Ua foia se mea sese i le lafoina o le faʻatonuga i le Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

Tagata faʻaaoga o faʻamatalaga eseese o le MS Word ofisa faatonu faʻatonutonu i nisi taimi fetaiaʻi ma se faʻafitauli i lona faʻagaioiga. Ole mea sese lea e iai mea nei: "Sasi ua lafoina faʻatonuga i le talosaga". O le mafuaʻaga o lona mafuaʻaga, i le tele o taimi, o le polokalama e faʻaaoga e faʻaleleia atili ai le faʻagaioiga o mea.

Lesona: Upu sese faʻaiuga - faailoga tusi e le faʻauigaina

E le faigata ona aveese le faʻaletonu pe a lafoina se poloaʻiga i le MS Word, ma lalo ifo tatou te talanoa e uiga i le auala e faia ai.

Lesona: Troubleshooting Word - Le lava le faʻamanatuga e faʻamaeʻaina ai le faʻagaioiga

Suia tulaga fetaui

O le mea muamua e tatau ona fai pe a tupu se mea sese o le suia o le tulaga faʻatulaga o le faila faʻamalosia UPU FUA. Faitau i luga pe faʻapefea ona fai lenei mea i lalo ifo.

1. Tatala le Windows Explorer ma alu i le ala lea:

C: Polokalame faila (i luga o le 32-bit faiga galue, o le Polokalama Faila (x86) faila) Microsoft Ofisa OFISA16

Tusi: O le igoa o le folder mulimuli (OFFICE16) e fetaui ma le Microsoft Office 2016, mo Word 2010 o lenei folder o le a faʻaigoaina OFFICE14, Word 2007 - OFFICE12, i MS Word 2003 - OFFICE11.

2. I le lisi e tatala, kiliki taumatau i luga o le faila WINWORD.EXE ma filifili Meatotino.

3. I le laupepa "Talafeagai" faamalama e matala Meatotino tatala le pusa i autafa o le tapulaʻa "Tamoe le polokalame i tulaga fetaui lelei" i le vaega "Tulaga talafeagai". E manaʻomia foi le le oina o le pusa i autafa o le tapulaʻa “Fai le polokalame lenei e fai ma pule” (vaega "Tulaga o aia tatau").

4. Kiliki Ua lelei ia tapunia le faʻamalama.

Fausia se mea e toe faaleleia

I le isi laasaga, oe ma aʻu o le a manaʻomia e fai ni suiga i le system registry, ae ae e te leʻi amataina, mo le saogalemu mafuaʻaga, oe manaʻomia le fatuina o se toe faʻaleleia o le tulaga (faaleoleo) o le OS. Lenei fesoasoani fesoasoani puipuia ai faʻafitauli o ni toilalo.

1. Taufetuli "Pulea vaega".

    Fautuaga: Faʻalagolago i le faʻamatalaga o Windows oe faʻaogaina, e mafai ona e tatalaina le "Control Panel" i le amataga le lisi "Amata" (Windows 7 ma le matutua lomiga o le OS) pe faʻaaogaina ia ki "MATUA + X"i le mea o iai i le lisi e tatau ona filifilia "Pulea vaega".

2. I le faamalama e aliali mai, lalo "System ma le Puipuiga" filifili mea "Faaleoleo ma toe aumai".

3. Afai e te le i lagolagoina se taimi muamua le sisitema, filifili le vaega “Faatulaga le faaleoleo”ma naʻo le mulimulitaʻi i laʻasaga i totonu o le install wizard.

Afai na e lagolagoina muamua, filifili "Toe i luga". Mulimuli i faatonuga i lalo.

I le mauaina o se kopi faaleoleo o le system, tatou mafai loa ona agaʻi atu i le isi laasaga o le faʻamutaina o le mea sese i le Upu galuega.

Faamama lesitala Ofisa

O lenei e tatau ona tatou amatalia le lesitala faatonu ma faʻatino se numera o faigofie togafiti.

1. Fau i lalo ki "MATUA + R" ma ulufale i le search bar "Faʻatonutonuina" aunoa ma ni upusii. Ina ia amata le faatonu, kiliki Ua lelei pe "Ulufale".

2. Alu i le isi vaega:

HKEY_CURRENT_USER Polokalama Microsoft Windows CurrentVersion

Aveese uma faila o loʻo i totonu o le faʻatonu "Faʻaaliga i le taimi nei".

3. A uma ona e toe amataina le PC, o se mea sese i le lafoina o se faʻatonuga i le polokalame o le a le toe faʻalavelaveina oe.

O lenei ua e iloa faʻasaʻo se tasi o faʻafitauli sese i le MS Word. Matou te moomoo e te le toe feagai ma faʻafitauli tutusa i le galuega a lenei tusitusiga faʻatonutonu.

Pin
Send
Share
Send