Faʻafefea ona faʻaliliu itulau i le Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


Afai na e faaliliuina se tusitusiga e faʻaoga ai i luga ole laiga faʻaliliu i luga ole laiga, ona e ono liliu lea ile fesoasoani a le Google Translator. A faʻapea o oe foʻi o le tagata faʻaaogaina le Google Chrome browser, o lona uiga o le tagata faʻaliliu sili ona lauiloa i le lalolagi ua avanoa ia te oe i lau 'upega tafaʻilagi suʻesuʻe. Faʻafefea ona faʻatagaina le Google Chrome faʻaliliu o le a talanoaina i le tusitusiga.

Mafaufau i le tulaga: oe alu i se 'upega tafaʻilagi web punaoa lea e te manaʻo e faitau le faʻamatalaga. O le mea moni, e mafai ona e faʻapipiʻi uma tusitusiga talafeagai ma faʻapipiʻi i totonu o se faʻaliliu i luga ole laiga, ae o le a sili atu le faigofie pe a faʻaliliu le itulau i le otometi, ma taofi uma mea elemene, o lona uiga, o le foliga mai o le itulau o le a tumau tutusa, ma o le tusitusiga o le a aofia ai i se gagana ua uma ona e iloa.

Faʻafefea ona faʻaliliu se itulau i le Google Chrome?

Muamua, e tatau ona tatou alu i se isi punaoa, o le itulau o lea e manaʻomia e faʻaliliu.

I le avea ai o se tulafono, pe a e alu i se itulau i fafo, o le browser e otometi lava ona ofoina e faʻaliliu le itulau (lea e tatau ona e malilie i ai), ae afai e le tupu lea mea, e mafai ona e valaʻauina le faʻaliliu i le browser. Ina ia faia lenei mea, taumatau-kiliki i soʻo se vaega saoloto mai le ata i luga o le itulau itulau ma filifili le aitema i le anotusi menu e aliali mai. "Faʻaliliu i le Lusia".

Ina ua mavae sina taimi, o le tusitusiga o le itulau o le a faaliliuina i Rusia.

Afai o le tagata faaliliu le faaliliuina o le fuaiupu e le o manino atoatoa, faʻapipiʻi i luga o le, lea a maeʻa le polokalama o le a otometi faʻaalia le muamua fuaiupu.

O le toe faafoʻiina o le uluaʻi tusitusiga o le itulau e matua faigofie lava: na ona faʻafou le itulau e ala i le oomiina o le ki i le pito i luga tauagavale o le mataʻitusi, pe o le faʻaaogaina o se ki vevela i luga o le keyboard F5.

Google Chrome o se tasi o sili ona aoga ma faigofie polokalama suʻesuʻe e iai nei. E tatau ona e faʻaalia o le fausia-i totonu o le faʻaliliuga o itulau itulau i le isi o se faʻamaoniga o lenei.

Pin
Send
Share
Send