Faʻafefea ona sync Google Chrome faʻailoga

Pin
Send
Share
Send


O se tasi o galuega taua a le Google Chrome browser o le synchronization galuega, lea e mafai ai ona e maua uma avanoa faʻailoga faʻasaoina, sailiga talafaasolopito, faʻapipiʻi add-ons, passwords, ma isi. mai soʻo se masini e iai le Chrome browser ma faʻapipiʻi i totonu o le Google account. Lalo o le a tatou talanoa atili e uiga i faʻailoga synchronization i Google Chrome.

Tusitalafaʻailogaina sync o se auala lelei e masani ona faʻaaluina lau itulau uepisaite faʻasaoina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te makaina se itulau i luga o le komupiuta. Ua foʻi i le fale, ua mafai foi ona toe liliu i le itulau lava e tasi, ae mai le masini feaveaʻi, aua o lenei tusi tusi o le a faʻavasega vave faʻatasi ma lau teugatupe ma faʻaopopo i au masini uma.

Faʻafefea ona ogatasi faʻailoga i Google Chrome?

Faʻatasi synchronization mafai ona faʻatinoina peʻa iai lau lesitala Google meli tala, lea o le a teuina uma lou browser faamatalaga. Afai e leai sau Google account, lesitala ia faʻaoga i le sootaga lea.

Ma le isi, pe a fai ua e mauaina se tala Google, e mafai ona amata amata faʻatulaga synchronization i Google Chrome. Muamua, tatou te manaʻomia e ulufale i totonu i le teugatupe i le browser - mo lenei, i le pito i luga taumatau o le ae manaʻomia le kiliki i luga o le ata faʻailoga, ona i ai i le pop-up faamalama oe o le a manaʻomia e filifili le faʻamau Saini i le Chrome.

O le faʻamalama faʻaalia o le a aliali mai i luga o le mata. Muamua e tatau ona e ulufale i le imeli tuatusi mai lau Google account, ma kiliki i le ki "Le isi".

Ma le isi, ae a, e te manaʻomia le ulufale i le password mo le meli tala ona kiliki ai lea i le faamau "Le isi".

I le ulufale atu i lau Google account, o le a faʻailoa atu e le polokalama ia oe pe a amata synchronization.

O le mea moni, toeititi a tatou iai. E ala i le faaletonu, o le browser e ogatasi uma faʻamaumauga i le va o masini. Afai e te manaʻo e faʻamaonia lea mea pe faʻatulaga le synchronization faʻatulaga, kiliki i le Chrome menu button i le pito i luga taumatau, ona e alu lea i le vaega "Tulaga".

I le pito i luga o le tulaga faamalama, o loo i ai se poloka Ulufale lea e te manaʻo ai e kiliki i le ki "Alualu i luma sync tulaga".

E pei ona taʻua i luga, e ala i le faʻalavelave, o le browser e ogatasi uma faʻamaumauga. Afai e te manaʻomia e faʻapipiʻi naʻo faʻailoga (ma passwords, faʻaopoopoga, talaʻaga ma isi faʻamatalaga e tatau ona tiaʻi), ona i le ogatotonu o le faʻamalama filifili le filifiliga "Filifili mea e ogatasi", ona siaki ai lea o aitema e le ogatasi ma lau teugatupe.

Lenei faamaea le synchronization faatulagaga. Le faʻaaogaina o fautuaga ua uma ona faʻamatala mai luga, e manaʻomia le faʻatinoina o le synchronization i isi komupiuta (masini feaveaʻi) o loʻo i ai le Google Chrome browser. Mai le taimi nei e mafai ona e mautinoa o au faʻailoga uma faʻailogaina ua uma ona faʻavasegaina, o lona uiga o lenei faʻamaumauga o le a leiloa i soo se mea.

Pin
Send
Share
Send