AverTV6 6.3.1

Pin
Send
Share
Send


O le kamupani gaosi meaʻai faʻasalalau a AVerMedia o loʻo saunia ni polokalama mo le matamata TV i se komipiuta. Le polokalame AverTV6 mo le faʻaalia o le ata faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga o le tuner i le PC. O se muamua faʻafoliga avetaʻavale vaʻaia le masini, ona faʻataʻalo lea o le vitio. Ole numera o tulaga o le a faʻatagaina oe e faʻatonutonu mea na maua, faʻapena foʻi ona faʻavasega e faʻavae i luga o ou manatu. O le Ofisa o lenei polokalama e maua ai le galuega o puʻeina faʻasalalauga, ma e mafai ona vaʻaia le puʻeina taimi i soʻo se taimi.

Pulea faamau

O le laulau mai le mea o faʻatautaia ai le foliga e pei o se mamao faʻamoe. I luga, fesuiaʻiga i le va o polokalame TV, playback / taofi o le tafe, faʻapea foi ma lona puʻeina i se isi faila. E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e puʻeina ata o mea e te manaʻo ai. O le taimi faʻaali i ata faʻataʻavale i luga o le mata o le iunite. O le masini maotua e tuʻuina atu i se isi faʻamalama, ma o lea e masiʻi atu i soʻo se vaega o le mataitu.

Ua manatu le au atiaʻe e tatau ona aveese le numera ki mai le puʻupuʻu tulaga o lenei laupepa. O lea, e mafai ona sui i lenei tulaga faʻafetai i le ki faʻapipiʻi ma le ata o se aū.

Taimi se taimi

O le taʻai pa i le pito i lalo itu faʻatagaina oe e tusi i faʻasalalauga taimi poʻo le mauaina o mea e te manaʻomia. Lua faamau ua faʻaopopoina i le toe vili i itu uma e lua, ae o loʻo i ai foʻi le faʻasologa tusi faʻaaogaina le faʻataʻitaʻi.

Alamanuia siaki

O sailiiliga auala e faia i filifiliga i luga ole laupepa Televise TV. Polokalama lava o le a fuafua le faʻasalalau TV e ala i le faʻatulagaina o latou igoa. O le laina pito i luga o le a faʻaalia ai le igoa o le masini mai le mea na faʻasalalauina ai le ata.

Tulaga lelei

E maualuga le faʻaogaina o mea, aua i le AverTV6 Ofisa o loʻo matou maua ai ata faʻasalalauga.

Faamaumauga

E mafai ona e pulea le puʻeina filifiliga i le vaega. Lenei popolega i le filifiliga o faʻatulagaina, faʻatasi ai ma isi filifiliga ua faʻaopoopoina, ma playback i masini e pei o iPod ua aofia ai iinei. O le faʻamalama o le a faʻaalia faʻamatalaga i luga o le toe faʻaleleia lelei o leo ma vitio, faʻapea foi ma le faʻatapulaaina o tau taua. I le taimi lava e tasi, o le puna filifiliga i lenei tulaga e le gata o le vitio ma leo, ae o loʻo faʻapitoa foʻi leo.

Analog faailoga

I le faʻaopopo atu i faʻatekinolosi faʻasalalauga, analog e i ai foi. Tulaga masani, i lenei tulaga, o le faitauina o mea e maua ai se sili atu o numera o latou, ae o iinei e fesoʻotaʻi saʻo lava i le lelei.

Faʻaavanoaina o Ala

I totonu o lenei polokalame, o loʻo i ai le lagolago mo suia eseese filifiliga o ala TV. I lenei tulaga, o tagata taʻitoʻatasi taʻitasi e mafai ona faʻatulaga e le tagata faʻaaoga, ma o le a faʻavaeina i luga o ana manaʻoga. Faatasi ai ma filifiliga e pei o numera, igoa, leo leo ma le tele o isi.

Mo le faʻatinoina o ia galuega, e tele faʻamalama o le a faalauiloa, o le muamua o le lisi lava ia, ma isi mea uma o tapulaʻa. I le tala lea, o le teuteuina o le mea o loʻo tupu i le faʻatulagaina faamalama, ma o lona filifilia o loʻo i le eria ma le lisi o faʻaalia.

FM lagolago

AverTV6 faʻatagaina oe e maua nofoaga o le leitio e tele taimi o le 62-108 MHz. O le FM scan process e talitutusa ma le siakiina o laupepa, o lea o le a e vaʻai i se numera numera. E tatau ona maitauina e maua leitio i totonu ole stereo.

Lelei

  • Tele tapulaʻa;
  • Galuega Faʻamaumauina ole 'ea;
  • Faʻasamoa gagana Rusia.

Le atoatoa

  • Le lagolagoina e le tagata atiaʻe.

Faʻafetai i se vaifofo pei o AverTV6, e mafai ona e matamata i polokalame TV i faʻatekinolosi ma uiga lelei. Faatasi ai ma isi mea, o le polokalama ei ai le leitio FM e lagolagoina le tele o nofoaga. O lea, o le fesoʻotaʻiga faʻasalalauga masini i lau PC o le a faʻatagaina oe e faʻaogaina e pei o se televise atoa.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.40 mai 5 (45 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

SUPER IP-TV Player Polokalame mo digitizing video tape Progdvb

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
AverTV6 - o se polokalame na fuafua e taʻalo ai televise i luga o komupiuta. O le galuega faʻafaigofie e te faʻaogaina ni suiga i tagata taʻitasi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.40 mai 5 (45 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: AverMedia Technologies
Tau: leai se totogi
Toa: 50 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 6.3.1

Pin
Send
Share
Send