Ki faʻaola le faʻaali i Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

O le faipule i le MS Word o le faʻata o le laina faʻata o le laina o loʻo tu i autafa o se pepa, o lona uiga, i fafo atu o le pepa. O lenei mea faigaluega i totonu o le polokalame mai Microsoft e le o faʻatagaina ile tulaga, a le o lona pito lata mai. I totonu o lenei tusitusiga, o le a tatou talanoa e uiga i le faʻafefea ona faʻaavanoaina le laina i le Word 2010, faʻapea foʻi ma isi lomiga muamua ma mulimuli mai.

Ae tatou te leʻi amata talanoaina le mataupu, tatou mafaufau pe aisea e te manaʻomia ai se pule i Word. Muamua lava, o lenei mea faigaluega e manaʻomia mo le fesoʻotaʻiina o tusitusiga, ma faatasi ai ma laulau ma ata faʻailo, pe a iai, o loʻo faʻaaoga i totonu o le pepa. O le mea e faʻavasega saʻo lava e fesoʻotaʻi i le tasi, pe faʻatatau i tuaoi o le pepa.

Manatua: o le faʻavae faalava, pe afai e malosi, o le a faʻaalia i le tele o faʻatusa o le pepa aloaia, ae o le faʻataʻamilosaga tasi na o le itulau tulaga faʻasologa.

Faʻafefea ona tuʻu le laina i le Word 2010-2016?

1. Faʻaaoga se upu tusitusi, sui mai le laupepa “Fale” i le laupepa 'Vaʻai'.

2. I le kulupu “Faiga” saili mea “Pule” ma siaki le pusa i autafa.

3. Ole faʻataʻotoʻo ma le soa o loʻo aliali mai i totonu o le pepa.

Faʻafefea ona fai se laina i le Word 2003?

O le faʻaopopoina o se laina i lomiga tuai o le ofisa polokalame mai Microsoft e faigofie pei foi o ana faʻamatalaga fou; o manatu e ese lava na o mea faʻaaliga.

1. Kiliki le laupepa “Faʻaofi”.

2. I le faʻalauteleina menu, filifili “Pule” ma kiliki i luga ina ia aliali se faʻailoga i le agavale.

3. O faʻataʻoto au toafa ma tulimanu o lo o aliali mai i totonu o le Word faʻaaliga.

O nisi taimi e tupu pe a maeʻa ona faia i luga aʻoaʻoga o loʻo i luga e le mafai ona toe faʻafoʻi mai le faʻatonu tulimanu ile Word 2010 - 2016, ae o isi taimi ile lomiga 2003. Ina ia faʻaalia, e tatau ona e faʻaogaina le tali tutusa i le lisi menu. Faitau i luga pe faʻapefea ona fai lenei mea i lalo ifo.

1. Faʻalagolago i le vaega o le oloa, kiliki i luga ole MS Word icon o loʻo i le pito i luga agavale o le mata poʻo luga o le ki “Faila”.

2. I le lisi e aliali mai, saili le vaega “Filifiliga” ma tatala.

3. Tatala le aitema “Alualu i luma” ma tusi i lalo.

4. I le vaega “Lau” saili mea "Faʻaali le pule faʻataoto i le laulau" ma siaki le pusa i autafa.

5. O lenei, pe a uma ona e ki le faʻaali faʻaali e ala i le metotia na faʻamatalaina i vaega muamua o lenei tusitusiga, e lua pule - faʻalava ma le faʻatulagaina - e mautinoa o le a aliali mai i lau tusitusiga pepa.

Na o le pau lava lena, o lea ua e iloa faʻapitoa e aofia ai ma se faipule i le MS Word, lona uiga o lau galuega i lenei matagofie polokalama o le a sili atu ona talafeagai ma lelei. Matou te manaʻo ia maualuga lau faʻatulagaina ma iʻuga lelei, o galuega ma koleniga.

Pin
Send
Share
Send