Sii mai ata tifaga i MediaGet

Pin
Send
Share
Send

Ala o faʻasalalauga maua o le sili ona talafeagai ma aoga faʻamalosi torrent tagata i le taimi. I ai, e mafai ona e siiina mai le tele o faila mai le Initaneti e ala ile torrent i le saoasaoa maualuga, ma i le taimi lava e tasi, e tele isi mea lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei mataupu o le a tatou vaʻavaʻai i le auala e mafai ai ona e siiina ata tifaga faʻaaogaina MediaGet.

O le mea moni, e mautinoa lava o se tasi ua masani ai ma se tasi (pe atonu tolu) o auala e tolu o le a faʻaalia i lenei tusitusiga, ae peitaʻi, o nisi o lenei tusitusiga e mafai ona aoga tele.

Sii maia le lomiga lata mai a le MediaGet

Sii mai ata tifaga i MediaGet

Torrent trackers

Ole mea moni, ole Initaneti e tumu i punaoa eseese e mafai ai ona e download le torrent faila, ma faʻaaoga le Media Get, download le ata manaʻo i lau komepiuta. O le torrent faila ei ai le faʻaopoopoga * .torrent ma e masani lava ona fuaina le sili atu nai lo 100 kilobytes. A e tatalaina, na o le faʻaalia le ala o le a download lau ata tifaga.

Faʻaaogaina inline suesuega

Built-in sailiga o se tasi o sili ona taua aoga o lenei polokalame. E sili ona talafeagai mo le puʻeina o ata, ona i le taimi o le lalagaina e ala i le Media Maua ata tifaga e mafai ona e matamata vave i le taimi lava e maua muamua fuʻa.

O galuega saili e le taua ma faigofie:

E te ulufale i le igoa o le ata tifaga i totonu o le pa faʻamuta.

A maeʻa, e te faʻauia Enter ma o loʻo faʻaalia le iʻuga sailiiliga i ou luma. Lenei oe mafai faʻavasega i latou i le tele o tulaga lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le lelei pe download vave. Kiliki i luga o le lanumeamata "Download" faamau (le lanu lanumoana o le manatu faamau i le taimi download).

A uma lena, o se faʻaola matala e aliali mai i le mea e te manaʻomia ai faʻapitoa le ala o le a puʻeina ai le ata tifaga, pei ona i ai i le muamua metotia. Ma na pau lena, e mafai ona e siaki le download o lau ata tifaga, ma saili pe o le a le umi o le a aveina i luga o le "Downloads" tab.

Lisi

I le faʻaopopo atu i le sailia o le polokalama, o loʻo i ai foʻi se faʻasoasoaina lisi mai lea e mafai ona e filifilia se ata mo oe download. E te manaʻomia le mauaina o le manaʻomia tifaga ma kiliki i luga, ona kiliki lea i le "Download" faʻamau. Le isi, tatou toe faʻailoa le ala i le faila mo downloading.

Sa matou iloiloina ni auala se tolu e puʻe ai ata tifaga e ala i le Media Get, ma i le taimi nei, o nei auala e tolu e na o le pau ia e mafai. Afai e te iloa nisi auala e puʻe ai ata tifaga faʻaaogaina lenei polokalame, ona tusi lea e uiga i latou i tala.

Pin
Send
Share
Send