Polokalama mo le matamata TV i luga o le komepiuta

Pin
Send
Share
Send


O le Initaneti TV poʻo le IPTV o se auala e maua ai faʻamatalaga mai ala o TV e ala i se fesoʻotaʻiga masani i le Initaneti. Ina ia matamata i se televise, e te manaʻomia se tama taalo faʻapitoa polokalama ma, i nisi tulaga, o sina tomai.

O le aso o le a tatou iloiloina ai ni sui se fitu mai le televise. Uma latou faia, masani, tasi galuega: latou te faatagaina oe e matamata TV i luga o se komepiuta.

IP-TV Player

O le IP-TV Player o le mea sili lea mo le matamata televise i luga o le Initaneti. E faʻafetauiina le galuega maeʻa lelei, o loʻo i ai uma galuega faʻatulaga ma tulaga, leai se mea o loʻo manaʻomia pe faʻapopoleina. E i ai ni faʻafitauli ma le mauaina o le aoga faʻavailaina playlists, ae o lenei faʻaletonu o loʻo maua i fofo saoloto uma.

O se mea iloga vaega o le IP-TV Player o le talaʻaga puʻeina galuega o se faʻatapulaʻa numera o auala.

Tikiake le IP-TV Player

Lesona: Faʻafefea ona matamata TV ile Initaneti ile IP-TV Player

Fale tioata

Faʻafiafia foʻi e faʻaaoga le TV taʻaalo. E le pei ole IP-TV Player, o le komipiuta komipiuta a Crystal.tv. O lenei mea moni e faʻaalia ai le faʻaaogaina atoa o le lagolago, faʻatuatuaina ma le mautu o le tagata taʻalo ma faʻasalalauga.

Ole numera o avanoa avanoa e mafai ona faʻateleina e ala i le faʻatauina o se tasi o le premium Internet TV afifi luga o le 'upega tafaʻilagi.

Ae o le vaega iloga iloga o Crystal TV mai isi tagata taʻaʻalo ua folasia i lenei tusitusiga o lona atoatoa fetuutuunai i masini feaveaʻi. E faʻamaonia lea i le ituaiga foliga ma le nofoaga o ona elemene i luga o le ata.

Faʻaola Crystal.tv

Sopcast

Le polokalame mo le maimoaina o le IPTV SopCast, ae e na o Sopka. O le polokalama e faʻamoemoe tele mo le matamata ma pueina auala mai fafo. Lenei vala o le tagata taʻalo e mafai ona aoga peʻa fai e te manaʻomia e faʻamasani i soʻo se faʻamatalaga i luma o isi tagata Rusia.

E le gata i lea, o Sopka e faʻatagaina oe e fai sau oe lava faʻasalalauga e aunoa ma le le talafeagai o faʻatonutonu ma isi tiga. E mafai ona faʻaliliuina soʻo se mea faʻasalalau multimedia e ala i SopCast ma faʻasalalau faʻasalalauga.

Sii mai le SopCast

RusTV Player

O lenei polokalame mo le matamata TV ala o se tasi o faigofie faigofie mo IPTV. Laʻititi a le paʻu pulea, naʻo vaega ma auala. I totonu o nai faʻatulagaga - fesuiaiga i le va playback punavai (tautua) i le tulaga o le le avanoa i le faʻasalalauga.

Sii mai le RusTV Player

Mata TV

O se isi polokalama faʻatusa i lona faigofie faʻatoa mafai ona faʻatusa i se virtual keyboard. Naʻo le faʻamau ma faʻailoga e leai se aoga ma faʻaaoga e leai se aoga o loʻo maua i le faʻamalama polokalama.

Moni, Eye TV ei ai le 'upega tafaʻilagi aloaia e faia e tutusa ma Crystal TV. O tautua totogi e le o faʻaalia i luga o le upega tafailagi, ua na o le tele o lisi o televise, leitio nofoaga ma webcams.

Faʻaola Mata TV

Progdvb

ProgDVB - o se ituaiga o "moa" i totonu o le au taʻa TV. E lagolagoina mea uma e mafai ona lagolagoina, faʻasalalau Rusia ma tele ala mai fafo ma leitio, galue ma mea faigaluega pei o TV tuners ma set-top pusa, ma mauaina uaea ma satelite televise.

O foliga e mafai ona tatou tuʻuina atu tasi lagolago mo masini 3D.

Sii maia le ProgDVB

VLC Ala o Faasalalauga Taʻalo

E mafai ona e tusia tele e uiga VLC Media Player mo se taimi umi. O lenei faʻasalalauga faʻapitoa e mafai ona fai mea uma. Ole tele o tamaʻitaʻi taʻalo TV e faia lava ile tulaga.

VLC taaalo TV ma leitio, taʻalo leo ma vitio o soʻo se ituaiga, e aofia ai fesoʻotaʻiga mai le Initaneti, faʻamaumauga faʻasalalauga, pueina faʻaputuga ata, ua i totonu o loʻo faʻaleleia e oe lava faletusi ma lisi o leitio faʻasalalau ma musika ala.

O se vala o le tagata taʻalo na te faʻavaeina mai i isi o le mafai faʻatonutonu tuʻu mamao (faʻasoa mai le fesoʻotaʻiga) e ala i se upega tafailagi. Lea faʻatagaina oe e faʻatino ni gaioiga faʻapitoa ma le tagata taʻalo, mo se faʻataʻitaʻiga, e faia ai se VLC faʻamau mai le telefoni.

Sii mai le VLC Ala o Faasalalauga Player

O polokalame ia mo le matamata TV i luga ole Initaneti. E tofu uma a latou lava uiga, faʻaopoopo ma minus, ae na feagai uma ma a latou galuega. O le filifiliga o oe: faigofie ma le mautu o se auivi po o se lavelave, ae fetuʻutuʻuna faʻatulagaina ma saʻolotoga.

Pin
Send
Share
Send