Ata Faʻafiafia 5.0

Pin
Send
Share
Send

O se tagata o ona po nei e puʻeina le tele o ata, o le mea e lelei ai, o loʻo iai uma avanoa mo lea. I le tele o telefoni poto, o se mea pueata e matua talia lelei, o loʻo i ai foʻi ma faatonu mo ata, mai iina o nei ata e mafai ona lafoina i luga o fesoʻotaʻiga lautele. Ae ui i lea, mo le tele o tagata e aoga le sili atu ona faigofie le galue i se komepiuta o loʻo iai le lautele o polokalame mo le faʻatonutonuina ma le gaosia o ata ma ata. Ae o nisi taimi e le lava faatonu faigofie ma se seti masani o faʻatonuga, ma ou te manaʻo i se mea sili atu, ese. O le mea lea, i nei aso o le a tatou mafaufau i le PhotoCollage polokalama.

PhotoCollage o se tagata faʻapitoa vaʻaia ata faʻatonutonu ma lautele avanoa mo le fausiaina kolisi mai ata. O le polokalama o loʻo iai le tele o aʻafiaga ma mea faigaluega mo le faʻatonutonuina ma le faʻagaioiga, faʻatagaina oe e le gata e tusia ata, ae o le faia o uluaʻi fatufatuga sili atu o latou. Sei o tatou vaʻai totoʻa i mea uma o loʻo saunia e lenei polokalama matagofie i le tagata faʻaaogaina.

Mamanu ua leva ona fai

O AtaCOLLAGE o loʻo i ai se foliga matagofie ma malamalama tele e faigofie ona aʻoaʻoina. I lona auupega, o lenei polokalama o loʻo aofia ai le faitau selau o faʻataʻitaʻiga o le a sili ona manaia mo tagata amataina na muamua tatalaina se faʻatonu. Na o le faʻaopopo e tatala ata e manaʻomia, filifili le ata tisaini talafeagai ma sefe le faʻaiuga i le foliga o se koleti na faia.

Faʻaogaina templates, e mafai ona e faia faʻamanatuina kolase mo se faʻaipoipoga, aso fanau, soʻo se faʻamanatuga ma taua mea na tupu, faia ni ata matagofie ma ni valaaulia, faʻapipiʻi.

Faʻavaʻa, ufimata ma faʻamama mo ata

E faigata ona e mafaufau faʻaalia kolase e aunoa ma faʻavaʻa ma matapulepo i ata, ma o le PhotoCollage seti aofia ai le tele o latou.

E mafai ona e filifilia se faʻaputuga fetaui lelei poʻo se ufimata mai a latou vaega o le Program Effects ma Frames, a maeʻa, ona mafai lea ona e toso le filifiliga e te manaʻo ai i le ata.

I le vaega lava e tasi o le polokalame, oe mafai ona maua ni faʻamama eseese e mafai ona e agavaʻa suia, faʻaleleia pe na o le suia o ata.

Saini ma kilipa

Ata faʻaopopo i le FotoCOLLAGE mo le faia o faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia sili atu e maoaʻe ma matagofie i le faʻaaogaina o le clipart poʻo le faʻaopopoina o igoa ralzny. Talanoa e uiga i le mea mulimuli, le polokalama e maua ai e le tagata e tele avanoa mo le galulue ma tusitusiga i luga o se kolisi: iinei e mafai ona filifili le tele, ituaiga sitaili, lanu, nofoaga (faʻatonuga) o le tusitusiga.

I se faʻaopopoga, i totonu o mea a le sui tusi meafaigaluega e tele foʻi mea teuteu muamua, faʻaaogaina e mafai ai ona e faia ia sili atu le olaola ma manatua pea. I totonu o elemene o le clipart iinei e i ai aafiaga e pei o alofaaga, fugalaʻau, tafafao maimoa, matagofie, otometi auala ma sili atu. O nei mea uma, e pei ona i ai i faʻavaʻa, na ona toso i luga o ata poʻo se koleti o loʻo potopoto mai ia i latou mai le vaega "Tusitusiga ma Teuga".

Mai le tutusa vaega o le polokalame, e mafai ona faʻaopopo foliga eseese i le kolase.

Auina atu i fafo kolisi

O le mea moni, o le kolisi maeʻa tatau ona sefe i le komupiuta, ma i le tulaga lea o le Photo Collage o loʻo maua ai se tele tele o faʻasologa mo le faʻatauina atu o se faila ata - o nei PNG, BMP, JPEG, TIFF, GIF. I se faʻaopopoga, oe mafai foi ona faʻasaoina le galuega i le polokalame faʻatulagaina, ma faʻaauau ona faʻaauau ana toe teuteu

Kolisi Lomia

O AtaCOLLAGE o loʻo i ai se agavaʻa o le "Print Wizard" faʻatasi ai ma tulaga talafeagai mo le lelei ma le tele. Lenei e mafai ona e filifilia le tulaga i le dpi (pixel density i le inisi), lea e mafai ona 96, 300 ma le 600. E mafai foi ona e filifili le lapoa pepa ma le filifiliga o le tuʻuina o le kolisi uma i luga o le laupepa.

Le lelei o Photo Collage

1. Faigofie, faigofie ona faʻaoga Ofisa.

2. Ole polokalame ole Russified.

3. Le tele o filifiliga o galuega ma agavaʻa mo le galulue ma ni ata faila, latou faʻagaioiga ma teuteuga.

4. Lagolago mo le auina atu i fafo ma le faʻaulufaleina mai o lauiloa laupepa uma foliga.

Leaga ole AtaCOLLAGE

1. Faʻatapulaʻa fua faʻaavanoa, e le aofia ai le faʻaaogaina tagata i nisi polokalame.

2. Ole taimi ole faamasinoga e naʻo le 10 aso.

PhotoCollage o se lelei ma faigofie-i-faʻaaoga polokalame mo le faia o kolisi mai ata ma ata, lea e oʻo lava i se tagata e le masani ai PC tagata faʻaaogaina e mafai ona puleaina. O le i ai i ana seti tele galuega ma faʻasologa mo le galulue ma ata, faʻamalosiʻau le polokalama le mauaina o lona atoa atoaga. E le tau tele, ae o avanoa mo le fatufatuga o lea oloa e faʻatapulaʻaina naʻo le lele o le manaia.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le FotoCOLLAGE

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faiaoga ata moega Ata Faʻafiafia Polo Pro Faia koleni Jpegoptim

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
PhotoCollage o se polokalama fua mo le fausiaina kolisi mai ata ma soʻo se isi lava ata ma se tele seti o faʻataʻitaʻiga aafiaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻatonutonu faatonu mo Windows
Atiae: AMS Polokalama
Tau: $ 15
Tele: 97 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.0

Pin
Send
Share
Send