MusicSig: browser add-on mo Vkontakte 'upega tafaʻilagi

Pin
Send
Share
Send


Music Sig o se browser faʻaopoopoga mamanuina faapitoa mo le aoga le faʻaaogaina o le upega tafaʻilagi Vkontakte. O se tasi o galuega taua o le faʻaaogaina o le mafai lea e download musika mai se lauiloa fesoʻotaʻiga lautele, ae o avanoa o le faʻaopopo e le gata ai iina.

O le MusicSig o loʻo lagolagoina e upega tafaʻilagi lauiloa pei o Mozilla Firefox, Opera, ma Google Chrome. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi musika mai le Vkontakte, na ona e alu i se tasi o lisi lisi tagata faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusitusiga, kiliki le "Install" faʻamau ma faʻamautu le faʻapipiʻi o le faʻaopoopoga i le browser lava ia.

Vaʻai foi: polokalame mo le downloadina o musika i Vkontakte

Sii mai musika sili ona lelei

I le alu i le "Laʻu leo ​​puʻeina" vaega, faʻamatalaga e uiga i le tele o le ala ma lona siʻitaga siʻitia o le a faʻaalia latalata i ala taʻitasi. Ina ia download naʻo tulaga maualuga MP3 ala savali i le komupiuta, i le itu taumatau o le faamalama oe mafai uncheck le pusa siaki mo le maualalo bitrate leo puʻeina, pe a uma ona latou le o le a faʻaalia i iʻuga.

O le downloadina o musika lava ia e matua faigofie lava: na o oe lava e tatau ona faʻaliliuina le ki i luga o le ala, pe a maeʻa le tamai siata ma se floppy disk o le a aliali mai i le itu taumatau o le igoa, kiliki i luga o le a faʻamalosia le download.

Lotoa Download Mafua

E te manaʻomia e siʻitia mai le le tasi track, ae o le atoa playlist? Lenei mafai ona faigofie faia ma MusicSig. Ina ia faia lea mea, naʻo le filifili i le talafeagai playlist i le itu taumatau o le My Audio Recordings vaega.

Le leai o faʻasalalauga

E pei ona e iloa, luga o le upega tafailagi Vkontakte i le pito i lalo tauagavale o le itulau o faʻasalalauga eseese o faʻaalia e mafai ona faʻalavelave. Nai lo le faʻasalalauga, o le ae vaʻaia se faigofie analog uati ma se kalena. A manaʻomia, nei mafai ona aveeseina ia widget.

Sii maia lelei vitio

I le faʻaopopoina o le puʻeina o musika, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le Music Sig e mafai ona e faʻapipiʻiina au mea e sili ona e fiafia iai i ata ma ata puʻeina i luga o le upega tafaʻilagi Vkontakte.

Ina ia download, e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le "Download" faʻamau, ma filifili le lelei vitio lelei i le pop-up faamalama.

Malosiaga e sui faʻaopoopo aikona

O le faʻailoga o le MusicSig o loʻo i ai i le itu taumatau pito i luga o le polokalame ma o se avanoa tolu. I le agavale-kiliki i luga o le add-on icon, i le faamalama e aliali mai, e mafai ona suia lenei aikona.

Vavevave suiga i Vkontakte 'upega tafaʻilagi

Kiliki i luga o le Music Sig faʻaopoopoga aikona. I le lisi e aliali mai, o le a tu ai se lisi o vaega autu o Vkontakte. E ala i le kilikiina o soʻo se mea mai le lisi, o le a tatalaina lau browser se vaega filifilia i le tab fou.

Lelei o MusicSig:

1. O se faigofie ma faigofie browser faʻaopoopoga e le faʻalavelave i le tagata faʻaaoga;

2. O le faʻaopoopoga o loʻo avanoa i totonu o le browser faleoloa Google Chrome, Opera ma Mozilla Firefox, o lona uiga ua faʻataʻitaʻiina mo le saogalemu;

3. Ose auala talafeagai e download ai leo ma vitio;

4. Pop-up ad polokaina luga Vkontakte 'upega tafaʻilagi;

5. Built-in widgets ma se uati ma kalena.

Le atoatoa o Music Sig:

1. Le iloa.

Matou te fautua atu ia te oe e matamata: Isi polokalame mo le puʻeina o vitio mai VK

Lesona: Auala e download ai Vkontakte musika faʻaaoga MusicSig

Afai o oe o se tagata faʻaaoga a Vkontakte, o lona uiga MusicSig o le sili fofo aoga faʻatinoina mo le downloadina o musika ma vitio. I le taimi nei, o le faʻaopoopoga o loʻo faʻaaogaina e sili atu ma le 600 afe tagata (i le taimi o le tusitusi), ma lenei, oe vaʻai, o se faʻailoga.

Sii mai Musika Sig mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send