Se filifiliga o polokalame mo le toe maua mai, faʻatonutonuina, ma le suʻega o taʻavale flash

Pin
Send
Share
Send

Le aso lelei mo tagata uma!

E mafai ona finau, ae o flash flash ua avea ma se tasi o sili ona lauiloa (pe a le o le sili ona) lauiloa ala o faasalalauga. E leʻo se mea faʻateʻia ai e i ai ni nai fesili e uiga ia latou: aemaise o mataupu taua i totonu o le toe faʻaleleia, faʻatulagaina ma faʻataʻitaʻi.

I lenei mataupu o le a ou avatu le sili (i loʻu manatu) aoga mo le galulue ma drive - o lona uiga, o na meafaigaluega na ou faʻaaogaina pea aʻu lava. Faʻamatalaga i le tala, mai lea taimi i lea taimi, o le a faʻafouina ma faʻafouina.

Mataupu

  • Le polokalama flash sili ona lelei
    • Mo suesuega
      • H2testw
      • Siaki moli
      • HD saoasaoa
      • Crystaldiskmark
      • Flash memory toolkit
      • FC-Suʻega
      • Flashnul
    • E faʻavasega
      • HDD Maualalo Laititi Faiga Meafaigaluega
      • USB Polokalama Teuina Faiga Meafaigaluega
      • Faiga USB Poʻo le Flash Drive Polokalama
      • SD Formatter
      • O le Aomei Partition Assistant
    • Toe Fuataina Polokalama
      • Toe Taui
      • R sefe
      • Faigofie
      • R-SALAMO
  • Lauiloa USB Drive gaosi oloa

Le polokalama flash sili ona lelei

Taua! Muamua lava, i faʻafitauli ma le flash drive, oute fautuaina le asiasi atu i le tulaga aloaia a le tagata faigaluega. O le mea moni o loʻo i luga o le tulaga aloaʻia mafai ona i ai faʻapitoa mea aoga mo le toe mauaina o faʻamatalaga (ma e le gata i lea!), O le a faʻatautaia le galuega e sili atu.

Mo suesuega

Tatou amata i le suʻega o taʻavale. Mafaufau polokalame e mafai fesoasoani fesoasoani fuafuaina o nisi o tapulaa o se USB drive.

H2testw

'Upega Tafaʻilagi: heise.de/download/product/h2testw-50539

O se aoga aoga tele mo le faʻamatalaina o le aofaʻi moni o soʻo se faʻasalalauga. I se faʻaopopoga i le aofaʻiga o le taʻavale, e mafai ona faʻataʻitaʻia le moni saʻo o lana galuega (e manaʻo nisi tagata gaosi oloa e sili atu le tauvaʻa mo le maketiga faʻamoemoe).

Taua! Vaai totoʻa lava ile suʻega o masini ia e leʻo faʻaalia ai le kamupanī. Le tele o taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, Saina flash drive e aunoa ma faʻailoga e le tutusa ma o latou faʻaalia uiga, i sili auiliiliga iinei: pcpro100.info/kitayskie-fleshki-falshivyiy-obem

Siaki moli

'Upega Tafaʻilagi: mikelab.kiev.ua/index.php?page=PROGRAMS/chkflsh

O se mea aoga saoloto e mafai vave ona siaki lau flash taʻavale mo le gaioiga, fuaina lona moni faitau ma tusi le saoasaoa, tape atoa uma faʻamatalaga mai ai (ina ia leai se aoga mafai ona toe maua se tasi faila mai ai!).

I se faʻaopopoga, e mafai ona teuteu faʻamatalaga e uiga i vasega (pe a fai o loʻo i ai i luga), fai se kopi faaleoleo ma toe faʻaleleia le ata o se atoa ala o faʻasalalauga.

O le saoasaoa o le faʻaaogaina e maualuga tele ma o le a le mafai lava e oʻo lava se tasi tagata tauva polokalama o le a faia lenei galuega vave!

HD saoasaoa

Upega Tafaʻilagi: steelbytes.com/?mid=20

Lenei o se matua faigofie, ae matua aoga polokalame mo suʻega flash drive mo faitau / tusi saosaoa (faamatalaga faʻaliliuina). I le faʻaopopoga i le USB-drive, o le aoga e lagolagoina hard drive, optis drive.

E le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le polokalama. O faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i se ata faʻatusa. Lagolagoina le gagana Rusia. Galue i ituaiga uma o Windows: XP, 7, 8, 10.

Crystaldiskmark

'Upega Tafaʻilagi: crystalmark.info/software/CrystalDiskMark/index-e.html

O se tasi o mea pito sili ona lelei mo le faʻataʻitaʻia o faʻamatalaga faʻaliliuga pasene. E lagolagoina faʻasalalauga eseese: HDD (hard drive), SSD (foufangled mautu malo drive), USB flash drive, manatua kata, ma isi.

O le polokalame lagolagoina le gagana Lusia, e ui lava o le suʻega o se suʻega i totonu e faigofie pei ona faigofie - na o le filifili lava o le feaveaʻi ma fetaomi le faamau amata (e mafai ona e fuafuaina e aunoa ma le iloa o le sili ma le malosi).

O se faʻataʻitaʻiga o iʻuga - e mafai ona vaʻaia le ata i luga.

Flash memory toolkit

Upega Tafaʻilagi: flashmemorytoolkit.com

Flash Memory Toolkit - o lenei polokalame o se seti o mea aoga mo le tautua taʻavale flash.

Tulaga atoa o faʻatulaga:

  • a auiliiliga lisi o meatotino ma faʻamatalaga e uiga i le taʻavale ma USB masini;
  • le suʻega mo le sailia o mea sese pe a faitau ma tusitusi faʻamatalaga i le auala;
  • faamama vave fuainumera mai le aveina;
  • saʻili ma toe maua mai faʻamatalaga;
  • faaleoleo o faila uma i ala o faasalalauga ma le tomai e toe fausia mai se faaleoleo;
  • tulaga maualalo suʻega o faʻamatalaga saosaoa saoasaoa;
  • fua faʻatinoina pe a galulue ma laʻititi / tele faila.

FC-Suʻega

'Upega tafaʻilagi: xbitlabs.com/articles/storage/display/fc-test.html

O le tagavai mo le fuaina o le moni faitau / tusitusi saoasaoa o faʻamalu faigata, flash taʻavale, manatua kata, CD / DVD masini, ma isi. O lona vaega autu ma le eseʻese mai uma aoga o lenei ituaiga o le faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga moni e galue ai.

O le minus: e lei toe faʻafouina le aoga mo se taimi umi (e ono i ai ni faʻafitauli ma ni mea fou o ituaiga ala o faasalalauga).

Flashnul

Upega Tafaʻilagi: shounen.ru

Lenei aoga faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma suʻe USB puʻe taʻavale. I le taimi o lenei gaioiga, i le auala, mea sese ma bugs o le a faasaʻoina. Lagolagoina ala o faasalalauga: US ma Flash drive, SD, MMC, MS, XD, MD, CompactFlash, ma isi.

Lisi o gaioiga na faia:

  • faitauga suʻega - o le a faia se taotoga e faʻailoa ai le avanoa o aʻoga taʻitasi i luga o auala;
  • tusi suega - faʻapena i le muamua galuega;
  • faamatalaga saogalemu suʻega - le aoga e siaki le faamaoni o faʻamaumauga uma i luga o le auala;
  • sefe se ata faʻasalalau - sefe mea uma o loʻo i luga o ala o faʻasalalauga i se isi faila faʻatusa ;.
  • utaina le ata i totonu o le masini o se tala faatusa o le gaioiga muamua.

E faʻavasega

Taua! Ae le i faʻaogaina mea aoga o loʻo lisiina atu i lalo, ou te fautuaina le taumafai e faʻatonutonu le taʻavale i le "masani" auala (E tusa lava pe leʻo lau flash drive e le o vaʻaia i le "My Computer" - e ono mafai ona tuʻuina mai i le komepiuta). Sili atu e uiga i lenei: pcpro100.info/kak-otformatirovat-fleshku

HDD Maualalo Laititi Faiga Meafaigaluega

'Upega Tafaʻilagi: hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool

O se polokalama e naʻo le tasi le galuega o le faʻatonutonuina o ala o faasalalauga (i le ala, e lua HDDs ma mautu tulaga drive - SSDs ma USB flash drive ua lagolagoina).

E ui lava i se "laititi" seti o foliga - e le o aoga lenei aoga i le tulaga muamua i lenei tusitusiga. O le mea moni o lea e faʻatagaina oe e "toe aumai" i le ola e oʻo lava i ala o faʻasalalauga e le o toe vaʻaia i se isi polokalame. Afai e vaʻaia e lenei faʻaaogaina lau aufaʻasalalau, taumafai e faʻataʻitaʻi i lalo ifo le maualuga o faʻatulagaina i totonu (faʻaaliga! Mea uma o le a soloia!) - o loʻo i ai le lelei avanoa pe a uma lenei faʻatulagaina, o lau flash drive o le a galue e pei ona i ai muamua: e aunoa ma faʻalavelave ma mea sese.

USB Polokalama Teuina Faiga Meafaigaluega

Upega Tafaʻilagi: hp.com

Se polokalame mo tisikiina ma fausiaina bootable flash drive. Lagolagoina faila faila: FAT, FAT32, NTFS. E le manaʻomia le faapipiiina o se fesoasoani, e lagolagoina le USB 2.0 port (USB 3.0 - e le o vaʻaia. Manatua: o lenei uafu ua faʻailoga i le lanumoana).

O lona eseesega tele mai ile faʻataʻitaʻiga meafaigaluega i le Windows mo le faʻavasegaina o taʻavale, o le mafai lea e "vaʻai" e oʻo lava i faʻasalalauga e le o vaʻaia ma masani mea faigaluega OS. A leai, o le polokalama e matua faigofie ma manino, ou te fautuaina e faʻaaogaina e faʻatulaga uma ai le "faafitauli" flash drive.

Faiga USB Poʻo le Flash Drive Polokalama

Upega Tafaʻilagi: sobolsoft.com/formatusbflash

O se faigofie ma lelei lea faʻatulagaina polokalame mo vave ma faigofie faʻatulagaina o USB Flash drive.

O le aoga o le a fesoasoani i mataupu pe a masani masani tisiki polokalame i Windows musu e "vaʻai" le aufaasālalau (pe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaosofia mea sese i le taimi o taotoga). Faiga USB Atau Flash Drive Polokalama mafai faʻatulagaina ala leo i nei faila faila: NTFS, FAT32, ma exFAT. O loʻo i ai se filifiliga mo vave tisaina.

Ou te manao foi e matauina se faigofie faigofie, e faia i le faiga o le minimalism, e sili atu faigofie ona malamalama i ai (o le lau o loʻo i luga ua folasia). I se tulaga lautele, ou te fautuaina!

SD Formatter

Upega Tafaʻilagi: sdcard.org/downloads/formatter_4

O se faigofie aoga mo le faʻavasegaina o kiliva kilomita eseese: SD / SDHC / SDXC.

Malelega! Mo nisi faʻamatalaga e uiga i vasega ma faʻasologa o kata manatua, vaʻai ii: //pcpro100.info/vyibor-kartu-pamyati-sd-card/

O le eseesega autu mai le polokalame masani fausia i totonu o Windows o le aoga aoga lea e faʻasalalauina le ala o faʻasalalauga e tusa ai ma le ituaiga flash card: SD / SDHC / SDXC. E taua foi le maitauina o le i ai o le gagana Rusia, o se faigofie ma tupu fua fegalegaleaiga (o le autu polokalame faamalama ua faʻaalia i le ata i luga).

O le Aomei Partition Assistant

'Upega Tafaʻilagi: disk-partition.com/free-partition-manager.html

Aomei Partition Assistant - o se tino tele fua (mo le faʻaaogaina o le fale) "faʻanatura", o loʻo tuʻuina mai ai le aofaʻi o numera o galuega ma foliga vaaia mo le galueaʻiina ma ni masini ma USB drive.

O le polokalame e lagolagoina le gagana Lusia (ae i le masani ai, o loʻo faʻapipiʻi pea le Igilisi), e galue ai i taʻutaʻua uma le Windows OS: XP, 7, 8, 10. O le polokalame, i le auala, e galue e tusa ai ma ona lava tulaga ese faʻavaomalo (e le gata i lea, e tusa ai ma faʻamatalaga na faia e le au atiaʻe lenei polokalama ), lea e faʻatagaina o ia e "vaʻai" e oʻo lava "faʻafitauli tele" ala o faasalalauga, pe o le flash drive poʻo le HDD.

I se tulaga lautele, e faʻamatala uma ana meatotino e le lava mo le atoa tusitusiga! Ou te fautuaina le taumafai, aemaise lava talu ai o le Aomei Partition Assistant o le a sefe oe e le gata faʻafitauli ma USB drive, ae faʻapea foi ma isi faʻasalalauga.

Taua! Ou te fautuaina foi le utagia o polokalame (sili atu, sili atu, seti atoa o polokalame) mo le fausiaina ma le motusia o mea malo. E mafai foʻi ei latou taʻitasi ona sui se USB flash drive. O se aotelega o ia polokalame o loʻo tuʻuina atu iinei: //pcpro100.info/software-for-formatting-hdd/.

Toe Fuataina Polokalama

Taua! Afai o polokalame o loʻo i lalo e le lava, ou te fautua atu ia e faʻamasani oe i le tele o polokalame o le toe faʻaleleia o faʻamatalaga mai ituaiga eseese o ala faʻasalalau (hard drive, flash drive, memory cards, etc.): pcpro100.info/programmyi-dlya-vosstanovleniya-informatsii-na-diskah -fleshkah-kartah-pamyati-itd.

Afai e faʻafesoʻotaʻi le drive - ua lipotia se mea sese ma fesili mo le faʻatulagaina - aua le faia lenei mea (atonu, pe a uma le faʻagaioiga lenei, o le a sili atu faigata tele faʻamatalaga e toe foi atu)! I lenei tulaga, ou te fautuaina e te faitau i lenei tala: pcpro100.info/fleshka-hdd-prosit-format.

Toe Taui

Upega Tafaʻilagi: piriform.com/recuva/download

O se tasi o le mea sili e leai se faila faila toe faʻafou polokalama. E le gata i lea, e lagolagoina e le gata i USB-drive, ae o faʻaletonu foʻi. Vaega iloga: faʻavavevave fuaina o ala o faʻasalalauga, o se maualuga maualuga le tulaga o le suʻega "toega" o faila (o lona uiga, o le avanoa o le toe foi mai ua aveese se faila sili atu maualuga), o se faigofie fesoʻotaʻiga, se laʻasaga i lea laasaga laʻasaga toe faʻafouina (e oʻo lava atoa fou fou o le a feagai).

Mo i latou o le a suʻeina latou USB flash drive mo le taimi muamua, ou te fautua atu ia e faitau i le Iti-faʻatonuga mo le toe fuaina o faila i Recuva: pcpro100.info/kak-vosstanovit-udalennyiy-fayl-s-fleshki

R sefe

Upega Tafaʻilagi: rlab.ru/tools/rsaver.html

Faʻatau * (mo le faʻaogaina faʻapisinisi i luga o le teritori o le USSR) polokalame mo le toe mauaina o faʻamatalaga mai i taʻavale, ni taʻavale kiliva, ni kata manatua ma isi ala o faʻasalalauga. O le polokalama lagolagoina uma faiga sili ona lauiloa faila: NTFS, FAT ma exFAT.

O le polokalame e setiina le aufaasālalau suʻesuʻega tapulaa ia lava (o se isi faʻaopopo mo tagata amataina).

Vala o le polokalama:

  • toe mauaina mai faʻafuaseʻi faila na tape;
  • le tomai e toe fau faʻaleagaina faila faila;
  • toe faaleleia faila ina ua uma ona fai ni metotia faʻasalalauga;
  • Saini toe faaolaina faamatalaga.

Faigofie

Upega Tafaʻilagi: krollontrack.com

Tasi o le sili ona lelei faʻamaumauga toe faʻafou polokalama lagolago i le tele o ituaiga o ala o faasalalauga. O le polokalame e galue i ituaiga uma o fou a Windows: 7, 8, 10 (32/64 bits), lagolagoina le gagana Lusia.

O se tasi o itu taua o le polokalame o le maualuga o le tulaga o le mauaina o le aveeseina o faila. Pau lava mea e mafai ona "toso ese" mai se disk, se flash drive - o le a faʻaalia ia te oe ma ofo atu e toe faʻaleleia.

Masalo naʻo le pau a le lelei - e totogi ...

Taua! E mafai ona e mauaina le auala e toe faafoi mai faʻamau faila i lenei polokalame i lenei tusitusiga (vaʻai vaega 2): pcpro100.info/kak-vosstanovit-udalennyiy-fayl/

R-SALAMO

Upega Tafaʻilagi: r-studio.com/ru

O se tasi o mea e sili ona lauiloa faʻamaumauga polokalame toe faʻaleleia, i totonu o lo tatou atunuʻu ma fafo atu. Ole numera tele o le tele o ituaiga o ala o faasalalauga e lagolagoina: hard drive (HDD), solid state drive (SSD), memory cards, flash drives, etc. O le lisi o lagolago faila faila e mataina foi: NTFS, NTFS5, ReFS, FAT12 / 16/32, exFAT, etc.

O le polokalama e fesoasoani i mataupu:

  • faalavelaveina faʻamamaina o se faila mai le recycle bin (e tupu lenei mea i nisi taimi ...);
  • faʻatonutonuina o se mea malo masini;
  • siama osofaiga;
  • i le mea o manaʻoga o komipiuta ua le aoga (aemaise moni i totonu o Rusia ma lona "faatuatuaina" malosiaga eletise);
  • ma mea sese i luga o le hard disk, ma le i ai o le tele o leaga vaega;
  • a faʻapea e faʻaletonu le fausaga (pe suia) i luga o le hard drive.

I se tulaga lautele, se θεua seleselega mo ituaiga uma o taimi. Le naʻo le minus - e totogi le polokalame.

Malelega! R-Studio laasaga i lea laasaga toe faʻaleleia o faʻamaumauga: pcpro100.info/vosstanovlenie-dannyih-s-fleshki

Lauiloa USB Drive gaosi oloa

Ia aoina tagata gaosi uma i le laulau e tasi, o le mea moni, e le moni. Ae o mea sili ona lauiloa o loʻo iai iinei :). I luga o le 'upega tafaʻilagi a le au gaosi oloa e masani ona e mauaina e le gata tautua tautua mo le toe faʻatulafonoina poʻo le faʻatulagaina o se USB drive, ae o mea aoga e sili ona faʻafaigofie le galuega: mo se faʻataʻitaʻiga, archive polokalama, fesoasoani mo le saunia bootable ala o faasalalauga, ma isi.

Tagata gaosiAla aloaia 'upega tafaʻilagi
ADATAru.adata.com/index_ru.html
Apacer
ru.apacer.com
Corsaircorsair.com/ru-ru/storage
Emtec
emtec-international.com/en-eu/homepage
tuʻufaʻatasiga
istoragedata.ru
Kingmax
kingmax.com/en-us/Home/index
Kingston
kingston.com
Krez
krez.com/en
Lacie
lacie.com
Lefu
leefco.com
Lexar
lexar.com
Mirex
mirex.ru/catalog/usb-flash
Patriot
patriotmemory.com/?lang=en
Perfeoperfeo.ru
Ata puʻe
photofast.com/home/products
PNY
pny-europe.com
Pqi
ru.pqigroup.com
Pretec
pretec.in.ua
Qumo
qumo.ru
Samsung
samsung.com/en/home
Sandisk
ru.sandisk.com
Silicon le malosi
silicon-power.com/web/ru
Smartbuysmartbuy-russia.ru
Sony
sony.ru
Strontium
ru.strontium.biz
Vaega kulupu
teamgroupinc.com/ru
Toshiba
toshiba-memory.com/cms/en
Maualugaen.transcend-info.com
Verbatim
verbatim.ru

Manatua! Afai na ou aloese se tasi, ou te fautua atu le faʻaaogaina o le fesoasoani mai faʻatonuga mo le toe faʻaleleia o le USB drive: //pcpro100.info/instruktsiya-po-vosstanovleniyu-rabotosposobnosti-fleshki/. O le tala faʻamatala auiliili auiliili faʻafefea ma pe o le a le mea e fai e "toe faafoi" le flash drive i le galue tulaga.

Ua uma le lipoti. Le galuega lelei ma le manuia e tagata uma!

Pin
Send
Share
Send