Faʻafefea ona suia le faila faʻalauteleina i le Windows 7, 8?

Pin
Send
Share
Send

O le faʻaopopoina o faila o le 2-3 uiga faʻapuʻupuʻu o mataʻitusi ma numera ua faʻaopopo i le igoa faila. E faʻaogaina tele e faailoa le faila: ina ia iloa e le OS poʻo le fea polokalame e tatalaina ai lenei ituaiga o faila.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o ata musika e sili ona lauiloa o mp3. I le tulaga masani, i Windows OS, ia faila ua tatalaina e Windows Media Player. Afai o le faila faʻaopopoga ("mp3") ua suia i le "jpg" (ata faʻatusa), ona faʻapea lea o lenei faila musika o le a taumafai e tatalaina se polokalame e matua ese ese i le OS ma o le a sili ona maua ai se mea sese o le faila ua leaga. O le mea lea, o le faila faʻalauteleina o se mea taua tele.

I le Windows 7, 8, e masani lava, o faila faila e le o faʻaalia. Nai lo lea, o le tagata faʻaaogaina ua musuia e faailoa ituaiga faila i le faʻailoga. I le mataupu faavae, e mafai e aikona, naʻo le taimi e te manaʻomia ai e sui le faila faʻalauteleina - e tatau ona e muamua faʻaalia lona faʻaali. Mafaufau i se fesili faapena ...

 

Faʻafefea ona mafai faʻaali faʻaaliga

Pupuni 7

1) Matou te o i le tagata sailiili, i le pito i luga o le laupepa kiliki i luga o "faʻatulaga / faila faila ...". Vaʻai le faʻamalama i lalo.

Fig. 1 Filifiliga Filifiliga i le Windows 7

 

2) Le isi, alu i le "matamata" menu ma fuli le uili isumu i le pito.

Fig. 2 maimoa menu

 

3) I le pito i lalo, matou te fiafia i ni manatu se lua:

"Nana faʻamatalaga mo tagata resitalaina ituaiga faila" - uncheck le aitema lea. Ina ua mavae lena, o le ae vaʻai uma faila faila i le Windows 7.

"Faaali faila natia ma laupepa" - ua fautuaina e mafai foi ona e faʻatagaina, ae ia sili atu le faʻaeteete i le faʻatulagaina o le polokalama: a o le i soloia natia faila mai ai - "fuaina faʻafitu" "...

Fig. 3 Faaali ni faila faaopoopo.

O le mea moni, o le faʻatulagaina i totonu Windows 7 ua maeʻa.

 

Pupuni 8

1) Matou te o i le tagata suʻesuʻe i soʻo se tuʻufaʻatasiga. Pei ona e vaʻaia i le faʻataʻitaʻiga i lalo, o loʻo i ai se faila faila, ae o le faʻaopopoina e le o faʻaalia.

Fig. 4 Faila Faaali i Pupuni 8

 

2) Alu i le "vaʻai" menu, o le soket o loʻo i luga.

Fig. 5 Vaʻai lisi

 

3) Le isi, i le "View" menu, oe manaʻomia le mauaina o le galuega "File Name Extensions". E te manaʻomia le tuu o se siaki i ona luma. E masani lava o le eria lenei i le agavale, luga luga.

Fig. 6 Faʻailoga e mafai ai ona faʻaali le faʻaaliga

4) O lenei ua faʻaola le faʻaaliga, faʻaalia le "txt".

Fig. Faʻatonutonuina le faʻaopoopoga ...

Faʻafefea ona suia le faʻalauteleina o faila

1) I le avetaavale

Suia le faʻaopoopoga e matua faigofie. Na o le kiliki i luga o le faila ma le taumatau isumu isumu ma filifili le toe igoa poloaiga i le pop-up konteks menu. Ma, ina ua maeʻa le vaitaimi, i le iʻuga o le faila igoa, sui 2-3 mataitusi ma soʻo se isi mata (vaʻai i le Fig 6 i luga aʻe i le tusiga).

2) I taʻitaʻi

I loʻu manatu, mo nei faʻamoemoe e sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina o se ituaiga o faila pule (tele valaʻauina i latou taʻitaʻi au). Ou te fiafia e faʻaaoga le Total Commander.

Aofai o le taʻitaʻi

Upega tafaʻilagi aloaia: //wincmd.ru/

O se tasi o polokalame pito sili ona lelei o lona ituaiga. Ole itu taua ole suia o le tagata suesue ile galulue ma faila. E faʻatagaina oe e faia se galuega faʻapitoa o galuega eseese: suʻega mo faila, faʻatonutonuina, faʻaigoaina o vaega, galulue ma faʻamaumauga, ma isi. Ou te fautua e iai se mea faapena ile PC.

O lea la, i Totalʻe e te vaʻaia vave uma le faila ma lona faʻalautelega (ie e te le manaʻomia e aofia ai se mea muamua). Ui i lea, e faigofie tele ona vave liliu i luga ole faʻaaliga o faila natia uma (vaʻai Ata 7 i lalo: mumu mumu).

Fig. 7 Faʻatonutonuina o se igoa faila i le Total Commander.

Ui i lea, e le pei o le Explorer, o le aofaʻi e le faʻapaʻu ifo pe a vaʻavaʻai le tele o faila i totonu o le pusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, tatala i le tagata suesue se faila o loʻo i ai 1000 ata: e oʻo lava i luga o se komepiuta faʻaonapo nei ma malosi, o le ae iloa ai le telegese.

Aua nei galo na o le le faʻapitoa faʻapitoa faʻalauteleina mafai ona afaina ai le tatalaina o le faila: e ono faigofie e le polokalama ona tamoe i ai!

Ma tasi le isi mea: aua le suia faʻalautele e le talafeagai.

Fai se galuega lelei!

Pin
Send
Share
Send