O le a le mea e iai Adobe Flash Player?

Pin
Send
Share
Send


E mautinoa na e faʻalogo i se tagata taʻalo pei o le Adobe Flash Player, o le manatu o se mea e le mautonu: o nisi e talitonu o se tasi lenei o le sili ona taua polokalama e tatau ona faʻapipiʻi i luga o komupiuta taʻitasi, aʻo isi ua faamautinoaina o le Flash Player o se mea sili le saogalemu. O le aso o le a tatou vaʻai totoʻa ai mo le a le Adobe Flash Player mo.

O matou, o tagata Initaneti, ua leva ona matou masani i le mea moni e mafai ona e matamata i luga o le initaneti vitio, faʻalogo musika, taʻalo taʻaloga tuusaʻo i le browser faamalama i luga o le upega tafailagi, e aunoa ma le mafaufau o le tele o tulaga, o le Flash tekonolosi lea faʻatagaina lenei galuega e faʻatinoina.

O le Adobe Flash o se tekonolosi e faʻatagaina oe ona fai ni tusitusiga multimedia, i.e. faʻamatalaga o loʻo i ai vitiō, leo, mea moni, taʻaloga ma sili atu. Ina ua uma ona faʻapipiʻi lenei mea i luga o upega tafailagi, e mafai e le tagata ona ulufale i lana tala faʻasolo, ae ui i lea, e i ai lana lava faila faʻatusa (o se tulafono, lenei SWF, FLV ma le F4V), mo le toe gaosia o lea, e pei ona i ai i le isi lava faila faila, o lona lava polokalama e manaʻomia.

O le a le Adobe Flash Player?

Ma o lea na tatou faasolosolo malie atu i le fesili autu - o le a le Flash Player. I le avea ai o se tulafono, browser e le mafai ona taʻalo Flash mea, peitaʻi, e mafai ona e aʻoaʻoina i latou i le mea lea pe a fai e te tuʻufaʻatasia polokalama faʻapitoa i totonu.

I le mataupu lea, o loʻo tatou talanoa e uiga i le Adobe Flash Player, o se multimedia player e faʻataʻalo i le taʻalo o le Flash-content, e masani ona lafoina i luga o le Initaneti.

Flash mea e masani ona taatele i luga o le Initaneti i aso nei, ae ui i lea, o loʻo latou taumafai e lafoai ae aloaʻia le HTML5 tekinolosi, talu ai o le Flash Player lava ia e tele ni faaletonu:

1. Flash mea e maua ai se tulaga mamafa i luga ole komepiuta. Afai e te tatalaina se 'upega tafaʻilagi talimalo, mo se faʻataʻitaʻiga, Flash-vitio, tuʻu e taʻalo, ona e alu lea i le "Task Manager", ona e maitauina ai lea o le a le browser ua avea ma sili ona faʻaaogaina faiga punaoa. Uma tuai ma vaivai komipiuta i lenei tulaga ua afaina faapitoa.

2. E le saʻo le faʻagaioiga o le Flash Player. I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le Flash Player, o mea sese e tele na tutupu i le plugin, lea e mafai ona taitai atu ai i le maeʻa tapunia o le browser.

3. Tau maualuga le saogalemu. Masalo o le mafuaʻaga sili ona taua mo le lalolagi atoa tuʻulafoa o le Flash Player, aua o le plugin lea ua avea ma autu autu o osofaʻiga ona o le iai o le tele o vaivaiga e faʻatagaina virus e faigofie ona ulu atu i komipiuta a tagata faaaoga.

Mo lenei mafuaʻaga, tele taʻutaʻuga lauiloa, pei o Google Chrome, Opera ma Mozilla Firefox, o le a tuʻua atoa le Flash Player lagolago i se taimi lata mai, o le a faʻatagaina le tapunia o se tasi o le tele vaivaiga o browser.

Tatau ona ou faʻatulagaina le Flash Player?

Afai e te vaʻai i 'upega tafaʻilagi punaoa mo mea o loʻo manaʻomia e le browser le faʻatulagaina o le Flash Player - o lenei polokalama e mafai ona faʻapipiʻi i lau komepiuta, ae e tatau ona e siiina le tamaʻi tufatufaina pusa tuʻusaʻo mai le' upega tafaʻilagi aloaʻia o le tagata atiaʻe.

Ona o le mea moni o le tele ma sili punaoa ua mumusu e tuu Flash mea i luga o latou itulau, i le faagasologa o le taamilosaga i luga ole laiga atonu e te le fetaui i se feʻau o le Flash Player plugin e manaʻomia e ta le mea, o lona uiga e leai se faʻapipiʻiina mo oe.

Matou te faamoemoe o lenei tala na fesoasoani ia te oe e iloa ai le a le Flash Player.

Pin
Send
Share
Send