Faʻafesuiaʻi itulau i le Microsoft Word pepa

Pin
Send
Share
Send

E masani lava pe a galulue ma pepa i le MS Word, e tatau ona tuʻuina atu nisi faʻamaumauga i totonu o le pepa e tasi. E masani lava o lenei manaʻomia e tulaʻi mai oe lava e faia se pepa tele pe faʻapipiʻi tusitusiga i totonu mai isi mea, faʻatulagaina o faʻamatalaga i luga o le ala.

Lesona: Faʻafefea ona fai itulau i le Upu

E tupu mai foi na o le a na o le e manaʻo e faʻafesuiaʻi itulau, aʻo le faʻasaoina o le tulaga muamua o tusitusiga ma le tulaga i le pepa o isi itulau uma. O le a tatou taʻu atu e uiga i le auala e faia lenei i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona kopi se laulau i Word

O le fofo faigofie lava i se tulaga o loʻo manaʻomia e fesuiaʻi pepa i le Word o le 'oti ese o le pepa muamua (itulau) ma faapipii i le taimi lava pe a uma le pepa lona lua, ona avea ai lea ma muamua.

1. Faʻaaoga le isumu, filifili mea o loʻo i totonu o muamua o itulau e lua e te manaʻo e sui mai.

2. Kiliki “Ctrl + X” (au “Oti”).

3. Faʻatulaga le faʻataʻitaʻi i luga o le laina i le taimi lava e sosoʻo ai i le itulau lona lua (lea e tatau ona muamua).

4. Kiliki “Ctrl + V” (“Faapipii”).

5. O le mea lea, o le a suia laupepa. Afai e aliali mai se isi laina i le va oi latou, tuu le faʻataʻoto i luga ma fetaomi le ki "Aveese" pe Toe foi i tua.

Lesona: Faʻafefea ona sui laina laina i le Word

Ui i lea, i le ala tutusa tutusa oe e le gata e mafai ona faʻafesuiaʻi laupepa, ae e te feaveaʻi foʻi tusitusiga mai le tasi nofoaga i se pepa i se isi, pe faʻapipiʻi foi i se isi pepa poʻo seisi polokalame.

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se upu laupepa i se ata

    Fautuaga: Afai o le tusitusiga e te manaʻo e faʻapipiʻi i se isi nofoaga i le pepa aloaia poʻo seisi polokalame e tatau ona tumau i lona tulaga, nai lo le "Tipi" faʻatonuga (“Ctrl + X”) faʻaoga pe a maeʻa le iloga o le faʻatonuga “Kopi” (“Ctrl + C”).

Na o le pau lena, o lenei ua e iloa atili e uiga i le ono mafai Word. Tuusaʻo mai lenei tusitusiga, na e iloa auala e faʻafesuiaʻi itulau i se pepa. Matou te faʻamanuia ia te oe le manuia i le toe atiaʻeina o lenei polokalame alualu i luma mai le Microsoft.

Pin
Send
Share
Send