Leleiina le Mozilla Firefox Browser mo Speed

Pin
Send
Share
Send


O le browser o le Mozilla Firefox o se tasi o sili ona lauiloa 'upega tafaʻilagi, e iloga i le televave ma le mautu le faʻagaioiga. Ae ui i lea, a maeʻa ona faʻatinoina ni nai sitepu faigofie, e mafai ona sili atu lou lelei o le Firefox, o loʻo vave ai ona e faia le browser.

O le aso o le a tatou tilotilo ai i nai faigofie faigofie e fesoasoani ia te oe e faʻaleleia atili ai lau browser Mozilla Firefox e ala i le faʻateleina tele o lona saoasaoa.

Faʻafefea ona lelei le Mozilla Firefox?

Fautuaga 1: Install Adguard

Tele faʻaaogaina faʻaaogaina faʻaopopo i Mozilla Firefox e aveese uma faʻasalalauga ile browser.

O le faʻafitauli o le browser add-ons aveese faʻasalalauga vaʻaia, i.e. le download le browser, ae le iloa e le tagata e vaʻai.

O le Adguard polokalama galue ese: e aveese faʻasalalauga e oʻo lava i le tulaga o le utaina le itulau numera, lea e mafai ona faʻaititia tele le itulau tele, ma o lea faʻateleina le laupepa saosaoa.

Sii maia Adguard Polokalama

Fautuaga 2: faamamaina e le aunoa lau cache, kuki ma talafaasolopito

Faʻaalia fautuaga, ae toʻatele tagata faʻaaogaina ua le usitaʻia.

Faamatalaga e pei o le kuki cache ma le tala faasolopito ua tele taimi i totonu o le browser, lea e le gata e mafai ona taitai atu ai i lalo browser faatinoga, ae faapea foi foliga vaaia o "taofi" matauina.

I se faʻaopopoga, o penefiti o kuki e masalosalo ona o le mea moni e ala ia i latou e mafai e siama ona maua faʻalilolilo faʻamatalaga a tagata.

Ina ia faʻamama nei faʻamatalaga, kiliki i le Firefox menu button ma filifili le vaega Mekasini.

O se faʻaopopoga menu o le a aliali mai i le vaega lava e tasi o le faʻamalama, lea e tatau ai ona e kiliki i le faʻamau Tapē le Talaʻaga.

I le pito i luga o le faamalama, filifili Tapē uma. Siaki pusa e tape ai tapulaa, ona kiliki ai lea i le ki Lafoai Nei.

Fautuaga 3: le atoatoa add-ons, plugins ma autu

Add-ons ma autu faʻapipiʻi i totonu o le browser e mafai ona faʻaleagaina tele le saoasaoa o Mozilla Firefox.

I le avea ai o se tulafono, tagata faaaoga na o le tasi pe lua galulue faʻaopopo, ae o le mea moni o le tele sili atu faʻaopoopoga mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le browser.

Kiliki i le Firefox menu faamau ma tatala le vaega "Faaopopo".

I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lau "Tufaaga", ma faʻamuta le faʻamuta o le aofaʻi o numera o mea faʻaopoopo.

Alu i le tab "Foliga Vaaia". Afai e te faʻaogaina mea masani lona tolu, faʻafoʻi le mea masani, lea e faʻaalu ai le laititi o punaoa.

Alu i le tab Plugins faʻamuta nisi plugin. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua fautuaina e tape le Shockwave Flash ma Java, aua O i latou nei e sili ona le mautonu plugins, e mafai foʻi ona faʻaleagaina ai le faʻatinoina o le Mozilla Firefox.

Fautuaga 4: sui le auala 'alo

Faʻamolemole ia maitau o faʻamaumauga lata mai a Windows, atonu e le aoga lenei metotia.

O lenei auala o le a faʻavavevave ai le amataga o le Mozilla Firefox.

I le amataga, tuu le Firefox. Ona tatala lea o le laulau ma kiliki i le taumatau o Firefox. I le matalalaga faʻasino mataupu, alu i le Meatotino.

Tatala matau Faʻatasani. I le fanua "Sini" O le tuatusi o le polokalama faʻalauiloa tu ai. Oe manaʻo e faʻaopoopo mea nei i lenei tuatusi:

/ Faʻatomuaga: 1

Lenei, o le faʻafouina tuatusi o le a foliga faʻapena:

Sefe suiga, tapuni lenei faʻamalama ma tatala Firefox. Mo le taimi muamua, e ono umi se taimi e amata ai. le "Prefetch" faila o le a fausia i le faʻatonu faiga, ae mulimuli ane o le faʻalauiloaina o Firefox o le a sili tele vave.

Fautuaga 5: galue i mea lilo

O le Mozilla Firefox browser o mea ua taua o nofoaga lilo lea e faʻatagaina oe e teuteu lelei le Firefox, ae i le taimi lava e tasi e natia mai mata o tagata faʻaaoga, aua latou sese seti tapulaʻa mafai faʻamuta atoatoa le browser.

Ina ia mafai ona ulufale atu i le nanaina tulaga, i le tuatusi pa o le browser, kiliki i le sootaga nei:

e uiga i: config

O le lapataiga lapataiga o le a aliali mai luga o le laupepa, lea e tatau ai ona e kiliki i le faʻamau "Ou te folafola atu o le a ou faaeteete.".

O le a ave oe i le lilo nofoaga o Firefox. Ina ia faʻafaigofie ona maua le manaʻomia tapulaʻa, ia tuʻufaʻatasia se ki o ki Ctrl + F.e faʻaali le search bar. Faʻaaoga lenei laina, saili le vaega lea i le faʻatulagaina:

network.http.pipelining

O le tulaga masani, o lenei tapulaa ua setiina i "Sese". Ina ia mafai ona suia le taua i "Faʻamaoni", faʻalua-kiliki i luga o le palakalafa.

I se auala tutusa, saili le vaega lea ma suia lona tau mai "Sese" i le "Moni":

network.http.proxy.pipelining

Ma le mea mulimuli, saili le tolu tapulaa:

network.http.pipelining.maxrequests

O le faʻalua-kiliki i luga, o se faʻamalama e aliali mai luga o le laupepa e te manaʻomia ai e seti le taua "100"ona faʻasaoina lea o suiga.

I so o se avanoa avanoa mai le tapulaʻa, taumatau kiliki ma alu i Fausia - Atoa.

Ave le igoa fou i le igoa lea:

nglayout.initialpaint.delay

Le isi e te manaʻomia e taʻu se tau. Tuu se numera 0ona faʻasaoina lea o tulaga.

Taimi nei e mafai ona e tapunia le Firefox lilo tulaga pulega faʻamalama.

I le faʻaaogaina o nei fautuaga, e mafai ai ona e mauaina le maualuga le saoasaoa browser Mozilla Firefox.

Pin
Send
Share
Send