Faʻaopopo se itulau fou i le MS Word pepa

Pin
Send
Share
Send

Ole manaʻoga e faʻaopopoina se itulau fou i le Microsoft Office Word tusitusiga pepa e le masani ona tulaʻi mai, ae pe a manaʻomia pea, e leʻo tagata uma e malamalama ona faʻafefea ona fai.

O le mea muamua e sau i le mafaufau o le tuʻu le faʻatautee i le amataga poʻo le pito o le mau, faʻalagolago i le itu e te manaʻomia ai se laupepa leai se pepa, ma kiliki “Ulufale” seiloga e aliali mai se itulau fou. O le fofo, e moni, e lelei, ae mautinoa e le o le saʻo, aemaise pe a fai e te manaʻomia e faʻaopopo nisi itulau i le taimi e tasi. O le a matou faʻamatala i lalo pe faʻapefea ona saʻo le faʻaopopoina o se laupepa fou (itulau) i le Word.

Faaopopo se itulau avanoa

MS Word ei ai le faʻapitoa meafaigaluega e mafai ona e faʻaopopo se itulau avanoa. O le mea moni e igoa o ia. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i faʻatonuga i lalo.

1. Agavale-kiliki i le amataga po o le iʻuga o le tusitusiga, faʻalagolago i le mea e te manaʻomia e faʻaopopo ai se itulau fou - aʻo leʻi pe a maeʻa foʻi le tusi o iai.

2. Alu i le laupepa “Faʻaofi”pe a o le vaega “Itulau” saili ma oomi le faʻamau “Itulau avanoa”.

3. A fou, avanoa itulau o le a faaopoopo i le amataga po o le faaiuga o le pepa aloaia, faalagolago i le mea na e manaʻomia ai.

Faʻaopopo se itulau fou e ala i le faʻaofiina o se malologa.

Oe mafai foi ona fausiaina se laupepa fou i le Word faʻaaoga itulau malologa, aemaise lava talu ai e mafai ona e faia lenei sili atu vave ma sili atu faigofie nai lo le faʻaaogaina o le meafaigaluega “Itulau avanoa”. Trite, oe manaʻomia ni nai kiliki ma ki.

Ua uma ona matou tusia e faʻapefea ona faʻapipiʻi se itulau malepe, i auiliiliga atili e mafai ona e faitau i ai i lenei mea i le tusitusiga, o se fesoʻotaʻiga o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona fai le malologa itulau i le Upu

1. Tulaga le isumu mouse i le amataga po o le i le faaiuga o le tusitusiga i luma atu pe a uma ona e manaʻo e faʻaopopo se itulau fou.

2. Kiliki “Ctrl + Ulufale” luga o le keyboard.

3. O le itulau malolo o le a faʻaopopo i luma poʻo tua atu o le tusitusiga, o lona uiga o se laupepa fou, o le a faʻaofiina.

E mafai ona e muta ii, aua o lea ua e iloa faʻapefea ona faʻaopopo le itulau fou i Word. Matou te moomoo ia oe naʻo faʻaiuga lelei i galuega ma aʻoaʻoga, faʻapea foi ma le manuia i le mafai ona aʻoaʻo le polokalame Microsoft Word.

Pin
Send
Share
Send