Faʻafefea ona toe setiina ki i luga o le keyboard (mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo le faʻagaoioiga, tuu le galuega)

Pin
Send
Share
Send

Oa mai le aoauli

O le keyboard o se mea mataʻutia, e ui i le mea moni o le toʻatele o tagata e faia le galuega fai mai le fiasefulu afe o kiliki i luga o le ki seia oʻo ina lavea. Atonu e saʻo, ae masani ona tupu ina ua liligi mai i le lauti (poʻo isi meainu), e i ai se mea i totonu (nisi o lapisi), ma ua na o se faʻaletonu gaosi - e masani lava ona le aoga se tasi pe lua (pe avea galue leaga ma e tatau ona e faʻamalosi ia i latou). Le talafeagai ?!

Ou te malamalama e mafai ona e faʻatau se keyboard fou ma toe faʻafoʻi mai i ai, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona ou faʻailo ma ou masani ai i se mea faigaluega faʻapenei, o lea ou te mafaufau o se sui ae o se mulimuli mulimuli. E le gata i lea, e faigofie ona faʻatau se keyboard fou i luga ole komipiuta PC, ma mo se faʻataʻitaʻiga i luga o komepiuta feaveaʻi, e le gata e taugata, ae e masani foi ona avea o se faʻafitauli le mauaina o le mea saʻo ...

I lenei mataupu, o le a ou iloiloina ni auala pe faapefea ona toe tofi ki i luga o le keyboard: mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaliliu galuega a se ki e le o galue i se isi galue; poʻo luga o se ki e seasea faʻaaogaina tautau se filifiliga masani: tatala "laʻu komepiuta" poʻo le calculator. Lava le ulufale, tatou amata ...

 

Toe tofiaina le tasi ki i le isi

Ina ia faia lenei faʻagaioiga, oe manaʻomia se tasi laʻititi aoga - Mapkeyboard.

Mapkeyboard

Atinaʻe: InchWest

E mafai ona e download i luga ole softportal

O se polokalama laititi maua fua e mafai ona faʻaopopo faʻamatalaga e uiga i le toe tofiaina o ni ki i le lesitala Windows (pe faʻapitoa foi e faʻaleaogaina). O le polokalama faia suiga ina ia latou galulue i isi uma talosaga, e le gata i lea, o le MapKeyboard faʻaaogaina lava ia e le mafai ona toe tamoe pe faʻateʻaina mai le PC! E le manaʻomia le faʻapipiʻi i le polokalama.

 

Gaoioiga i le faasologa i Mapkeyboard

1) O le mea muamua e te faia o le aveese mai o mea i totonu o le faʻamaumauga ma faʻasolo le faila e faʻataunuʻuina e avea ma pule (naʻo le taumatau-kiliki i luga ma filifili le talafeagai mai le faʻasologa mataupu, faʻataʻitaʻiga i le lalafi i lalo).

 

2) Le isi, fai mea nei:

  • Muamua, ma le agavale agavale tauagavale e tatau ona e kiliki i luga o le ki lea e te manaʻo e tautau se fou (isi) galuega (pe o le faʻamuta foi, mo se faʻataʻitaʻiga). Numera 1 i le ata i lalo atu;
  • ona faafeagai "Toe fai le ki filifilia i"- tusi ma le isumu le ki o le a oomiina i le ki e te filifilia i le sitepu muamua (ie. Mo se faʻataʻitaʻiga, i laʻu mataupu i le faʻailoilo i lalo - Numpad 0 - le ki" Z "o le a faʻataʻitaʻi);
  • i le auala, e tapē le ki, ona i le filifiliga lisi "Toe fai le ki filifilia i"- seti le taua ile le atoatoa (i le faʻaliliuga mai le Igilisi. - fafo).

Ki Suiga Suiga (Kiliki)

 

3) Ina ia sefe suiga - kiliki "Sefe le taʻatiaga"I le mea, o le komipiuta o le a toe amataina (o nisi taimi logout mai ma toe alu i totonu o Windows ua lava, o le polokalama e otometi ona faia lenei mea!).

4) Afai e te manaʻo e toe faʻafoi mea uma e pei ona i ai - toe tamoʻe le aoga toe ma fetaomi se tasi faamau - "Toe setiina le ki laulau".

O le mea moni, ou te manatu, sili atu oe o le a iloa ai le aoga e aunoa ma tele faigata. E leai se mea faʻatupu soona i ai, e faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina, ma i se faʻaopopoga, e galue lelei i laupepa fou a Windows (e aofia ai ma Windows: 7, 8, 10).

 

Faʻapipiʻiina i luga o le ki: faʻalauiloaina le mea fuafua, tatalaina "laʻu komipiuta", fiafia i ai, etc.

Malilie, faʻafou le keyboard e le toe tofiina ki e le leaga. Ae o le a masani lava sili pe a fai o isi filifiliga e mafai ona tautau i luga o seasea-faʻaaogaina ki: tatou fai atu o le kiliki i luga o latou matala ai le manaʻomia talosaga: o se calculator, "my computer", etc.

Ina ia faia lea, oe manaʻomia se tasi laʻitiiti aoga - Manatu.

-

Manatu

//www.randyrants.com/2011/12/sharpkeys_35/

Manatu - O lenei o se multifungsi aoga mo vave ma faigofie suiga i le lesitala tulaga o le keyboard faamau. يعني mafai ai ona faigofie ona suia le tofiga o le tasi ki i le isi: mo se faʻataʻitaʻiga, na e kiliki i le numera "1", ma nai lo lea o le numera "2" o le a oomiina. E aoga tele i mataupu e le aoga se ki, ma e leai ni fuafuaga e suia le keyboard. E i ai foi le avanoa talafeagai i le mea aoga: e mafai ona tautau isi filifiliga i luga o ki, mo se faʻataʻitaʻiga, tatala fiafia pe o se mea fuafua. Manaia tele!

E le manaʻomia le faʻaaogaina le aoga, e le gata i lea, o le taimi lava e tamoʻe ma faia suiga - e le mafai ona e toe tamoʻe, e aoga mea uma.

-

A maeʻa ona amata le aoga, o le a e vaʻai i se faʻamalama i le pito i lalo o le ai ai le tele o faʻamau - kiliki i le "Add". Le isi, i le itu tauagavale, filifili le faʻamau o loʻo e manaʻo e tuʻuina atu seisi galuega (mo se faʻataʻitaʻiga, na ou filifilia le numera "0"). I le itu taumatau, filifili le galuega mo lenei faʻamau - mo se faʻataʻitaʻiga, se isi faʻamau poʻo se galuega (Na ou faʻailoa atu "App: Calculator" - o lona uiga, faʻalauiloa o le calculator). Ina ua uma na kiliki "OK".

 

Ona mafai lea ona e faʻaopopo se galuega mo le isi ki (i le faʻamalama i lalo ifo, na ou faʻaopopoina se galuega mo le numera "1" - tatala laʻu komipiuta).

 

A e toe setiina uma ki ma seti galuega mo latou - na o le kiliki i le "Tusi i le lesitala" faʻamau ma toe amata le komipiuta (masalo naʻo le tuu o le Windows ona toe soso mai lea).

 

A maeʻa le toe fai maia - afai e te kiliki i le faʻamau na e tuʻuina mai le galuega fou, o le ae vaʻai pe faʻapefea ona faʻataunuuina! O le mea moni, na ausia lenei ...

PS

I lona lautele, le aoga Manatu sili atu versatile nai lo Mapkeyboard. I se isi itu, o le toatele o tagata e iai a latou filifiliga.Manatu e le manaʻomia i taimi uma. I se tulaga lautele, filifili mo oe lava le tasi e faʻaaoga - le faʻavae o a latou galuega e tutusa (seʻi vagana SharpKeys le otometi restart le komepiuta - na o le lapataiga).

Ia maua se laki

Pin
Send
Share
Send