Faʻaopopo se laina i le laulau i le Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

MS Word ei ai le toetoe lava le faʻatapulaʻaina seti o meafaigaluega mo le galulue ma faʻamatalaga o soʻo se mea, pe o se tusitusiga, numera numera, siata, poʻo faʻatusa. E le gata i lea, i le Word, e mafai ona e fauina ma teuteu laulau. O loʻo i ai foi le tele o mea faigaluega mo le galulue ma le o loʻo mulimuli i le polokalama.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Word

A galulue ma pepa, e masani ona tatau ona le na o le suia, ae ia faʻaopopo le laulau e ala i le faʻaopopoina o se laina i ai. O le a tatou taʻu atu e uiga i le auala e faia lenei i lalo.

Faʻaopopo se laina laina i le laulau i le Word 2003 - 2016

A o le i faʻailoa mai pe faʻapefea ona fai lea mea, e tatau ona matauina o lenei faʻaoga o le a faʻaalia i luga o le faʻataʻitaʻiga a Microsoft Office 2016, ae e faʻaaogaina i isi uma tuai lomiga o lenei polokalama. Masalo o nisi togi (sitepu) o le a ese vaʻaia, ae i totonu o le uiga o le a e mautinoa malamalama i mea uma.

O lea, ei ai lau laulau i Word, ma e tatau ona e faʻaopopoina se laina i ai. E mafai ona e faia lenei i auala e lua, ma i latou taʻitasi i le faasologa.

1. Kiliki i le laina pito i lalo o le laulau.

2. O se vaega o le a aliali mai luga o le pito i luga pule o le polokalama "Galulue ma laulau".

3. Alu i le laupepa "Faʻataʻoto".

4. Saili se kulupu Lisi ma Koluma.

5. Filifili poʻo fea e te manaʻo e faʻaopopo ai se laina - lalo pe i luga foi o le laina filifilia o le laulau e ala i le kiliki i luga o le faʻamau talafeagai: "Faapipii i luga" pe "Paʻi mai lalo".

6. O le isi laina o le a aliali mai i le laulau.

E pei ona e malamalama, i le auala tutusa e mafai ona e faʻaopopo se laina e le gata i le pito pe amata le laulau i Word, ae faʻapea foi i se isi nofoaga.

Faʻaopopoina laina faʻaaoga e faʻaaoga i totonu faʻatonutonu

E i ai le isi auala, faʻafetai ia e mafai ona faʻaopopo se laina i le laulau i Word, e le gata i lea, e sili atu vave ma sili atu faigofie nai lo faʻamatala i luga.

1. Faasolo le isumu isumu i le amataga o le laina.

2. Kiliki i le faʻailoga lea e aliali mai. «+» i totonu o le lio.

3. O le a faʻaopopoina le laina i le laulau.

Lenei o mea uma e tutusa lelei ma le faiga muamua - o le laina o le a faʻaopopo i lalo, o le mea lea, afai e te manaʻomia le faʻaopopoina o se laina e le i le pito poʻo le amataga o le laulau, kiliki i le laina o le a muamua atu i le tasi oe fuafua e fausia.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia lua laupepa i le Word

Naʻo le mea lava lena, o lea ua e iloa faʻapefea ona faʻaopopo se laina i le laulau Word 2003, 2007, 2010, 2016, faʻapea foʻi ma isi lava ituaiga polokalama. Matou te manaʻo ia te oe galuega aoga.

Pin
Send
Share
Send