Dr.Web Faʻamalolo 11.1.2

Pin
Send
Share
Send


Dr.Web o se tasi o taʻitaʻi kamupani antivirus. Toatele ua masani i le Dr.Web antivirus, o se mea aoga aoga e puipuia ai le system i le taimi moni. Ia, e suʻeina le faiga mo siama, na faʻatino e le kamupani se isi aoga aoga Dr.Web CureIt.

Dr. Web Courier o se matua aoga fua togafitiga e faʻamoemoe e siaki le faiga mo siama ona togafitia lea o mea taufaʻamataʻu ua maua pe faʻafeaʻi i latou i le karantina.

Le faʻamatalaga i taimi nei Dr.Web anti-virus

E le o iai le aoga o le faʻamalologa Dr.Web CureIt le faʻafouina otometi faʻamaumauga siama, o lea, mo suʻesuʻega mulimuli ane e manaʻomia le downloadina o le fofo togafiti mai le nofoaga atiaʻe taimi uma.

O le mea moni o le aoga o le togafitiga faʻatapulaʻaina i le tolu aso, e aofia ai ma le aso na faʻauʻuina ai, i le taimi na le mafai ai ona faʻatinoina le siakiina, aua le faiga o le a manaʻomia downloading se fou lomiga.

O se auala faapena e mafai ai ona tatou mautinoa e iai i tagata o loʻo i ai i le taimi nei le pito lata mai o le aneti-siama faʻaaogaina e suʻesuʻe faʻamaʻi siama i le lelei e mafai ai.

Leai se faʻapipiʻi e manaʻomia

E le manaʻomia Dr.Web CureIt faʻapipiʻi i luga o se komupiuta, ae faʻatagaina oe ona e alu loa i se taimi i le laiga, ma tuʻuina atu naʻo le pule faʻatonu.

O lea faʻatulagaina e mafai ai ona e siiina le aoga i se USB flash drive ma faʻatautaia i luga o masini faigaluega, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e le faʻatagaina le faʻapipiʻiina o le anti-virus software i luga o se komepiuta.

E le feteenai ma isi antivirus

O lenei faʻamalologa aoga e faʻamoemoe e le gata i le fefaʻasoaʻi ma Dr.Web CureIt antivirus, ae faʻapea foi ma polokalame anti-virus o soʻo se isi lava gaosi.

Filifili mea e suʻesuʻe

I le tulaga masani, o se auiliiliga auiliili o le atoa faagaoioia faiga mo siama o loʻo faia, ae afai e te manaʻomia e faʻatapulaʻaina le siakiina i filifili filifilia ma vaega, o lenei faʻatulagaina o le a tuʻuina atu ia te oe.

Leo faagaoioiga notification

E ala i le masani, o lenei filifiliga e le atoatoa, ae, afai e tatau ai, o le aoga mafai ona logoina oe ma se leo e uiga i iloa ua maua faʻamataʻu ma le faʻamaeʻaina o le siakiina.

Otometi tapuni lau komepiuta pe a uma ona siaki

O le siakiina o le faiga e mafai ona umi se taimi umi, ma afai e te le maua le avanoa e nofo ai i luma o le laupepa ma faʻatali mo le faʻataunuʻuina e maeʻa, na o le setiina o le PC e tape otometi pe a uma le siakiina ma togafitiga ua maeʻa, ina ua uma ona mafai ona saogalemu alu i lau pisinisi.

Otometi ona aveese lamatia ua iloa

E tatau ona e faʻatinoina le faʻatinoga lea pe a fai ua e faʻaola le otometi tapuni le komipiuta pe a maeʻa le siakiina.

Tuʻuina atu gaioiga e fesoʻotaʻi ma vaʻaiga mataʻutia

O se vavaeʻese vaega i le faʻatulagaina avanoa e mafai ai ona e faʻatonutonu le faʻatinoina o gaioiga faʻatino e fesoʻotaʻi ma faʻamataʻu pe a maeʻa le siakiina.

O lea la, a tuʻufaʻatasia, o le faʻamuamua o le togafitiina o faʻamataʻu, ma afai e le manuia lea faiga, o le a taofia ai siama.

Lipoti tulaga faʻaali

I le tulaga masani, o le aoga o le a maua ai oe naʻo le sili ona talafeagai faʻamatalaga e uiga i iloa ua iloa faʻamataʻu. A manaʻomia, e mafai ona faʻalautele le lipoti e maua ai faʻamatalaga sili atu e uiga i faʻamataʻu ma gaioiga na faia e le aoga.

Lelei:

1. Faigofie ma faigofie ona fesoʻotaʻi ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Faʻasalalauga masani i luga ole upega tafaʻilagi a le atiaʻe e faʻatumauina le talafeagai;

3. E le manaʻomia le tuʻuina i luga o se komipiuta;

4. E le feteenaʻi ma antivirus polokalame mai isi atiaʻe;

5. Tuʻuina atu faʻailoga maualuga-lelei ma le tuʻufaʻatasia o le faʻamutaina o le mauaina faʻamataʻu;

6. Faʻaafuaina mai le upega tafaʻilagi aloaʻia o le tagata faʻatupulaia matua leai se totogi.

Le atoatoa

1. E le faafou faʻafuaseʻi faʻamaumauga anti-virus. Mo se siaki fou, o le a manaʻomia se fou download o Dr.Web CureIt mai le atiaʻe's nofoaga.

Na tupu faʻapea Windows e faigofie ona siama i se virus. I le siakiina soo le faiga e faʻaaogaina ai le Dr.Web CureIt faʻamalologa aoga, o le ae mautinoa mautinoa le saogalemu mo oe ma lau komepiuta.

Sii mai Dr.Web CureIt mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.29 i fafo mai 5 (28 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Junkware aveesea mea faigaluega McAfee Aveesea Meafaigaluega Leipa Manatua

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Dr.Web CureIt o se aoga aoga aneti-siama scanner faʻavae i le Dr.Web core. Vave maua ma aveese uma ituaiga o siama ma le leaga polokalama mai le komepiuta.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.29 i fafo mai 5 (28 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Doctor Web
Tau: leai se totogi
Tele: 139 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 11.1.2

Pin
Send
Share
Send