Clickteam Fusion 2.5

Pin
Send
Share
Send

O le taʻaloga atinae faʻatinoina tele le taimi ma taumafaiga. Ae faigofie tele le faia o taʻaloga ma se polokalama faʻapitoa lata mai. E masani ona faʻaaogaina taʻaloga a ni tagata amata tusi - polokalama e le manaʻomia ai polokalame faʻapitoa ma faʻaaoga le mataua-ma-toso le fesoʻotaʻiga. Se tasi o ia polokalame - Clickteam Fusion - tatou te iloiloina.

Clickteam Fusion o le 2D taʻaloga mole fuataga mo laupepa lauiloa eseese: Windows, Linux, iOS, Android ma isi. E le manaʻomia e le polokalama ni mea faʻapitoa tomai ma malamalama i polokalame o gagana, ia e fiafia ai tagata amataina. Faatasi ai ma Clickteam Fusion, e mafai ona vave ma faigofie faia ni taʻaloga ma polokalame.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: Isi polokalama mo le fausiaina o taʻaloga

Vaaia polokalame

E pei ona uma ona taʻua, Clickteam Fusion faʻaaoga le mataua-ma-toso meafaigaluega. O lona uiga o le faia o le taʻaloga e ala i le tosoina o mea taua i luga o mea. E moni, e matua faʻafaigofie tele le galuega o tagata atiaʻe atiaʻe, ae o loʻo e iloa lava le syntax o le taʻaloga gagana, e mafai ona fausiaina sili atu manaia taaloga.

Genre Eseesega

O le Clickteam Fusion e leai se mea e manaʻomia ai le faia o soʻo se ituaiga o taʻaloga. O lona uiga o iinei e mafai ai ona fausia taʻaloga o soʻo se ituaiga: mai fuafuaga i taʻaloga taʻaloga. O le tagata fausia e sili ona fetaui mo taʻaloga o lona gaioiga faia i se mea puʻeata puʻeata.

Taʻaloga atinaʻe i luga o tulaga tau feaveaʻi

I le taimi o le atinaʻeina o taʻaloga i luga o se telefoni feaveaʻi, faʻaaogaina galuega i totonu o le mea na fausia, oe mafai ona tuʻufaʻatasia geolocation i le taʻaloga, faʻaaoga le accelerometer, fausia i totonu, faʻailoga faʻasalalau, zoom, multitouch, ma se joystick faʻataʻitaʻiga.

Faʻalauteleina ma Faʻafou Pule

I totonu o le polokalame o loʻo iai se faʻasaʻoga faʻalautele, o loʻo i ai le tele o mea e leai se aoga e faʻafaigofieina le galuega a le tagata atiaʻe. Mai lea taimi i lea taimi, o se mea fou foliga mai iina. O loʻo iai foi i le polokalama se faʻafouga e suʻe e otometi ona faʻafou ma faʻapipiʻiina.

Suʻega

I le faʻaaogaina o le ki F8, e mafai ona e suʻeina le taʻaloga i luga o le komupiuta. Afai e te faia se taʻaloga i luga o se telefoni feʻaveaʻi, ona e manaʻomia lea e auina atu i fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, to .apk ma tamoe le taʻaloga i luga o le telefoni.

Lelei

1. E le manaʻomia ni poto faʻapitoa ile matata ole polokalame;
2. Faigofie ma faʻaaoga gofie;
3. Satauro-tulaga;
4. Taugofie o le atoaga o le polokalama.

Le atoatoa

1. Le leai o se faʻamalosi tino;
2. Ole polokalame e le o fuafua e galulue ma galuega tetele.

Clickteam Fusion o se taʻutaʻuga 2D taʻaloga atinaʻe siosiomaga e faʻaogaina se vaʻavaʻaia faʻapitoa foliga O le vaega autu o lenei lala o amateurs, mo latou o le fausiaina o taʻaloga o se mea fiafia. O se tasi o taʻaloga sili ona lauiloa na faia ma Clickteam Fusion is Five Nights at Freddy '. O le mea lea, download se faʻataʻitaʻiga o le polokalame ma faia ni galuega manaia!

Sii maia Clickteam Fusion mo le leai

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.44 i fafo mai 5 (18 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Avetaavale fusion Fausia 2 Filifili se polokalame e fatu ai se taʻaloga Stencyl

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Clickteam Fusion o se lauiloa taʻaloga e lua-tele atinaʻe polokalama faakomepiuta faʻaaogaina le faʻaaogaina o se vaʻaiga faʻalemafaufau e fesoʻotaʻi i lana galuega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.44 i fafo mai 5 (18 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: ClickTeam
Tau: leai se totogi
Tele: 40 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.5

Pin
Send
Share
Send