Faʻafefea ona liua FB2 i le PDF faila i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

Afai e te manaʻo e faʻaliliu se e-tusi i le FB2 format i se pepa faʻaaoga ma le PDF faʻaopopoga e sili atu ona malamalama i ai mo le tele o masini, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o le tele o polokalame. Peitai, e le manaʻomia e download ma faʻapipiʻi polokalama i luga o se komupiuta - o lenei ua i ai le upega tafailagi ua lava tautua i luga ole laiga e liua i se mataupu o sekone.

Tautua mo le faʻaliliuina FB2 i le PDF

O le FB2 format o loʻo i ai faʻailoga faapitoa e mafai ai ona e faʻamatala ma saʻo faʻaalia mea o loʻo i totonu o le tusi i masini mo le faitauina o tusitusiga elektronik. I le taimi lava e tasi, tatalaina i luga o se komepiuta e aunoa ma se polokalama faʻapitoa o le a le aoga.

Nai lo le lalagaina ma faʻapipiʻi polokalama, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o 'upega tafaʻilagi o loʻo lisi atu i lalo e mafai ona faʻaliliuina le FB2 i le PDF. O le faʻamatalaga mulimuli e mafai ona tatalaina i totonu lava i soʻo se browser.

Faiga 1: Convertio

Advanced tautua mo le faʻaliliuina o faila i le FB2 format i PDF. O le tagata e mafai ona download le pepa mai le komepiuta pe faʻaopopo mai i le ao teuina. O le tusi liua o loʻo taofia uma faʻavasegaina o tusitusiga ma palakalafa, faʻamaninoina ai ulutala ma upusii.

Alu i le Convertio 'upega tafaʻilagi

  1. Mai le folasaga muamua faʻapitoa faila, filifili FB2.
  2. Filifili le faʻalauteleina o le pepa mulimuli. I la matou mataupu, o le PDF.
  3. Matou te utaina pepa talafeagai mai le komupiuta, Google Drive, Dropbox pe faamaʻoti le sootaga i le tusi i luga ole Initaneti. O le a amata amata otometi ona download.
  4. Afai e te manaʻo e faʻaliliu ni tusi, kiliki i le ki "Faaopopo nisi faila".
  5. Kiliki le ki Liliu.
  6. O le download ma le liua faagasologa o le a amata.
  7. Kiliki le ki Sii mai e download ai le PDF ua liliu i se komepiuta.

Convertio le mafai ona faʻaliliuina ni faila i le taimi e tasi; faʻaopopo lea galuega, e tatau ona faʻatau e le tagata faʻatau se lesitala totogi. Faʻamolemole e matau o tusi o tagata le resitalaina e le faʻaaogaina o loʻo teuina i luga o le faʻamatalaga, o lea e fautuaina ai ina ia vave pueina i lau komepiuta.

Faiga 2: Liliu luga o le lugalaina

Upega Tafaʻilagi mo le faʻaliliuina tusi o foliga ile PDF. Faʻatagaina oe e filifili le gagana o le tusitusiga, ma faʻaleleia atili le iloa. O le lelei o le mulimuli pepa e taliaina.

Alu i luga o le Online Convert

  1. Tatou te o atu i le 'upega tafaʻilagi ma download le manaʻomia faila mai le komupiuta, le ao, pe faʻapitoa se fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti.
  2. Matou te ulufale i totonu isi faʻatulagaina mo le faila mulimuli. Filifili le gagana o le pepa.
  3. Tulei Liliu Faila. Ina ua uma ona download le faila i le server ma faʻaliliuina, o le tagata faʻaogaina o le a otometi lava ona toe faʻaliliuina atu i le download itulau.
  4. O le a amata otometi le download po o mafai ona download mai tuusaʻo sootaga.

O le faila ua liua e teuina i luga ole server mo le aso, e mafai ona e download mai na o le 10 taimi. Ua mafai ona lafo ni fesoʻotaʻiga i le i-meli mo le toe mauaina o le pepa.

Metotia 3: PDF Candy

O le PDF Candy website o le a fesoasoani e faʻaliliu le FB2 e-tusi i le PDF e aunoa ma le manaʻomia e download faʻapitoa polokalama i lau komepiuta. O le tagata faʻaaogaina e tatau na ona faʻatuina le faila ma faʻatali mo le faʻaliliu e maeʻa.

O le autu aoga o le tautua o le leai o ni mea faʻalavelave faasalalau ma le mafai ona galulue ma le le faʻatapulaʻa o faila i luga o le maua fua.

Alu i le PDF Candy Upega Tafaʻilagi

  1. Sii i le upega tafailagi le faila e te manaʻo e liliu e ala i le kiliki i luga o le faamau Faʻaopopo Faila.
  2. O le faagasologa o le lafoina o le pepa aloaia i le '' upega tafaʻilagi o le a amataina.
  3. Matou te fetuʻunaʻia le autafa o laufanua, filifili le itulau faʻatulagaina ma kiliki Liliu i le PDF.
  4. O le faila o le a amata liliu mai le tasi faʻasologa i le isi.
  5. Ina ia download, kiliki "Ave i lalo le faila PDF". Sii maia lea i se PC poʻo le tautua faʻapitoa mo ao.

E umi le taimi e faʻaliliu ai le faila, o lea afai e te manatu ua malulu le nofoaga, faʻatali i ni nai minute.

O nofoaga na suesueina, o le punaoa Online Convert na foliga mai o sili sili ona lelei mo le galulue ma le FB2 format. E galue i luga o se faʻavae maua fua, o tapulaʻa i le tele o mataupu e le talafeagai, ma o le faila faʻaliliu e tupu se mataupu o sekone.

Pin
Send
Share
Send