Lea archiver compresses faila sili atu? WinRar, WinUha, WinZip poʻo 7Z?

Pin
Send
Share
Send

O le tele o faʻasalalauga e lauiloa i luga o fesoʻotaʻiga i aso nei, e le gata i lea, i faʻamatalaga o polokalame taʻitasi e mafai ona e vaʻaia o lona faʻavasegaina e sili ona lelei ... Na ou filifili e ave nisi faʻataʻitaʻiga lauiloa i luga o le fesoʻotaʻiga, e pei: WinRar, WinUha, WinZip, KGB archiver, 7Z ma siaki i latou i le "taua "tulaga.

O se folasaga puʻupuʻu ... Faʻatusatusaga atonu e leʻo tele le faʻamoemoeina. Faʻatusatusaga o archivators faʻatinoina i luga o le sili ona masani ai komepiuta fale, o le averesi faʻatinoga i aso nei. E le gata i lea, e tele ituaiga faʻamaumauga e le i faia: o le faʻatusatusaga o le faʻamalosia na faia i luga o le masani "Word" pepa aloaia, lea o le toatele o e suʻesuʻe pe galulue ma i latou o le a mafai ona faʻaputuputu se aofaiga tele. Ia, e fetaui lelei o faʻamatalaga e seasea ona e faʻaogaina e fautuaina e teu i totonu o le faʻamaumauga ma o nisi taimi e aveese mai ai. Ma faʻaliliuina se ituaiga faila e sili atu faigofie: o le a kopiina i se flash drive vave nai lo se faaputuga o faila laiti, ma o le a download vave i luga o le Initaneti ...

Mataupu

  • Faʻatusatusaga Faʻatusatusaga Siata
  • KGB Faʻataʻitaʻiga 2
  • Manava
  • Winuha
  • 7Z
  • Winzip

Faʻatusatusaga Faʻatusatusaga Siata

Mo se laʻititi faʻataʻitaʻiga, sa avea se faila tele RTF tele - e uiga i le 3.5 mb ma faʻamalosiina e tagata faʻauʻu eseese. Tatou te le i faʻamaluina taimi faʻagaioia, o le a tatou talanoa e uiga i foliga o polokalame i lalo ifo, i le taimi nei na o le vaʻai i le faʻatomuaga fua.

Le polokalamaFausagaCompression fua faatatauTele, KBE fia taimi na faʻaititia ai le faila faila ?
KGB Faʻataʻitaʻiga 2.kgbmaualuga14141122,99
Manava.rarmaualuga19054617,07
Winuha.uhamaualuga21429415,17
7Z.7zmaualuga21851114,88
Winzip.zipmaualuga29910810,87
Punaoa faila.rtfLeai se faʻamalosiʻau32521071

E pei ona e vaʻai mai i le tamaʻi laupepa, o le maualuga o le faʻamalosi tino e ausia i le KGB Archiver 2 polokalama - o le muamua faila tele sa faʻaitiitia taimi 23 يعني afai o loʻo iai ni au gigabytes o ni faʻamaumauga eseese i luga o lau hard drive e te le faʻaaogaina ma manaʻo e tape (ae e le tuua ai oe le lagona o le a aoga) - e le faigofie atu le faʻapipiʻi o se polokalame faapea ma tusi i le disk ...

Ae o mea uma "mailei" i le faasologa ...

KGB Faʻataʻitaʻiga 2

I se tulaga lautele, e le o se mea leaga, e tusa ai ma le au atiaʻeina, o latou faʻavasegaina faʻasologa o se tasi lea o le "sili ona malosi". E faigata le le ioe ...

Naʻo iinei ole a faʻatulagaina ole ala ole faʻamalosi e tele mea e manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faila i le faʻataʻitaʻiga (pe tusa o le 3 mb) le polokalame na faʻamalosiina mo le 3 minute! E faigofie ona faʻatonuina e faʻapipiʻi ai se tasi CD disc mo le afa aso, pe a le sili atu.

Ae e leʻo se mea e ofo ai. Aveeseina o se faila umi le umi o le faʻamalosi! يعني afai e te faʻaalu i le afa aso e faʻaalu ai le vaega o au pepa, ona e faʻaalu lea o le taimi e tasi e maua mai ia mea mai le faʻamaumauga.

Le iuga: e mafai ona faʻaaogaina le polokalame mo le laʻititi o faʻamatalaga, ae maise pe a fai e taua tele le laʻititi o le faila faila (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faila e tatau ona tuʻuina i luga o se floppy disk, poʻo luga o se tamai flash drive). Ae toe, e te le mafai ona mateina le tele o le faila faila i le taimi muamua, ma e te ono faʻaumatia taimi i luga o faʻamalosi ...

Manava

O le lauiloa polokalama i le post-Soviet space, faʻapipiʻi i luga o le tele o komupiuta. Masalo a na ia le faʻailoaina mai ni mea lelei, semanu na te le mauaina ni toʻatele o tagata fiafia. Lalo o se faʻamalamalamaga e faʻaalia ai le faʻapitoa tulaga, leai se mea faʻapitoa, vagana ai le faʻatonutonuina fua faatatau na setiina i le maualuga.

O le mea e ofo ai, na faʻasolosolo e le WinRar le faila i nai sekone, ma na faʻaititia le tele o faila i le 17 taimi. taunuuga sili ona aoga, pe a fai tatou te mafaufauina o le taimi o loʻo faʻaaluina i le gaosiga e faʻaititia. Ma o le taimi e tatala ai le faila e matua itiiti lava!

Le iuga: polokalame sili ona lelei e faʻaalia ai nisi o tali sili. I le faiga o faʻasologa faʻapitoa, oe mafai foi ona faʻataʻitaʻia le maualuga tele faʻamaumauga tele ma o le polokalame o le a talepeina i ni vaega. E faigofie tele le faʻaliliu o se faila mai le tasi komipiuta i le isi i luga o le USB flash drive poʻo le CD / DVD disc, pe a le mafai ona tusia le faila atoa i ...

Winuha

O se tala faʻatupu talavou. E le mafai ona e taʻuina o le sili-lauiloa, ae o le tele o tagata e masani ona galulue ma faʻamaumauga e fiafia iai. Ma e leʻo se faʻalavelave, aua e tusa ai ma faʻamatalaga a le au atigi archiver, o lona faʻavasega algorithm e malosi atu nai lo RAR ma 7Z.

I la matou tamai suega, ou te le fai atu e matua faapena. E mafai e nisi faʻamatalaga o le a ia faʻaalia sili sili atu faʻaiuga ...

I le ala, i le taimi o faapipiiina, filifili le Igilisi, i le Lusia - le polokalama faʻaalia "cracking".

Le iuga: e le o se polokalame leaga ma se mea lelei faʻaoga komepiuta. O le taimi e faʻagaioia ma fatuina ai le faʻamaumauga, o le mea moni, e umi atu nai lo WinRar, ae i nisi ituaiga o faʻamaumauga e mafai ona maua sina maualuga maualuga o faʻamalosi. E ui lava, i le tagata lava ia, ou te le tuu tele faamamafa i lenei ...

7Z

E sili ona lauiloa fua fua archiver. E toʻatele finau e faʻapea e sili atu le faʻatulagaina o tulaga i le 7z nai lo le WinRar. E mafai, ae a faʻamalosi ma le Ultra tulaga i le tele o faila, e maʻimau i le WinRar.

Le iuga: O se lelei lelei filifiliga ile WinRar. O se tulaga faʻatusatusaina faʻatatauina fua faatatau, lelei lagolago mo le gagana Rusia, faigofie faʻapipiʻi i totonu o le explorer mataupu menu.

Winzip

O le talaatu, o se tasi e sili ona lauiloa i le tasi taimi o faʻailogaina. I luga o fesoʻotaʻiga, masalo o le faʻamatalaga sili ona masani ai o le ZIP. Ma e le o se mea na tupu faʻamoemoe - a uma, e ui lava i le le maualuga maualuga faʻamalosi fua, o le saoasaoa o galuega e matua ofoofogia. Mo se faʻataʻitaʻiga, Pupuni e tatalaina faʻamaumauga e pei o faila masani!

I se faʻaopopoga, e le tatau ona tatou faʻagaloina o lenei archiver ma faʻamalosiʻaiga e matua tele lava i lo le fou-fangled tauva. Ma e mamao mai tagata uma o loʻo iai nei ni komipiuta mamana o le a faʻatagaina oe e vave galue ma ni foliga fou. Ma o le Zip faʻatulagaina e lagolagoina e tagata faʻaonapo nei archivers!

 

Pin
Send
Share
Send