Tusi se liʻo i le MS Word

Pin
Send
Share
Send

Ua i ai i le Microsoft Word le tele o seti mea tusia. Ioe, latou te le faʻamalieina manaoga o polofesa, mo latou e iai le poto faapitoa. Ae mo manaʻoga o se masani tagata e faʻaaogaina se tusitusiga tusitusiga o le a lava.

Muamua lava, o nei mea faigaluega uma ua tusia e tusi eseese foliga ma suia o latou foliga. Langsung i lenei tusitusiga, o le a tatou talanoa e uiga i le auala e tusi ai se lio i le Upu.

Lesona: Faʻafefea ona tusia se laina i le Word

Faalauteleina le ki menu "Foliga", faatasi ai ma le fesoasoani a e mafai ona e faʻaopopoina se tasi poʻo se isi mea faʻatino i le Word document, o le a e le vaʻaia ai iina se lio, a la, o le masani masani. Peitai, aua le faanoanoa, tusa lava pe o le a le leaga i lona leo, tatou te le manaʻomia.

Lesona: Faʻapefea ona tusi se aufana i le Word

1. Fasi le faʻamau "Foliga" (itulau "Faaofi"vaega meafaigaluega "Ata"), filifili i le vaega "Le fuainumera iloga" faʻafua.

2. Tuu i lalo le ki TUPE i luga o le keyboard ma tusi se lio o le manaomia tele e faʻaaoga le ki o le itu tauagavale. Muamua faamatuu le ki ole ki, ona ki ai lea ole ki ile keyboard.

3. Suia le foliga mai o le lio tusia, pe a tatau ai ona faʻasino atu i matou faʻatonuga.

Lesona: Faʻapefea ona toso i Upu

A o e vaʻai, e ui lava i le mea moni o loʻo i le tulaga seti o foliga ile MS Word e leai se lio, e le faigata ona tusiina. I se faʻaopopoga, o agavaʻa o lenei polokalame e faʻataga ai oe e suia ata na sauni e maeʻa ma ata.

Lesona: Faʻafefea ona suia le ata ile Upu

Pin
Send
Share
Send