Pavel Durov fuafua e fausia lana lava Initaneti, lea e le mafai ona poloka

Pin
Send
Share
Send

O le kamupani a Pavel ma Nikolai Durov o le a faia le galuega fou i Rusia, o lona fua e tatau ona sili atu nai lo le lauiloa Saina WeChat. O lona igoa o Telegram Open Network (TON). O le VKontakte fesoʻotaʻiga lautele na latou faia muamua o se iʻa i le sami faʻatusatusa i le a uiga fia iloa fuafuaga.

O le manatu o le poloketi na sau ina ua maeʻa le Telegram messenger (na o le muamua o le sefulutasi elemene o lenei megaproject) sa feagai ma le saʻilia siakiina e auaunaga lautele.

TON o le a le faʻatonutonuina e le atunuʻu Initoneti faʻatonutonu, ma o le a le mafai ona poloka i ai ma faʻapitoa masani gaioiga.
Mai i se manatu faʻa-mafaufau, TON o se laititi-crypto version o le World Wide Web, lea e aofia ai toetoe o ona vaega uma.

TON aofia ai:

  • Gram cryptocurrency ma TON Blockchain totogi faiga;
  • auala o fesuiaiga feau, faila ma anotusi - Telegram avefeau;
  • tusifolau tusi folau - TON External Secure ID (Telegram Passport);
  • teuina mo faila ma tautua - TON Teuina;
  • Native TON DNS suʻesuʻe faiga.

O le megaproject o le a aofia ai ni tautua

O i latou nei ma isi 6 auaunaga TON e tatau ona mautinoa le galuega o le poloketi i soʻo se mea, tusa lava pe sili atu ona leaga tulaga: i le tulaga o ni faʻaletonu laiti, polokaina ma le faʻaleagaina o ana mea taua elemene ma node.

TON o loʻo tuʻufaʻatasia feʻau feaveaʻi, faʻamaumauga fale teu oloa, mea e maua ai le upega tafaʻilagi, upega tafaʻilagi, le Gram cryptocurrency totogiina system ma isi auaunaga.

Ua uma ona manino o le Telegram Open Network i Rusia e mafai ona faʻasaina, ona o tagata faʻaaogaina Durov latou te le tuʻuina mai faʻamatalaga a le tagata lava ia, ma o le puipuiga puipuiga o le tele o taimi e ono faʻailogaina faʻamaumauga tumau. Ae o le faʻavae e faʻapena e leai se tasi e mafai ona poloka, o lona uiga, o tagata e faʻatau filemu oloa ma totogi auaunaga.

I aso nei, o le poloketi fou a uso Durov o loʻo atiaʻe i se auala e faʻatino ai e le isi vaega le Telegram Open Network elemene, pe o se avefeau poʻo se tusi folau tafailagi, ulufale atu i se feeseeseaiga ma le tulafono a le Federasi Rusia ma le tulafono faamalosia faiga. I ia tulaga, e matua faigata lava ona mafaufauina Gram ma TON Blockchain o se aoga ma lauiloa faʻaoga faiga i Lusia. E oʻo mai nei, naʻo ni nai tagata ua vaʻai i le lumanaʻi.

Pin
Send
Share
Send