Faatau atu aitema i luga o le Steam

Pin
Send
Share
Send

Ausa o loʻo iai se faʻaosofia tele o mea. Le faʻaaogaina o lenei taʻaloga faiga, e le gata e mafai ai ona taʻalo taʻaloga, ae mafai foʻi ona fesoʻotaʻi ma au uo, fefaʻasoaʻi ata ma ata vitio, faʻasalalauga gameplay, fesuiaʻi mea, ma isi. O se tasi o mea manaia o fefaʻatauaʻiga mea ile Steam. E mafai ona matou fai atu o le Steam fefaatauaiga tulaga o se ituaiga o Forex taʻaloga. E masani foi ona fefaatauai i mea eseese, tau i luga, ona pa'ū lea i le pito i lalo. O se lelei faioloa lelei e mafai ona maua tupe i luga o le Steam fefaatauaiga tulaga. O se tulaga tau fefaatauaiga o le a manaʻomia mo i latou e fia maua ni tupe e ala ile faʻatau atu o mea na maua i taʻaloga - mo se faʻataʻitaʻiga, pepa faʻapitoa mo Steam talaaga ma isi mea. Faitau pea e iloa ai pe faʻafefea ona faʻatau atu aitema i luga o le Steam marketplace.

Faʻatauga i luga o faʻaputuga fausaga faʻapitoa e faigofie tele, ae mo lenei mea e tatau ona e faʻataunuʻuina le tele o aiaiga. A maeʻa nei tuʻutuʻuga, ona e mauaina lea o fefaʻatauaʻiga. E mafai ona e faitau atili i lenei mea i lenei tusitusiga. A faʻaoga le avanoa i le Steam trading platform, e mafai ona e faʻatau atu lau mea muamua i luga.

Faʻafefea ona faʻatau se mea i le Steam marketplace

A faʻatau atu aitema, e tatau ona e alu i lau Faʻaputuga oloa. E faia lea i le pito i luga o le lisi. Oe manaomiaina e kiliki i lau igoa tauvalaau, ona filifili lea o le mea "inventory".

E tatalaina le faamalama o le suʻesuʻega, i mea uma o loʻo e faʻaalia o loʻo faʻaalia. I luga o le faafanua, aitema vaevaeina i ni vaega. I le laupepa e iai mea e fesoʻotaʻi ma se taʻaloga faapitoa. Steam tab - mea o taʻaloga eseese, o loʻo i ai kata, faʻaiuga mo taʻaloga, atoa ai ma ataata. Ina ia faʻatau atu aitema i totonu o Steam, e tatau ona e filifilia mai le suʻesuʻega e ala i le kiliki i luga ma le agavale agavale tauagavale. Ona e tatau ona kiliki i le faʻamau faʻamau o loʻo i le itu taumatau.

O le aitema faʻatau faʻamalama o le a tatalaina. E tatau ona e faʻailoa mai le tau lea e te manaʻo ai e faʻatau atu le aitema. I le pito i luga o le faamalama o taimi o faʻatauga. O loʻo faʻaalia mai ile tau, ile taimi ma e fia faʻatau sa faia. Tusa ai ma lenei faʻasologa, e mafai ona folau e seti le tau o le aitema. E le gata i lea, e mafai ona e vaʻaia le tau o soʻo se mea i le ulufale i lona igoa i le pa suʻesuʻe.

Oe tatau ona folau i le itu tauagavale i luga o lenei itulau. O loʻo iai tau o mea faʻatau atu i le taimi nei.O lea la, o le tau o loʻo i lenei koluma i le pito i luga o 4 rubles, e tatau ona e tuʻuina i lau tau ia le sili atu le penny taugofie. Aitema e faʻatau atu o le a tuʻu muamua i luga o le lisi. O le a ono faʻatauina se mea mai ia te oe o le a faʻateleina tele i taimi. Lenei o le a faatau atu mea i se taimi vave. Faʻamolemole ia manatua pe a faʻatau atu aitema ave sina faʻaitiiti komisi mo le faʻatauga. Afai na e faʻaputuputu se numera tele o mea, i faʻatau e mafai ona faʻatau se taʻaloga manaia tele. I luga o le Steam e iai mea e taugata afe afe rubles. O i latou e mafai ona momoli atu faʻafuaseʻi i soʻo se tagata faʻaaoga aʻo ia faia se taʻaloga pei o Dota 2. E le gata i lea, e mafai ona toe faaui i tua le tupe na maua i se masini atotupe pe credit card. Ma faʻafefea ona fai lea mea - faitau i tala talafeagai.

Faʻatau atu aitema i luga o Steam o se matua manaia mataupu mo tagata faʻaaoga. Toatele tagata faʻaʻaʻalo o lenei malae taʻalo o loʻo auai faʻatasi lava ile fefaʻatauaiga. O lenei ua e iloa le auala e mafai ona faʻatau atu ai le taʻaloga i luga o Steam oe lava. O le faʻatau atu o mea, e mafai ona e maua tupe ma faʻatau taʻaloga poʻo isi mea e te manaʻomia i luga. Tau atu i au uo e uiga i lenei, masalo na i ai ni a latou taugata mea i la latou teuga tupe.

Pin
Send
Share
Send