Tamoe polokalame tuai ma taʻaloga i le Windows 7, 8. Virtual masini

Pin
Send
Share
Send

Oa mai le aoauli

Taimi e le mafaamatalaina fealuai i luma ma, vave pe mulimuli ane, nisi polokalama poʻo taʻaloga ua le toe aoga. Le faʻagaioiga o loʻo latou faʻatino i latou na amata ai foi ona amata tele suia ma fou.

Ae faʻapefea i latou e manaʻo e manatua o latou talavou, pe na o le manaʻomia e ia se polokalame poʻo se taʻaloga mo le galuega e mumusu e galue i le fou fou Windows 8?

I lenei mataupu, ou te manaʻo e mafaufau e faʻatino polokalame tuai ma taʻaloga i luga o komupiuta fou. Sei o tatou vaʻavaʻai i le tele o auala, e aofia ai masini tafailagi, lea e mafai ai ona e faʻatautaia toetoe o soʻo se talosaga!

O lea, sei tatou amata ...

Mataupu

  • 1. Taaloga faamafanafana emulators
  • 2. Tatala ma le Windows OS Compatibility Tools
  • 3. Taʻalo taʻaloga ma polokalame ile DOS siosiomaga
  • 4. Faʻalauiloaina le OS tuai i lomiga fou o Windows
    • 4.1. Masini mama Faapipiiina
    • 4.2. Faatulaga masini tafailagi
    • 4.3. Faatu ni Windows 2000 i luga o se masini komepiuta
    • 4.3. Fetufaaiga faila ma se masini komepiuta (faʻafesoʻotaʻi se masini malosi)
  • 5. Faaiuga

1. Taaloga faamafanafana emulators

Masalo o le upu muamua i lenei tusitusiga e tatau ona tumau pea ma le taʻaloga console emulators (Sega, Dendy, Sony PS). O nei faamafanafanaga na aliali mai ile 90s ma vave maua ai le lauiloa lauiloa. Sa latou taʻalo mai talavou i le matutua i soʻo se taimi o le tausaga poʻo le aso!

I le 2000s, na mou atu le fiafia, komepiuta na amata ona aliali mai ma na galo i tagata uma e uiga ia i latou. Ae e mafai ona fai ai nei taʻaloga mafanafana i luga o komupiuta i le downloadina o se polokalama faʻapitoa - faʻatupu. Ma download le taaloga ma tatala i lenei emulator. E faigofie uma mea uma.

Dendy


Masalo o tagata uma na taʻaʻalo Dandy ma taʻalo uma tane ma Mario. Ma ua uma nei faʻataʻitaʻiga ma pulufana mo ia na faʻatauina i le toetoe o tulimanu uma.

Sootaga aoga:

- Dandy emulator;

Sega


O le isi pito sili ona lauiloa i Rusia, i le tuai o 90s. Ae a, sa le o lauiloa pei o Dandy, peitai, masalo e toʻatele na faʻalogo e uiga i Sonic ma Mortal Kombat 3.

Sootaga aoga:

- Sega emulators.

Sony PS

O lenei faʻataʻitaʻiga, atonu, o le lona tolu sili ona lauiloa i le post-Soviet avanoa. E tele taʻaloga lelei o loʻo i ai, ae e faigata ona filifilia taʻitaʻi manino. Masalo Taua Pig, pe tau Tekken-style?

Mau faasino:

- Sony PS emulators.

 

I le auala! O le fesoʻotaʻiga e tumu i faʻataʻitaʻiga mo isi taʻaloga. O le mafuaʻaga o lenei tamai faʻatonutonu mo lenei tusitusiga o le faʻaalia lea e mafai ona e faia ni tala faʻafanua i luga o komupiuta!

Ma o lenei tatou agai i luga mai faamafanafana taʻaloga i komepiuta taʻaloga ma polokalame ...

2. Tatala ma le Windows OS Compatibility Tools

Afai o le polokalame poʻo le taʻaloga na mumusu e amata pe amio le talafeagai, e mafai ona e taumafai e faʻataʻitaʻi i le tulaga talafeagai ma se OS patino. O le mea e malie ai, o le au atiaʻe latou lava fausia lenei vala i totonu o Windows.

Moni, mo le taimi atoa o le faʻaaogaina, masalo o lenei metotia sa fesoasoani ia te aʻu i ni nai taimi mai le tele selau peluga o faʻafitauli talosaga! O lea la, e taua le taumafai, ae le mafai ona e talitonu i le 100% manuia.

1) E taumatau o matou kiliki i luga o le manaʻomia o le faila o le polokalama ma filifili meatotino. I le auala, e mafai ona e kiliki i luga o le ata i luga o le laulau (e pei o le auala 'alo). O le aoga e tutusa lava.

Le isi, alu i le tulaga fetaui lelei. Vaʻai le faʻamalama i lalo.

2) O lenei, siaki le pusa i autafa o le "tulaga lelei" ma filifili le OS e te manaʻo e faʻataʻitaʻi i ai.

Ona sefe le faʻatulagaina ma taumafai e tamoe le polokalama. E i ai le avanoa o le a aoga.

3. Taʻalo taʻaloga ma polokalame ile DOS siosiomaga

 

E oʻo lava i polokalame ua leva ona mafai ona faʻatautaia i se OS fou, e manaʻomia ni polokalama faʻapitoa e faʻataʻitaʻi i le siosiomaga o le DOS.
Tasi le sili Pupuni DOS emulators o Dosbox. E mafai ona e sii maia mai o. nofoaga polokalame.

Faʻamau le DOSBox

Faapipiiina le polokalama e le faigata. Naʻo loʻu fautuaina o le taimi o le faʻapipiʻiina e taua le faia o se aikona (auala 'alo) mo le faila faʻatinoina i luga o le laulau. Siaki le atigipusa i autafa o le "Desktop Shortcut".

Taʻalo taʻaloga i le DOSBox

Ave nisi taʻaloga tuai e tatau ona e tamoe ai i le Windows8. Sid Meyer Civilization 1 Lauga-faʻavae Fuafuaga

Afai e te taumafai e faʻataʻitaʻi lenei taʻaloga e faigofie pe i le tulaga talafeagai, o le a e fiu e oso ai se feʻau e uiga i le le mafai ona tatala lenei faila faʻatinoina.

O le mea lea, na o le liliuina o le faila faʻatinoina (faʻaaoga le itu isumu agavale) i le aikona (auala 'alo) o le polokalame DOSBox (lea e tu i luga o le laulau).

Oe mafai faʻataʻitaʻia ona o le tatalaina o le taʻaloga faʻatino faila (i lea tulaga, "civ.exe") faʻaaogaina DOSBox.

Le isi, o le taaloga e tatau ona amata i se faamalama fou. O le a fai atu ia te oe e faʻailo se pepa vitio, leo pepa, ma isi. I le aotelega, ulufale i soʻo se mea oe manaʻomia se numera ma le taʻaloga o le a faalauiloa. Vaʻai ni faʻamalama i lalo.


 

A manaʻomia e lau polokalame le Windows 98, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e faia e aunoa ma se masini komipiuta. Ma le isi, o le a tatou taulai atu ia i latou!

4. Faʻalauiloaina le OS tuai i lomiga fou o Windows

Taumafai so o se polokalama tuai i le fou OS e na o le mafai masini tafailagi. O ni polokalame masani e faʻataʻitaʻi ai, pei ona i ai, le galuega a se komepiuta moni. يعني e aliali mai e mafai ona e faʻatautaia se OS i le Windows 8, mo se faʻataʻitaʻiga, Windows 2000. Ma ua uma nei i nei tamoʻe OS tuai faʻatautaia soʻo se faila e mafai ona faʻatinoina (polokalame, taʻaloga, etc.).

O le a matou talanoa e uiga i le auala e faia ai nei mea uma i le vaega lea o lenei tusitusiga.

4.1. Masini mama Faapipiiina

Pusa mama

(e mafai ona sii mai i le upega tafailagi aloaia)

Lenei fua o le masini komepiuta e mafai ai ona e faʻatautaia le tele o faʻagaioiga i luga o lau komipiuta fou, amata mai le Windows 95 ma faʻaiʻu i le Windows 7.

Pau lava le mea o lenei ituaiga polokalame e tele le manaʻomia ile faiga punaoa, o lea afai e te manaʻo e tamoe i totonu o le Windows 8, Windows 8 - e tatau ona i ai oe le itiiti ifo 4 GB o RAM.

E galue i faiga uma 32-bit ma 64-bit. Faʻapipiʻi e faia i se tulaga masani lava, faʻapitoa, ou te le paʻi i soʻo se mea, uma lava i le faʻaletonu.

Pau lava le mea ou te tuua ai se siaki o le tagata faʻapipiʻi e faia se auala 'alo i luga o le laupepa e tamoe ai le polokalame (Fausia se auala' alo i luga o le laupepa).

I se tulaga lautele, a maeʻa faʻapipiʻi le VirtualBox, e mafai ona e amata amataina le OS i totonu. Ae sili atu ile mea lena.

4.2. Faatulaga masini tafailagi

Ae e te lei amataina le faʻapipiʻi o le OS, e tatau ona faʻatulaga le masini tafailagi.

1) Ina ua maeʻa le faʻalauiloa muamua i le VirtualBox, e mafai ona e kiliki naʻo le tasi le ki - “faia”. Mea moni, kiliki.

2) Sosoo ai, taʻu le igoa o la matou masini komipiuta, faʻailoa le OS o le a matou faʻapipiʻiina. Lea VirtualBox ua uma ona filifilia le sili ona lelei tulaga mo lana galuega.

3) Fausia se fou hard drive.

4) Ou te fautuaina filifilia le ituaiga o VHD drive. Aisea - e uiga i ai. vaai atili i le tusitusiga. I se faapuupuuga, e faigofie le kopiina o faamatalaga ia i latou tuusaʻo i le Windows e ala i le tatalaina i latou e pei o se faila masani.

5) O le faila solo faigata na e faia i lenei polokalama o se masani foliga faila. O le a maua i le faila na e te faamautuina i le taimi faʻatulagaina.

E i ai o le lua ituaiga o tafailagi faigata hard disk:

- faʻamalosi: o lona uiga o le faila o le a tupu tele i le taimi e pei ona tumu le disk;

- mautu: o le tele o le a vaʻaia vave.

6) I luga o lenei, o se tulafono, le faatulagaga o le masini komepiuta muta. I le auala, e tatau ona i ai se amataga amata mo le masini faia. O le a amio e pei o oe liliu le komepiuta e aunoa ma se OS.

 

4.3. Faatu ni Windows 2000 i luga o se masini komepiuta

I totonu o lenei pou o le a tatou taofi o se faʻataʻitaʻiga i luga o le Windows 2000. O lona faʻapipiʻi o le a le tele ese mai le faʻapipiʻiina o Windows Xp, NT, ME.

Ia amataina E tatau ona e faia pe download se faʻapipiʻi tisiki ata mai lenei OS. Ui i lea, o le ata e manaʻomia i le ISO faʻatulagaga (i le mataupu faʻavae, o le a faia e soʻo se tasi, ae i le ISO o le faʻapipiʻi atoa taualumaga o le a vave).

 

1) Tatou amata le masini tafailagi. E faigofie mea uma ii ma e le tatau ona i ai ni faʻafitauli.

2) O le laasaga lona lua o le faʻafesoʻotaʻi lea o matou ISO ata i le virtual machine. Ina ia faia lea mea, filifili le masini / filifili le ata o le mea e tisiki tisiki. Afai ua faatasia le ata, ona e tatau lea ona matauina se ata pei o le ata i lalo.

3) O lenei e tatau ona e toe amataina le masini tafailagi. Lenei mafai ona faia e faʻaoga ai le 'au o le igoa tutusa. Vaʻai le faʻamalama i lalo.

4) Afai o loʻo galue le ata ma ua e faia mea uma saʻo i le muamua laasaga 3, o le ae vaʻaia le faʻafeiloaʻiga lau ma le faʻapipiʻiina o le Windows 2000.

5) I le 2-5 minute (i le averesi) kopiina faapipiiina faila, o le a fai atu ia te oe e faitau le laisene maliega, filifili se avega e faʻapipiʻi ai, faʻatulagaina, ma isi - i se tulaga lautele, o mea uma e tutusa lelei ma se masani tuʻuga Windows.

Na pau le mea. E le mafai ona e fefe e fai ni mea sese, aua e tutusa uma, o mea uma e tupu o le a tupu i luga o le masini komepiuta, o lona uiga e le afaina ai lau vaega autu o le faʻagaoioiga!

6) Ina ua uma ona toe fai le masini tafailagi (o le a toe fai mai ia lava, i le ala) - le faʻaauau o le a faʻaauau, o le a e manaʻomia le faʻailoaina o le sone taimi, faʻaofi le upu faataga ma pule login, ulufale i le ki laisene.

7) A maeʻa se isi toe faʻafouina, o le a e vaʻai i le faʻapipiʻi Windows 2000!

I le ala, e mafai faapipii taaloga, polokalame i ai i totonu, ma moni galue ai e pei o se komepiuta tamoe Windows 2000.

 

4.3. Fetufaaiga faila ma se masini komepiuta (faʻafesoʻotaʻi se masini malosi)

Tele tagata faʻaaoga e le o iai ni faʻafitauli e tele i le faʻapipiʻiina ma le setiina o faʻavae mo le masini mama. Ae faigata e mafai ona amata pe a e filifili e faʻaopopo se faila (pe faʻapea foi, kopi mai se tisiki masini tisiki). Tuusaʻo, e ala i le "teuteu-kopi-faapipii" taulaiga o le a le pasi ...

I le vaega muamua o lenei tusiga, Ou te fautua patino ia oe e ave disk disk i totonu VHD faatulagaga. Aisea? Ae o le faʻafaigofie ona fesoʻotaʻi ma Windows 7.8 ma galulue pei lava o se masini malosi.

Ina ia faia lenei, faia ni nai laasaga ...

 

1) Muamua alu i le pule vaega. Le isi, alu i le pulega. E mafai ona maua, i le ala, i le sailiga.

2) Le isi, tatou fiafia i le tab "komepiuta pulega".

3) Iinei e tatau ona filifilia le "disk management" vaega.

I le koluma i le itu taumatau, kiliki i luga o le faʻamau ki ma filifili "faʻapipiʻi mama tisiki tisiki". Ulu atu i le tuatusi o loo iai ma faafesootai le VHD faila.

Faʻafefea ona maua se faila vhd?

E faigofie lava, i le faʻaletonu, i le taimi o le faʻapipiʻiina, o le faila o le a i le:

C: Tagata faaaoga alex VirtualBox VMs winme

le mea "alex" o le igoa o lau teuga.

 

4) Le isi, alu i le "my computer" ma matau na i ai le hard disk faaali mai i totonu o le polokalama. I le auala, e mafai ona e galue ai i ai e pei o se masani tisiki: kopi, tape, teuteu soʻo se faamatalaga.

5) A uma ona e galulue ma le faila VHD, tape. Le gata i lea, e fautuaina e aua le galulue faʻatasi ma se tisiki tisiki tisiki faiga e lua faʻagaoioiga: tafailagi ma lau moni ...

 

5. Faaiuga

I lenei mataupu, matou iloiloina uma auala autu e tamoe ai tuai taaloga ma polokalame: mai emulators i tafailagi masini. O le mea moni, e faʻanoanoa ona o le pele pele ua le toe i ai ni faiga fou, ma mo le taʻaloga e sili ona fiafia i ai e tuʻu se komipiuta tuai i le fale - e tauamiotonuina? E tutusa uma, e sili atu le fofoina o lenei mataupu faʻapolokalama - le taimi lava e faʻatuina se masini komipiuta.

PS

I le tagata lava ia, o ia lava o le a le amata malamalama pe afai na te leʻi feagai ma le mea moni e faapea o le polokalama e tatau ai mo le fuafuaina o anamua e le tuai ma e le musu e galue i le Windows XP. Sa tatau ona ou faʻapipiʻi ma faʻatonutonu se masini tafailagi, ona Windows 2000 i totonu, ma ua uma ona faʻatatauina ...

I le auala, e faʻafefea ona e faʻatautaia polokalame tuai? Pe e te le faʻaaogaina uma?

 

Pin
Send
Share
Send