Faʻatonutonuina lau Instagram profile

Pin
Send
Share
Send

A lesitala se teuga i luga o le Instagram social network, o le tele o taimi e faʻaogaina e tagata naʻo ni faʻamatalaga autu e pei o le igoa ma le igoa tauvalaʻau, imeli ma le avatar. Se taimi vave pe mulimuli, oe ono fetaiaʻi i le manaʻoga uma e suia nei faʻamatalaga ma le faʻaopoopoina o mea fou. Matou te taʻu atu ia te oe le auala e faia ai i lenei aso.

Faʻafefea ona teuteu se faʻamatalaga ile Instagram

E le tele se avanoa na maua mai i le Instagram faʻataʻitaʻi mo le faʻatonutonuina o latou talaaga, ae o loʻo lava pea e faia ai le itulau pito i luma o le fesoʻotaʻiga agafesootai e iloa lelei ma manatua pea. E maeu tonu, faitau pea.

Sui le ata

O se avatar o le foliga o lau faʻamatalaga i luga o soʻo se fesoʻotaʻiga lautele, ma i le tulaga o ata ma ata vitio-faʻapitoa i Instagram, e sili ona taua tele lona sao. E mafai ona faʻaopopo se ata i le taimi o le lesitala tuʻusaʻo lau teugatupe, ma pe a maeʻa pe na ona suia i soʻo se taimi talafeagai. E fa filifiliga eseese e filifili mai ai:

  • Aveese ata oi ai nei;
  • Aumai mai le Facebook po o le Twitter (i lalo o le fesoʻotaʻiga teugatupe);
  • Fausia se ata i se telefoni feaveaʻi;
  • Faʻaopopo ata mai le Galeri (Android) poʻo mea puʻe ata (iOS).
  • E uiga i le auala o nei mea uma i feaveaʻi apalai o le sosaiete sosaiete ma lona 'upega tafaʻilagi lomiga, na matou talanoa muamua i se isi tusitusiga. Matou fautua atu ia e faʻamasani i ai.

    Faitau atili: Faʻafefea ona suia le Instagram avatar

Faatumuina i faʻamatalaga autu

I le vaega lava e tasi o tala faʻatonutonu, i le mea e mafai ona e suia ai le ata autu, o loʻo i ai le avanoa e suia ai le igoa ma le igoa ole igoa (igoa ole igoa, o loʻo faʻaaogaina mo le faʻatagaina ma o le faailoilo autu ile auaunaga), faʻapea foi ma faʻailoa mai ai fesoʻotaʻiga. Faʻatumu ma suia lenei faʻamatalaga, mulimuli i sitepu ia.

  1. Alu i lau Instagram faʻamatalaga itulau e ala i le faʻapaʻiaina i luga o le ata tutusa i le pito i lalo o le laupepa, ma kiliki i luga o le faʻamau Faʻatonutonu Faʻamatalaga.
  2. Tasi i le vaega manaʻomia, e mafai ona faʻatumu le vaega nei:
    • Igoa muamua - o lou igoa moni lea poʻo le mea e te manaʻo e faʻailoa atu;
    • Igoa Igoa - se igoa faʻapitoa tulagaese e mafai ona faʻaoga e suʻe ai le aufaitau, o latou faʻailoga, mau taʻutaʻu ma sili atu;
    • Nofoaga - noatia i le avanoa;
    • E uiga ia te aʻu - faʻaopopoga faʻamatalaga, faʻataʻitaʻiga, o se faʻamatalaga o mea e fiafia i ai poʻo ni gaioiga autu.

    Faamatalaga o le tagata lava ia

    • Imeli faʻaaliga
    • Numera o le telefoni
    • Paulo

    O igoa uma e lua, faʻapea foʻi ma le tuatusi imeli, ua uma ona faʻailoa, ae e mafai ona e suia pe a manaʻomia (faʻaopoopo faʻatonuga atonu e manaʻomia mo le numera telefoni ma le meli meli).

  3. A maeʻa ona faʻatumuina uma fanua poʻo i latou e te manatu e tatau ai, tata i le pusa siaki o loʻo i le pito i luga taumatau e sefe ai suiga.

Faaopopo sootaga

Afai e iai sau oe lava blog, uepesite poʻo itulau lautele i luga o fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona e faʻailoa mai se fesoʻotaʻiga malosi ia tuʻusaʻo i lau Instagram faʻamatalaga - o le a faʻaalia i lalo o le avatar ma igoa. Ua faia lea mea i le vaega Faʻatonutonu Faʻamatalagalea na matou iloiloina i luga. Le lava algorithm mo le faʻaopopoina o se fesoʻotaʻiga o loʻo faʻamatala auiliili i mea o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Faitau atili: Faʻaopopo se fesoʻotaʻiga malosi i se Instagram profile

Tatala / Tapunia se Faʻamatalaga

E lua ituaiga o faʻamatalaga i luga o Instagram - tatala ma tapuni. I le tulaga muamua, matua soʻo se tagata e faʻaaogaina lenei fesoʻotaʻiga agafesootai o le a mafai ona vaʻai lau itulau (faʻasalalauga) ma lesitala i ai, i le lona lua - lau faʻamaoniga (poʻo le faʻasaina o ia) o le a manaʻomia e lesitala, ma o lea la e maimoaina le itulau. O le auala o lau tala o le a fuafua lava i le tulaga o le lesitala, ae e mafai ona e suia i soʻo se taimi - naʻo le alu i le faʻatulaga vaega "Le faʻalilolilo ma le saogalemu" ma faatoʻaga pe, i le isi itu, faʻonofo le fesuiaʻi o le aitema "Teugatupe ua tapunia", fuafua i le ituaiga e te manatu e tatau ai.

Faitau atili: Faʻafefea ona tatala pe tapuni se faʻamatalaga i luga o le Instagram

Lelei le mamanu

Afai o oe o se tagata faʻaogaina Instagram ma fuafua e faʻalauiloa lau oe itulau i luga o lenei fesoʻotaʻiga lautele pe ua amata ona faia, o lona matagofie lalelei o se mea taua i totonu o le manuia. O lea, ina ia tosina mai ai tagata fou fou ma / pe ono tagata faʻatau i le faʻamatalaga, e taua e le gata i le faʻatumuina uma faʻamatalaga e uiga ia te oe ma le faia o le faʻatupuina o se avatar e le mafaagaloina, ae ia tausisi foi i le faiga tutusa i ata lomia ma faʻamaumauga tusitusiga e mafai ona latou faʻatasi atu. E uiga i nei mea uma, faʻapea foi ma le tele o isi nuʻu lea e taua tele i le amataga ma le aulelei tisaini lau tala, tatou tusia muamua i se isi tusitusiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona matagofie au mamanu lau itulau luga Instagram

Mauaina o se siaki

Ole tele o tagata lautele ma / pe naʻo tagata taʻutaʻua i soʻo se fesoʻotaʻiga lautele e iai ni mea pepelo, ma o le mea e leaga ai, o le Instagram e leai se tuusaunoaga i lenei tulafono le lelei. O le mea e lelei ai, oi latou uma o tagata lauiloa e mafai ona faʻamaonia la latou tulaga "moni" e aunoa ma faʻafitauli e ala i le mauaina o se siaki siaki - o se faʻailoga faʻapitoa e taʻu mai ai o le itulau e patino i se tagata ma e le pepelo. O lenei faʻamaoniga e manaʻomia i le teuga seti, pe a fai o loʻo manatu e faʻatumu se pepa faʻapitoa ma faʻatali mo lona faʻamaoniga. A maeʻa ona maua se siaki, e mafai ona maua gofie se itulau faapena i suʻesuʻega, faʻapena vave ona fuaina faʻamatalaga pepelo. O le mea taua e ao ona manatua iinei o le "insignia" e le susulu mo le averesi o fesoʻotaʻiga lautele.

Faitau atili: Faʻafefea ona maua se siaki ile Instagram

Faaiuga

Lea faigofie, oe mafai teuteu lau oe lava talaaga i luga o Instagram, filifili pe a faʻaofi i ni elemene mamanu muamua.

Pin
Send
Share
Send