Manoa ufi i le photoshop

Pin
Send
Share
Send


Maneta taula - o se tasi o mea "poto" meafaigaluega i le Photoshop polokalame. O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o le otometi filifili piksela o se ituaiga leo poʻo le lanu i le ata.

Tele o taimi, tagata e le malamalama i agavaʻa ma faʻasologa o le mea faigaluega ua le fiafia i lona faʻagaioiga. E mafua lea ona o le foliga le mafai ona faʻatonutonuina o le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasia o se leo faapitoa poʻo le lanu.

O lenei lesona o le a faʻasaga i le galulue ma Maneta taula. O le a tatou aʻoaʻoina auala e iloa ai ata ia tatou te faʻaaogaina ai le mea faigaluega, ma faʻapitoa foi.

A faʻaaoga le Photoshop CS2 pe muamua atu, Maneta taula E mafai ona e filifilia i se kiliki faigofie i luga o lona ata i le itu taumatau. Ua faʻalauiloa e le CS3 se mea faigaluega fou ua taua Filifiliga vave. O lenei mea faigaluega o loʻo i ai i le vaega lava e tasi ma o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻaalia i luga o le meafaigaluega.

Afai o loʻo e faʻaaogaina le Photoshop version e maualuga atu nai lo CS3, ona e tatau ona e kiliki i luga o le aikona Filifiliga vave ma suʻe i le lisi o le lisi i lalo Maneta taula.

Muamua, tatou vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o galuega. Maneta taula.

Faapea tatou te iai se faʻatusa ma se faʻasolosolo tua ma se laina mautu faʻasolosolo:

O le meafaigaluega uta i le vaega filifilia o na pixels na, e tusa ai ma Photoshop, maua le tutusa leo (lanu).

O le polokalama fuafuaina le faʻatau numera o lanu ma filifili le nofoaga talafeagai. Afai ole lapoʻa e fai si telē ma ei ai le monophonic faʻatumu, ona i ai lea i le tulaga lea Maneta taula na le mafai ona suia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona tatou faʻailoaina le lanu lanumoana ile tatou ata. Pau le mea e manaʻomia o le kiliki o le agavale agavale i luga o soʻo se nofoaga o le lanumoana fasi. O le polokalama o le a otometi lava iloa le hue taua ma utaina pixels tutusa i lena taua i le nofoaga filifilia.

Faʻatulagaina

Onosai

O le faʻatinoga sa faia sa fai lava le faigofie, talu ai o le nofoaga sa i ai se monophonic faʻamau, o lona uiga, e leai ni isi lanu lanumoana o loʻo i luga o le fasi pepa. O le a le mea e tupu pe a e faʻaaogaina le mea faigaluega i le faʻalavelave i le pito i tua

Kiliki i le lanu efuefu vaega i le paleni.

I lenei tulaga, o le polokalame faʻalauiloaina le tele o paolo e latalata i le taua i le lanu efuefu i le eria na tatou kiliki i luga. O lenei vaʻai e fuafuaina e le mea faʻatonutonu, maise, "Onosai". O le tulaga i luga o le pito i luga o le meafaigaluega.

O lenei faʻatonutonu e fuafua ai pe fia le maualuga o le faʻataʻitaʻiga (le tulaga na tatou kiliki ai) e mafai ona ese mai le paolo o le a laʻuina i luga (faʻailogaina).

I tatou, o le taua "Onosai" seti i le 20. O lona uiga o lea mea Maneta taula Faʻaopopo i le filifiliga o 20 shades pouliuli ma mama nai lo le faʻataʻitaʻiga.

O le fofo i le tatou ata aofia 256 pupula le maualuga va i le uliuli uliuli ma paʻepaʻe. O le mea faigaluega filifilia, tusa ai ma le faʻatulagaina, 20 tisiki pupula i itu uma e lua.

Ia, mo le lelei o le faʻataʻitaʻi, taumafai e faʻateleina le onosaʻi, fai mai, i le 100, ma toe faʻaaoga Maneta taula i le fai faagasolo.

I le "Onosai", faalauteleina lima taimi (pe a faatusatusa ma le isi muamua), o le mea faigaluega filifilia se vaega lima taimi lapoa, talu ai e le 20 ata faʻaopopo na faʻaopoopoina i le faʻataʻitaʻiga tau, ae 100 i itu uma o le pupula fua.

Afai e manaʻomia e filifili naʻo le paolo e fetaui ma le faʻataʻitaʻiga, ona faʻatulaga lea le taua o le "Tolerance" i le 0, o le a faʻatonuina ai le polokalama e aua neʻi faʻaopopo i ai ni isi paolo taua i le filifiliga.

Afai o le Tolerance taua o 0, tatou te mauaina naʻo le manifinifi laina filifilia o loʻo i ai le tasi hue tutusa ma le faʻataʻitaʻiga na ave mai le ata.

Mea Tatau "Onosai" e mafai ona setiina i le laina mai le 0 i le 255. O le maualuga o lenei tau, o le tele foʻi o le eria o le a faʻaalia. O le numera 255, seti i le fanua, faia le meafaigaluega filifili le atoa ata (leo).

Auo Pixel

Pe a mafaufau i tulaga "Onosai" tasi e maitauina ni uiga ese. A e kiliki i luga o le vasega, o le polokalame e filifili pikiki naʻo i totonu o le nofoaga tumu i le fofo.

E le aofia i le filifiliga tūlaga i le vāega i lalo o le fasi pepa, e ui o ata i ona foliga e tutusa uma i le pito i luga.

O le isi mea faigaluega e nafa ma lenei. Maneta taula ma ua valaauina o ia Auo Pixel. Afai ua i ai se daw i luma o le palakalafa (e ala i le faʻalavelave), ona filifili lea e le polokalame na na pixels o loo faʻamatalaina "Onosai" pei ona talafeagai i le 'aulelei o le pupula ma lau, ae i totonu o le vaega ua faʻatuatuaina.

O isi lava pixels tutusa, tusa lava pe faʻapitoa e talafeagai, ae i fafo atu o le nofoaga filifilia, o le a le pa'ū i totonu o le utaina nofoaga.

I la matou mataupu, o le mea lea na tupu. O ata tutusa uma i le pito i lalo o le ata sa le amanaʻiaina.

Tatou faia seisi faataʻitaʻi ma aveese le daw i luma Auo Pixel.

O lenei kiliki i luga o le tutusa (pito i luga) vaega o le valea Maneta taula.

E pei ona e vaaia, a Auo Pixel ua le toe aoga, ona tatau lea o pixels uma i le ata e fetaui ma mea tau tapulaa "Onosai", o le a faʻailoaina atu tusa lava pe o latou valavala mai le faʻataʻitaʻiga (o loʻo tu i seisi itu o le ata).

Avanoa faaopoopo

Lua faʻasologa muamua - "Onosai" ma le Auo Pixel - o le sili ona taua i le meafaigaluega Maneta taula. Ui i lea, e iai isi, e ui lava e le taua, ae e manaʻomia foi nofoaga.

Pe a filifilia pixels, o le meafaigaluega faia lenei laa, faʻaaogaina tamai faatafafa, lea e afaina ai le lelei o le filifiliga. E mafai ona aliali mai pito pito, masani ona taʻua o se "apefai" i tagata lautele.
Afai o se 'upega tafaʻilagi saʻo le faʻatulagaina foliga foliga (quadrangle) ua faʻailoaina mai, ona ono tupu ai lea o se faʻafitauli, ae a filifilia ni vaega o le le faʻatonutonu foliga, "apefai" e le maalofia.

A itiiti lamolemole jagged pito o le a fesoasoani Faamaola. Afai e setiina le daw, ona faʻaaoga lea e le Photoshop se laʻititi pupuni i le filifiliga, e toetoe lava a le o iai se afaina i le faʻailoga mulimuli o pito.

E taʻua le isi tulaga "Faʻataʻitaʻiga mai vaega uma".

O le mea masani lava, Magic Wand e ave se hue samasama e faʻamamaina ai naʻo le vaega o loʻo filifilia nei i le palet, o lona uiga, e malosi.

Afai e te siakiina le pusa i autafa o lenei faʻatulagaina, o le a otometi lava ona puʻeina se faʻataʻitaʻiga mai vaega uma i le pepa ma aofia ai i le filifiliga, faʻatonutonuina e le "Onosai ".

Faʻataʻitaʻi

Sei o tatou vaʻai i le faʻaaoga aoga o le mea faigaluega Maneta taula.

Ua ia i matou le uluai ata:

O lenei o le a tatou suia le lagi ma tatou, ua iai ao.

O le a ou faamatala pe aisea na ou puʻeina ai lenei ata faʻapitoa. Ma talu ai e lelei tele mo le faʻatonutonu ma Maneta taula. O le lagi o le aʻafia toetoe lava, ma tatou, faʻatasi ma "Onosai", e mafai ona tatou filifilia atoa.

Ova taimi (mauaina poto masani) o le a e malamalama i ata e mafai ona faʻaaoga i ai le mea faigaluega.

Matou te faaauauina le masani.

Fausia se kopi o le puna vaega ma se poloketi poloka FMTL + J.

Ona ave lea Maneta taula ma faʻatulagaina e pei o mea nei: "Onosai" - 32, Faamaola ma le Auo Pixel aofia ai "Faʻataʻitaʻiga mai vaega uma" vavaeeseina.

Ona, i luga o le kopi laupepa, kiliki i le pito i luga o le lagi. Tatou mauaina lenei filifiliga:

E pei ona outou silafia, e leʻi tulaʻi atoa le lagi. O le a le mea e fai ai?

Maneta taulapei o isi mea Filifiliga e tasi le galuega natia. E mafai ona taʻua o "faʻaopopo i le filifiliga". E faagaoioia le gaioiga pe a fetaomi le ki Sifi.

O lea, matou te taofia Sifi ma kiliki ile toe vaega e leʻi filifilia o le lagi.

Aveese le le aoga FAʻASALOA ma aveese le filifiliga ma le keyboard auala 'alo FMTL + F.

E totoe naʻo le mauaina o le ata o le lagi fou ma tuʻuina i le va o le lua faaputuga i le palet.

I luga o lenei mea faigaluega aoaoina Maneta taula mafai ona mafaufau ua uma.

Iloilo le ata ae le i faʻaaogaina le mea faigaluega, faʻaaoga tatau le faʻatulagaina, ma e te le pa'ū i le faʻatulagaina o na tagata faʻaaoga le na fai mai "Le mataga tele." O latou o amateurs ma e le malamalama o mea faigaluega uma a le Photoshop e tutusa aoga. E naʻo le iloa o le a faʻatatau i ai.

Manuia lau galuega ile polokalame ole Photoshop!

Pin
Send
Share
Send