Matou te tuʻufaʻatasia ata i Photoshop

Pin
Send
Share
Send


O galuega e masani ai e masani ona faʻaaoga e tagata masani o le Photoshop raster editor e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o ata. Muamua, e faia soʻo se gaioiga ma le ata, e te manaʻomia le polokalame lava ia. O fea e download ai le Photoshop matou te le mafaufauina - ua totogi le polokalame, ae i luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina fua. Matou te uiga o le Photoshop ua uma ona faʻapipiʻiina i lau komepiuta ma saʻo lelei ona faʻatulaga.

I totonu o lenei tusitusiga, tatou vaʻavaʻai i le auala e mafai ona faʻapipiʻi ai se ata i se ata i le Photoshop. Mo le manino sili atu, matou puʻeina se ata o se tagata taʻutaʻua, se ata ma se ata faʻatagata ma o le a matou tuʻufaʻatasia nei ata e lua.


Sii mai ata i Photoshop

O lea, faalauiloa Photoshop ma faia gaioiga nei: Faila - Tatala ... ma tuu i luga le ata muamua. O matou foi e faia le lona lua. Lua ata e tatau ona tatalaina i laupepa eseese o le polokalame faigaluega.

Faʻalelei le tele o ata

O lea la ua tatalaina nei ata mo faʻafetaui i totonu o le Photoshop.
Matou te pasi atu i le laupepa ma le ata lona lua, ma e leai se afaina o latou - soʻo se ata o le a tuʻufaʻatasia ma se isi faʻaaoga laulau. I se taimi mulimuli ane o le a mafai ona faʻaleleia soo se vaega agai i luma, faʻatusatusa i le isi.

Oomi le ki FMTL + A ("Filifili Mea Uma"). A maeʻa le ata i autafa o se filifiliga i le ituaiga o laina motumotu, ona e alu ile menu Faʻatonutonu - Tipi. O lenei gaioiga e mafai foi ona faia e faʻaogaina le auala 'alo kuki. FMTL + X.

Otiina o se ata, matou "tuu" i luga o le laupapa laupapa. Alu loa nei ile laupepa faigaluega ma le isi ata ma fetaomi le ki soʻoga FMTL + V (pe Faʻatonutonu - Paʻu).

A maeʻa faʻapipiʻiina, i le itu faamalama ma le igoa o le laupepa "Faaputuga" tatau ona tatou vaʻai i le tulaʻi mai o se fou laʻasaga. I le aotelega o le ai ai lua o latou - le muamua ma le ata lona lua.

Ma le isi, pe a fai o le muamua layer (le ata tatou te leʻi paʻi i ai, lea sa faʻaofi ai le ata lona lua o se layer) o loʻo i ai se tamai ata i le foliga o se loka - e tatau ona e aveese, a le o le polokalama e le faʻatagaina ona suia lenei vaega i le lumanaʻi.

Ina ia aveese le loka mai le vaega, ave le faʻasino i luga o le vaega ma taumatau kiliki. I le talanoaga faʻaalia, filifili le aitema muamua "Vaega mai tua atu ..."

Ina ua mavae lena, o se pop-up faamalama foliga mai logoina ia i tatou e uiga i le fausiaina o se fou laulau. Faʻamau le ki Ua lelei:

O le mea lea o le loka i luga o le vaega e mou ese atu ma e mafai ona faasaʻoloto le solo. Ua matou faia saʻo i le faʻavasegaina o ata. Tuu le ata muamua e avea ma muamua lapoʻa, ma le lona lua - teisi e lapoʻa. Faʻaititia lona tele. Ina ia faia lea, oe manaʻomia:

1. I le vaega o filifiliga matala, tauagavale-kiliki - o lea tatou te taʻuina le polokalame o lenei laʻasaga o le a teuteuina.

2. Alu i le vaega "Faʻasaʻosaʻo" - "Suiga" - "Afaina"pe taofi le tuʻufaʻatasiga FMTL + T.

3. Lenei ua aliali mai le faʻavaʻa i luga o le ata (pei o se laʻasaga), faʻataga oe e toe fuatia.

4. Agavale-kiliki i soʻo se faʻailoga (i le tulimanu) ma faʻaititia pe faʻateleina le ata i le tele manaʻomia.

5. Ina ia toe fesuiaʻi faʻatatauina, fetaomi ma taofi le ki Sifi.

O lea, matou te o mai i le vaega mulimuli. I le lisi o laupepa tatou te vaʻaia nei lua faʻaputuga: muamua - ma le ata o le tamaʻitaʻi, le lona lua - ma le ata o le faʻavaʻa mo le ata.

Tuu le muamua vaega ina ua mavae le lona lua, mo lenei, tauagavale-kiliki i luga o lenei vaega ma taofi i lalo le itu tauagavale, agai i lalo o le vaega lona lua. O le mea lea, latou te suia nofoaga ma nai lo le fai pese, ua tatou vaʻai nei naʻo le faʻavaʻa.


Ma le isi, ia faʻapipiʻi le ata i luga o le ata i le Photoshop, tauagavale-kiliki i luga o le vaega muamua i le lisi o vaega ma le faʻavaʻa ata mo le ata. O lea matou te taʻu atu i Photoshop o lenei vaega o le a teuteuina.

Ina ua uma ona filifilia o le vaega mo teuteuga, alu i le itu meafaigaluega meafaigaluega ma filifili le mea faigaluega Maneta taula. Kiliki i luga ole pito i tua. O se filifiliga e otometi lava ona faia e otootoina tuaoi o paʻepaʻe.


Le isi, tata le ki FAʻASALOA, ma faʻamuta ai le vaega i totonu ole filifiliga. Aveese le filifiliga ma se ki taua FMTL + F.

Nei o ni nai faigofie laasaga e tatau ona e faʻatinoina e faʻapipiʻi ai se ata i luga o se ata i le Photoshop.

Pin
Send
Share
Send