Anapogi, fatufatuga ma leai se aoga: faʻafefea ona fausia se kolisi mai ata - o se vaʻaiga lautele i auala

Pin
Send
Share
Send

Le aso lelei mo i latou uma e faitauina le pcpro100.info blog! O le aso o le ae aʻoaʻoina le auala e faigofie ma vave faia se koleti o ata e aunoa ma tomai faʻapitoa. E masani ona ou faʻaaogaina uma i galuega ma i aso uma. O le a ou taʻu atu ia te oe se mea lilo: o se auala sili lea e faʻatupu ai le faʻatusa o ata, ma aloese mai aia tatau a le 90% o tagata e ana le puletaofia 🙂 Leai se tala malie, ioe! Aua le solia aia tatau. Ia, collages mafai ona faʻaogaina e matagofie le faʻatulagaina o lau blog, itulau i luga o fesoʻotaʻiga lautele, faʻaaliga, ma sili atu.

Mataupu

  • Faʻafefea ona fai se koleni o ata
  • Polokalama gaosi faʻafanua
    • Fai se kolisi i le Photoscape
    • Vaʻaiga Vaʻaiga i luga ole Initaneti
    • Faʻafefea ona fatuina se muamua ata ata faʻaaoga koleni Fotor

Faʻafefea ona fai se koleni o ata

Ina ia faia se kolisi o ata faʻaaogaina se polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Photoshop, e te manaʻomia tomai i se faʻavasega suʻesuʻega ata. E le gata i lea, e totogi.

Ae o loʻo i ai le tele o mea faigaluega fua ma auaunaga. Latou galulue uma i luga o le mataupu faavae lava e tasi: na o le lafoina ni nai ata i luga o le upega tafailagi ina ia otometi lava ona fausiaina le kolisi oe manaʻomia ma ni nai faigofie gaioiga.

Lalo o le a ou talanoa e uiga i sili ona lauiloa ma manaia, i loʻu manatu, polokalame ma punaoa luga o le Initaneti mo ata gaosi.

Polokalama gaosi faʻafanua

A le o se koleti o ata e fai luga o le initoneti e le mafai, o talosaga faʻapipiʻi i lau komepiuta o le a fesoasoani. E lava polokalame i luga ole Initaneti e mafai ai ona e faia, mo se faʻataʻitaʻiga, o se kata manaia, e aunoa ma ni tomai faʻapitoa.

Le sili ona lauiloa o latou:

  • Picasa o se lauiloa talosaga mo le vaʻavaʻaia, lisiina ma ata gaosi. E i ai le faʻatinoga o otometi tufatufaina atu i vaega uma ata o loʻo i luga o le komepiuta, ma le filifiliga e fauina kolisi mai ia i latou. Picasa e le lagolagoina e Google, ma Google.Ua suia lona ata. I le mataupu faavae, o galuega e tutusa, e aofia ai le fausiaina o kolisi. Ina ia e galue, e tatau ona iai se teuga tupe ma Google.
  • Photoscape o se faʻatusa ata faʻatonu ma se lautele o galuega. Le faʻaaogaina e fausia ai se matagofie kolasi e le faigata. O le polokalame faʻamaumauga o loʻo aofia ai ni sauniuniga ma mea na fausia;

  • PhotoCollage o se tasi o sili sili ona lelei meafaigaluega ma se numera tele o fausia-i faamama, faʻataʻitaʻiga ma aafiaga;
  • Fotor - photo editor ma ata kolisi afi i se tasi polokalama. O le polokalame e leai se faʻaupuga Rusia, ae e iai le tele o foliga;
  • O le SmileBox o se talosaga mo le fausiaina o kolisi ma pou pepa. E ese mai lea i ana tauva i se numera tele o sauni-faia seti, o lona uiga, seti o ata tifaga mo ata.

O le lelei o ia talosaga o, e le pei o Photoshop, latou te taulaʻi atu i le fausiaina o kolisi, kata ma faigofie faʻapitoa ata. O le mea lea, latou te maua na o mea talafeagai meafaigaluega mo lenei, lea faigofie faigofie le atinaʻeina o polokalame.

Fai se kolisi i le Photoscape

Tamoe le polokalama - o le ae vaʻai i se tele filifilia o mea lisi ma lanu lanu i le autu Photoscape faamalama.

Filifili "Itulau" (Itulau) - o le a tatalaina se faʻamalama fou. O le polokalama o le a otometi lava ona pikiina ata mai le "Ata" faila, ma i le itu taumatau o se lisi ma le tele tele o filifiliga o saunia-faia.

Filifili le talafeagai ma toso ata i luga mai le itu tauagavale, taumatau kiliki taʻitasi.

Le faʻaaogaina o le pito i luga taumatau, oe mafai faia uma auala talafeagai e suia ai le foliga ma le tele o ata, le lanu i tua atu, ma pe a e kiliki i le "Edit", o le a filifilia se isi faʻatapulaʻa ma faʻatulagaina o le a tatalaina.

A maeʻa ona faʻaogaina uma mea e manaʻomia, kiliki i le "Save" button i le tulimanu o le polokalame faʻamalama.

Ua sauni mea uma!

Vaʻaiga Vaʻaiga i luga ole Initaneti

E le manaʻomia le download ma faʻapipiʻi polokalama, faʻaleaogaina le taimi ma le faʻaavanoaina avanoa i luga o lau hard drive. O loʻo iai le tele o tautua ua maeʻa faia i luga ole Initaneti o loʻo iai lava foliga tutusa. O i latou uma e leai se totogi ma naʻo ni nai totogi atu filifiliga i la latou vaega. O le faʻatautaiga i luga o le initaneti e faigofie ma tutusa. Ina ia faia se koleti o ata luga o le initoneti, eseese faavaa, aafiaga, aikona ma isi elemene ua uma ona tele numera i ia galuega. O se sili lelei lea mo faʻatau masani, ma e naʻo latou manaʻomia le Initaneti e galulue ai.

Ma, aʻu lava TOP punaoa luga o le initaneti mo le fatuina o kolisi:

  1. Fotor.com o se 'upega tafaʻilagi mai fafo ma se manaia faʻalapotopotoga, lagolago mo le gagana Rusia ma meafaigaluega malamalama. E mafai ona e galue atoatoa e aunoa ma le lesitala. Leai se masalosalo numera 1 i laʻu oe lava lisi o ia auaunaga.
  2. PiZap o se ata faʻatonutonu ma le lagolago mo kolisi fausia o eseese faigata. I ai, e mafai ona e faʻatinoina le tele o tala malie i au ata, sui le talaaga, faaopoopo faʻavaʻa, ma isi. E leai se gagana Rusia.
  3. O le Befunky Collage Maker o se isi faʻamatalaga mai fafo e mafai ai ona e faia ni ata matagofie ma faʻailoga pepa i nai kiliki. E lagolagoina le faʻaaliga Rusia, e mafai ona e galue e aunoa ma le lesitala.
  4. Photovisi.com o se '' upega tafaʻilagi i le Igilisi, peitaʻi e matua faigofie tele. Tuuina atu se tele o sauni-faia templates e filifili mai ai.
  5. Creatrcollage.ru o le muamua atoa Rusia ata faʻatonu i la matou iloiloga. Faatasi ai ma le, faia o se kolisi mo le saʻoloto mai le tele o ata e faigofie lava: auiliili faʻamatalaga e tuʻuina saʻo i luga o le itulau autu.
  6. Pixlr O-matic o se faigofie tele Initaneti auaunaga o le lauiloa PIXLR 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ai ona e puʻeina ata mai se komupiuta po o le webcam mo nisi galuega i luga oi latou. Le faʻamatalaga e naʻo le Igilisi, ae e faigofie ma malamalama mea uma.
  7. Fotokomok.ru - o se 'upega tafailagi e uiga i ata pue ma femalagaaiga. I le pito i luga menu o loʻo i ai le laina "COLLAGE ONLINE", i le kilikiina lea e mafai ona e oʻo atu i le itulau ma le gagana Igilisi talosaga mo le fausiaina collages.
  8. Avatan o se faatonu i Lusia ma le lagolago mo ata retouching filifiliga ma fatuina kolisi o eseese faigata (faigofie ma le masani ai, pei ona tusia i le '' upega tafaʻilagi menu).

Toetoe o faʻamatalaga uma e manaʻomia ai le Adobe Flash Player plugin faʻapipiʻi ma aofia ai i totonu o le web browser mo le faʻagaioiga atoa.

Faʻafefea ona fatuina se muamua ata ata faʻaaoga koleni Fotor

Tele o nei 'auʻaunaga e galue tutusa le faiga. Ua lava le faʻatonuina se tasi e malamalama ai i foliga o le malologa.

1. Tatala le Fotor.com i totonu o le masini komepiuta. Oe manaʻomia e lesitala ina ia mafai ai ona sefe galuega maeʻa i lau komepiuta. Lesitalaina o le a mafai ai ona e faʻatuina koleti i luga o fesoʻotaʻiga lautele. E mafai ona ulufale e ala ile Facebook.

2. Afai, o loʻo mulimulitaʻi ile fesoʻotaʻiga, ua e maua ile Igilisi, tusi le uili ise lalo i le pito o le itulau. O i na e vaʻai ai i le LANGUAGE button ma se mataua i lalo menu. Na o le filifili "Lusia".

3. O lenei i le ogatotonu o le itulau o loʻo i ai ni manatu se tolu: "Edit", "Collage ma Design". Alu ile Kolase.

4. Filifili se ata talafeagai ma toso ata i luga - latou mafai ona faʻaulufaleina atu e faʻaaoga ai le ki faʻau i le itu taumatau pe a faʻataʻitaʻi ma ata saunia.

5. O lenei e mafai ona faia se kolisi o ata luga o le lugalaina e leai se totogi - e tele naua templates e filifili mai ai i Fotor.com. Afai e te le fiafia i faʻailoga masani, faʻaaoga mea mai le lisi i le itu tauagavale - "Art collage" poʻo le "Funky collage" (o nisi o templates e avanoa na o tupe totogi, latou ua faailogaina i se kristal).

6. I le "Art collage" auala, pe a toso se ata i luga o se faʻatusa, o loʻo aliali mai se tamai lisi i autafa o ia mo le faʻafetauiina o le ata: manino, pupuni o isi tapulaa.

E mafai ona e faʻaopopoina tusitusiga, foliga, sauni-ata mai le teuteuga menu pe faʻaaoga lau oe lava. Le mea lava e tasi mo suiga i tua.

7. O le mea lea, ua mafai ona sefe le galuega i le kilikiina o le "Save" button:

O lea, moni i le 5 minute, e mafai ona e faia se lalelei kolisi. E iai pea fesili? Fesili ia i latou i manatu!

Pin
Send
Share
Send