mai se faʻamalama e faʻaali ai le lisi igoa o nofoaga, logins ia i latou, ma faʻailoga faʻailogaina.

Ina ia mafai ona vaʻaia le upu faʻatonu, faʻasolosolo le isumu ise luga o le igoa o le upega tafailagi, ma kiliki i luga o le "Faaali" faʻamau e aliali mai.

Pei ona e vaʻai, a maeʻa, o loʻo faʻaali le upu faʻatonu, ae toe mafai ona faʻamau i le kiliki i le "Nana" faʻamau.

Teu faʻamaumauga i luga o lau hard drive

Ia tatou suʻe poʻo fea e teuina ai upu faʻamaumau i totonu o le Opera. O loʻo maua i le faila faila o le Login, lea, i le isi itu, o loʻo i totonu o le faila Opera browser faila. O le nofoaga o lenei folder mo faiga uma e tagata. E faʻamoemoe lava i le faʻagaioia o mea, browser version ma le setiina.

Ina ia mafai ona e vaʻaia le faʻamatalaga tulaga o se browser faapitoa, e tatau ona e alu i lana lisi ma kiliki i luga o le "About" aitema.

I luga o le itulau e matala, i totonu o faʻamatalaga e uiga i le tagata suʻesuʻe, matou te sailia le vaega "Ala". Lenei, faafeagai le "Profile" taua, o le ala tatou te manaʻomia e faʻaalia.

Kopi ma faapipii i le tuatusi pa o Windows Explorer.

Ina ua o atu i le faʻatonutonu, e faigofie lava ona maua le Login Data faila matou te manaʻomia, lea e teu ai le faʻamatalaga e faʻaali i le Opera.

E mafai foi ona tatou o atu i lenei faʻamatalaga e faʻaaoga se isi faila faila.

E mafai foi ona e tatalaina lenei faila ma se tusitusiga tusitusiga, mo se faʻataʻitaʻiga, tulaga masani Windows Notepad, ae o le a le aumaia le tele o faʻamanuiaga, talu ai o faʻamaumauga o loʻo fai ma faʻailoga encoded SQL laulau.

Ae peitaʻi, afai e te tapeina faʻale-faila le Login Data, ona faʻaaoga uma lea o faʻamaumauga teuina i le Opera.

Na matou fuafuaina le auala e vaʻai i upu faʻatonu mai nofoaga e teu ai Opera e ala i le browser browser, faʻapena foi ma le mea o loʻo teu ai le faila ma faʻamaumauga. E tatau ona manatua o le faʻasaoina o passwords o se mea aoga tele meafaigaluega, ae o nei metotia o le teuina faʻalilolilo faʻamaumauga se tulaga lamatia i tuutuuga o le saogalemu o faʻamatalaga mai e osovale.

Pin
Send
Share
Send