Nana mea lilo i le Google Chrome browser

Pin
Send
Share
Send


Google Chrome o se 'upega tafaʻilagi mamana malosi ma aoga lea e iai le tele o filifiliga faʻalautele lelei i lona faleupega. Peitai, e le o iloa uma tagata e faʻaaogaina le mea o loʻo i le vaega "tulaga" o loʻo i ai na o se vaega laititi o mea faigaluega mo le galueaina e faʻaleleia atili le browser, aua o loʻo i ai foʻi ni mea lilo tulaga, o le a talanoaina i le tusitusiga.

Tele faʻafouga faʻafouga faʻaopopo fou foliga ma agavaʻa i le Google Chrome. Ae peitaʻi, o ia galuega e le vave aliali mai - i le taimi muamua na faʻataʻitaʻi mo se taimi umi e tagata uma, ma avanoa i latou e mafai ona maua i ni mea lilo.

O le mea lea, o nofoaga natia o faʻataʻitaʻiga tulaga o le Google Chrome, o loʻo i ai nei i le atiaʻe, o lea la e mafai ona matua le mautu. O nisi faʻatonuga e ono faʻafuaseʻi ona mou ese mai le browser i soʻo se taimi, ma nisi o loʻo tumau pea i le mea lilo e aunoa ma le alu i totonu o le autu.

Faʻafefea ona oʻo i le faʻamalama o Google Chrome

E faigofie tele le ulufale atu i le nanaina tulaga o Google Chrome: mo lenei, a faʻaaoga le tuatusi pa, e tatau ona e alu i le sootaga lea:

chrome: // fuʻa

O loʻo faʻaalia se lisi o mea lilo i luga o le ie, e lautele lava.

Faʻamolemole ia maitau e aunoa ma le mafaufau suia le tulaga i lenei lisi e matua faʻavaivai lava, talu ai e mafai ona matua faʻalavelaveina le browser.

Faʻafefea ona faʻaaoga le natia nofoaga

Faatoagaina o natia tulaga, o se tulafono, tupu i le fetaomi atu o le faamau latalata i le mea manaomia Faʻataga. O le iloaina o le igoa o le faʻapitoa, o le faigofie auala e maua ai o le ala lea i le faʻaogaina o le pa suʻe, lea e mafai ona valaʻau luga e faʻaaoga ai le keyboard keyboard auala Ctrl + F..

Mo suiga e aoga, e mautinoa lava e te manaʻomia le toe amataina o le upega tafailagi, talia le ofo o le polokalama pe faʻamaeaina oe lava lenei faʻasologa.

Faʻafefea ona toe amata le Google Chrome browser

Lalo o le a tatou mafaufau i se lisi o sili ona manaia ma talafeagai mo le taimi nei lilo tulaga o Google Chrome, ma o le faʻaaogaina o lenei oloa o le a avea atili sili atu le mafanafana.

5 filifiliga lilo e faʻaleleia ai le Google Chrome

1. "Taʻo gofie". O lenei auala faʻataga oe e faʻasolosolo malie atu le itulau ma le uili uili, faʻalauteleina lelei le lelei o le upega tafailagi.

2. "Vave tapuni faʻamalama / faamalama." O se aoga aoga e faʻatagaina oe e faʻateleina le tali taimi o le browser mo toetoe lava vave tapunia faamalama ma laupepa.

3. "E otometi ona tape lau 'anotusi." I luma o le faʻaaogaina o lenei faʻatinoga, Google Chrome faʻaaluina se tele tele o punaoa, ma talu ai foi ona o lenei, faʻaaluina sili tele paoa mana, ma o le mea lea i le komepiuta ma komepiuta tagata faʻaaoga teena lenei web browser. Lenei o mea uma e sili atu le sili atu: e ala i le faʻagaioiga o lenei mea, pe a tumu le manatuaina, o mea i totonu o le laupepa o le a soloia, ae o le laupepa lava ia e tumau i lona tulaga. Toe tatalaina le laupepa, o le itulau o le a toe faʻateleina.

4. "Mamanu Design i le pito i luga o le Chrome browser" ma "Mea Design i le vaega o totoe o le browser fesoʻotaʻiga." Faʻatagaina oe e faʻagaoioia i totonu o le browser se tasi o le sili ona manuia ata, lea mo le tele o tausaga ua faʻaleleia atili i le Android OS ma isi Google auaunaga.

5. "Fausia passwords." Ona o le mea moni o tagata taʻitasi Initaneti e resitalaina i sili atu ma le tasi web 'upega tafailagi, faʻapitoa manatu e tatau ona totogi i password malosi. Lenei galuega faʻatagaina le browser e otometi faatupuina malosi passwords mo oe ma otometi teuina i le faiga (passwords encrypted maufa, ina ia mafai ona saogalemu mo o latou saogalemu).

Matou te faamoemoe o lenei tusitusiga sa aoga ia te oe.

Pin
Send
Share
Send