Suia laina laina i le MS Word pepa

Pin
Send
Share
Send

Line spacing i Microsoft Word fuafua le mamao va o laina o tusitusiga i se pepa. O loʻo i ai foʻi se vaitaimi poʻo le va o parakalafa, i le tulaga lea e fuafua ai le lapoʻa o le avanoa avanoa aʻo leʻi maeʻa.

I totonu o le Upu, o le avanoa laina e setiina e le masani, o le tele o lea e mafai ona eseese i faʻaaliga eseese o le polokalama. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Microsoft Word 2003 lenei taua o le 1.0, ae i fou faʻatauga o lea ua 1.15. O le aikone o le interval lava ia e mafai ona maua i le "Fale" laupepa i le "Parakalafa" vaega - numera numera o loʻo faʻailoaina iina, ae leai se faʻailoga faʻailo e seti i tafatafa o soʻo se tasi o latou. Faʻafefea ona faʻateleina pe faʻaitiitia le laina vaʻai i le Word o le a talanoaina i lalo.

Faʻafefea ona suia le laina avanoa i le Word i se tusi o loʻo iai?

Aisea tatou te amata ai le auala tonu e suia ai le va i le oi tusitusiga? O le mea moni o lena i se gaogao pepa e leʻi tusia se laina se tasi o tusitusiga, oe mafai na o le setiina o le manaʻomia pe manaʻomia tapulaʻa ma amata galue - o le vaitaimi faʻatulagaina o le a seti tonu a o e setiina i le polokalame tulaga.

E sili ona faigofie le suia o le laina vaʻaiga i le atoa pepa faʻaoga faʻaoga sitaili, lea o le talafeagai avanoa ua uma ona setiina, eseʻese mo taʻitasi faiga, ae sili atu i lena mulimuli ane. Afai e te manaʻomia le suia o le vaitaimi i se vaega faapitoa o le pepa, filifili le fasi vaega ma suia le tulafono i mea e te manaʻomia.

1. Filifili uma le mau poo se vaega talafeagai (faʻaaoga le ki autu mo lenei “Ctrl + A” pe faamau “Mautinoa”o loʻo i le kulupu “Faʻatonutonu” (itulau “Fale”).

2. Kiliki i le ki “Malologa”ia ua i le kulupu “Parakalafa”itulau “Fale”.

3. I le pop-up menu, filifili le talafeagai filifiliga.

4. Afai e leai se tasi o filifiliga talafeagai mo oe, filifili "Isi avanoa avanoa avanoa".

5. I le faamalama e aliali mai (tab “Faʻailoga ma Manatu”seti mea talafeagai. I le faʻamalama "Faataʻitaʻi" Oe vaʻai pe faʻafefea ona faʻaalia le ata i le pepa e suia e tusa ma faʻatauaina na e ulufale mai.

6. Fau i le faʻamau “Ua lelei”ia faʻaoga suiga i le mau poʻo lona fasi.

Tusi: I le laina vaʻaiga tulaga faʻamalama, e mafai ona suia le numera numera i sitepu avanoa e le masani ai, pe e mafai ona e ulufale faʻatulagaina mea e te manaʻomia.

Faʻafefea ona suia le avanoa i luma ma ina ua maeʻa palakalafa i le tusi?

O nisi taimi i se pepa e taua le tuu o ni mea faʻapitoa e le gata i le va o laina i palakalafa, ae faapea foi va o palakalafa latou lava, i luma atu pe mulimuli ane, faia le vavaeʻese sili vaʻaia. O iinei e tatau ona e amio faʻapena i le tutusa auala.

1. Filifili uma tusitusiga pe o se vaega taua.

2. Kiliki i le ki “Malologa”o loʻo i totonu o le tab “Fale”.

3. Filifili se tasi o le lua filifiliga tuʻuina atu i le pito i lalo o le faʻalauteleina menu “Faʻaopopo le avanoa i luma o le palakalafa” pe e “Faʻaopopo spacing ina ua uma parakalafa”. E mafai foi ona filifili filifiliga uma e ala i le setiina o lua i totonu.

4. O mea e sili atu le saʻo mo taimi o taimi aʻo / ma pe a uma ona mafai ona fai ni parakalafa i le faamalama "Isi avanoa avanoa avanoa"o loʻo maua i le lisi faʻamau “Malologa”. O iina e mafai ona e aveʻese mai le palapala i le va o palakalafa o le ituaiga lava e tasi, ia atonu e iloa gofie i nisi pepa.

5. O au suiga o le a aliaʻe vave i le pepa.

Faʻafefea ona suia laina laina e faʻaalia ai sitaili faʻaalia?

O auala mo le fesuiaiga o taimi faamatala mai i luga e aoga i le atoa tusitusiga poʻo ni fasi na filifilia, o lona uiga, i le va o laina taʻitasi ma / poʻo le palakalafa o le tusitusiga o le tutusa mamao e setiina, filifilia pe faʻamaoti e le tagata faʻaaoga. Ae a pe a e manaʻomia le mea ua taʻua o se auala e tasi e vavaeʻese laina, parakalafa ma ulutala ma ulutala?

E le faʻatagaina e manaʻo se tasi e manaʻo e faʻatulaga lima faʻavasega mo tagata taʻitoʻatasi ulutala, ulutala ma palakalafa, aemaise pe a tele naʻua i totonu o tusitusiga. I lenei mea, o le "Express Styles" avanoa i le Word o le a fesoasoani. Faʻafefea ona suia le malologa ma la latou fesoasoani o le a talanoaina i lalo.

1. Filifili uma tusitusiga ile tusitusiga pe o le fasi vaega lea taimi e te manaʻo ai e suia.

2. I le laupepa “Fale” i le kulupu Sitaili tatala le faʻaaliga pusa i le kiliki i luga o le tamai faamau i le pito i lalo taumatau o le vaega.

3. I le faamalama e aliali mai, filifili le talafeagai sitaili (mafai foi ona e suia sitaili tuusaʻo i le kulupu e ala i le faʻasolosolo o le faʻataʻoto ia latou, faʻaaoga se kiliki e faʻamautu ai le filifiliga). O le kiliki i luga o le sitaili i lenei solofanua, o le ae vaʻai pe faʻafefea ona suia le mau.

4. A uma ona filifilia le sitaili talafeagai, tapuni le faʻaaliga pusa.

Tusi: O le fesuiaʻiina o le vaitaimi e faʻaogaina ai ni sitaili faʻaalia o se fofo aoga foi i na tulaga pe a e le iloa le taimi tuʻuina e te manaʻomia. O le mea lea, e mafai ona vave vaʻai suiga na faia e le tasi poʻo le isi sitaili.

Fautuaga: Ina ia faia le tusitusiga e sili atu aulelei vaaia, ma faigofie, faʻaaoga eseese sitaili mo ulutala ma ulutala, faapea foi mo le autu tusitusiga. Ma, e mafai foi ona fatuina lau oe lava sitaili, ona sefe lea ma faʻaaoga e avea ma se faʻavae. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia i le kulupu Sitaili tatala mea Fausia se sitaili ma i le faʻamalama e aliali mai, filifili le faʻatonuga “Suiga”.

Naʻo le mea lava lena, o lea ua e iloa fai se tasi, tasi ma le 'afa, faaluaina poʻo seisi lava vaʻaiga i le Word 2007 - 2016, faʻapea foʻi i lomiga tuai o lenei polokalame. O lenei o lau tusitusiga pepa o le a foliga sili atu vaʻaia ma manaia.

Pin
Send
Share
Send