Le mea e faʻatau ai taugofie laptop fafo / komipiuta hard drive?

Pin
Send
Share
Send

Talofa lava i le au faitau uma.

Ou te manatu o le toatele (ma aemaise i latou o e puʻeina le tele o ata, o loʻo iai se latou aofaʻi tele o musika, ata tifaga) mafaufau e uiga i le faʻatauina o se i fafo atu malo faigata mo se komepiuta (komepiuta). I se faʻaopopoga, pe a e faʻatusatusaina ma se masani masini faigata, fafo fafo HDD faʻatagaina oe e le gata faʻafoi faʻamatalaga, ae faʻafaigofie foʻi ona lafoa mai le tasi komipiuta i le isi, e faigofie ona ave se tamaʻi pusa ma oe i se malaga, ma isi mea. tuu i se taga masani.

I totonu o lenei mataupu O le a ou taʻu atu ia te oe le auala na ou sailia mo taugofie fafo fafo hard drive. Faʻaiʻuga vaʻai i le pito i tua o le tusitusiga.

Le ituaiga o disk o loʻo tatou sailia ai: fafo; faʻaaogaina e le USB (e matua le talafeagai lava ona faʻaalu ma uaea faaopoopo, aemaise mo se komepiuta); 2.5 (latou e sili atu puʻupuʻu, faʻaopopo i le malosi o ia taʻavale mai USB, o le mea lena tatou te manaʻomia); tulaga disk: 2TB (2 terabytes).

Yandex Maketi

I se tulaga lautele, a talafeagai auaunaga mo le sailia o le tele o oloa, e aofia ai fafo malo faigata. E le gata i lea, o le numera o faʻatapulaʻa e mafai ona faʻatulaga e na ona faʻavaivai lava (e tele, pe a le o selau) oi latou.

* Na ou filifili e mafaufau iai, ae leai se mea e faatusatusa ai.

I le ulufale atu i le sailiga tapulaʻa (vaʻai i luga i le tusitusiga - ituaiga o taʻavale), o le a tatou vaʻaia le tele o lisi o taʻavale ma ese le tau mai faleʻoloa eseese. Faʻavasega i tau, matou te mauaina le ata nei (talafeagai i le taimi o le tusitusi).

Ole taugofie ole 2 TB i fafo ole hard drive tau ile ~3500 rub. E le gata i lea, o lenei e le aofia ai le lafoina, lea, e tusa ai ma filifiliga sili ona tauagafau, o le a avea ma se isi ~150-300 olo

Mo le tupe e mafai ona faʻatau e leʻo 1, ae 2 fafo fafo hard drive!

Saina faleoloa AliExpress

(Vaega ma fafo hdd: //ru.aliexpress.com/premium/external-hdd.html)

Faʻamaoni, o aʻu lava na matua le talitonu i faleoloa Saina mo se taimi umi ... Ae o le taimi lea na ou filifili ai e faʻataʻitaʻi, ae maise lava talu ai o le tau o le 2 TB hard drive e lua taimi taugofie nai lo se isi faleoloa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Samsung's 2 TB fafo hard drive tau 2,200 rubles. Le mea e fiafia ai, o le lafoina meli e leai se totogi! Vaʻai le faʻamalama i lalo.

E i ai taugofie filifiliga (mo 1900 rubles. Mo se faʻataʻitaʻiga Seagate Slim 2 TB drive). I se faʻaopopoga, faʻalauiloa ma toese e masani ona faia (e mafai ona fai lelei tele, faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatau ni oloa 2 - se tau faʻaopopo). Ole faaiuga, mo 3500-3700 rubles. E mafai ona faʻatau mai 2 hard drive fafo o le 2 TB!

Ui i lea, le disk na ou filifilia na sau mai le meli, tusa o le masina talu ona maeʻa le faʻatonuga. E galue lelei, pei lava o le HDD fafo na ou faʻatau i le faleoloa.

Faʻaiʻuga i le faʻatau iAliExpress

Tulaga:

- tau maualalo;

- Tele fuainumera o paʻu (aemaise lava pe a fai e te okaina i le taimi saʻo);

- se tele filifilia (e le o faleoloa uma o le a ofoina atu le tele o aitema o sea oloa);

- seia e faʻamaonia le mauaina o le faʻatonuga, le faleoloa faʻamaonia oe i le tulaga o lea - o se toe faʻafoʻi (vaʻai totoʻa mo le vaitaimi tuutuuga).

- Maua fua le tele o oloa.

Leaga:

- le tisiki tuʻuina atu meli i totonu o le masina, o nisi taimi sina sili atu (le itiiti ifo i lenei vaitaimi ma faʻaavanoa maua)

- le le mafai ona siakiina oloa (i totonu o le faleoloa e mafai ona e fesili e siakiina, faʻaalia saʻo ia oe pe faʻapefea ona kopi, tape faila mai le disk);

- muamua totogi (e fefe ai le tele o mamao);

- o se masalosalo faʻamaonia mo oloa (pe a mafai ona e sau i totonu o le faleoloa ma ni mea sese, ona foliga faigata mai lea. E tatau ona e feagai ma fetusiaiga: umi ma le le mautonu. E ui o le mea moni, na ou poloaʻiina ni oloa i lenei faleoloa: na latou taunuu uma i lo latou tulaga masani, fesili e uiga i le faʻatulagaina ma sa leai se faatinoga. Mai aafiaga a le tagata lava ia: e oo lava i totonu o se faleoloa masani paso e mafai ona amata i le tilivaina o oloa toe i ai. E i ai le faʻanoanoa aafiaga - //pcpro100.info/pokupka-kompyutera-kak-vernut-kompyuter-v-magazin/).

 

PS

Ioe. Afai e te download faila tuʻusaʻo mai se vaitafe i se fafo fafo hard drive, e mafai ona aliali mai se mea sese o le drive ua utaina ma o le faila download saoasaoa o le a pa'ū. Ou te fautua atu ia sili atu lou mafaufau Utorrent ina ia le tupu lenei mea - //pcpro100.info/vneshniy-zhestkiy-disk-i-utorrent-disk-peregruzhen-100-kak-snizit-nagruzku/.

Fiafia uma tagata!

Pin
Send
Share
Send