Faʻafefea ona fai se faaiuga o le "VIDEO_TDR_FAILURE" sese i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Sese i le ulutala "VIDEO_TDR_FAILURE" mafua ai le lanu moana o le oti, na avea ai tagata faʻaaoga i le Windows 10 le mautonu i le faʻaaogaina o se komepiuta poʻo le komepiuta feaveaʻi. Pei ona faʻaalia lona igoa, o le tuʻutuʻuga o le tulaga o le ata o vaega, e faʻaosofia e mea taua. O le isi, o le a tatou vaʻavaʻai i mafuaʻaga o le faʻafitauli ma vaʻai pe faʻafefea ona lelei.

Sese "VIDEO_TDR_FAILURE" i le Windows 10

Faʻalagolago i le ituaiga ma le faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻiina le vitio pepa, o le igoa o le le mafai ona 'auʻaunaga o le a ese. O le tele o taimi o:

  • atikmpag.sys - mo le AMD;
  • nvlddmkm.sys - mo NVIDIA;
  • igdkmd64.sys - mo Intel.

O mea e maua mai ai le BSOD ma le faʻamatalaga talafeagai ma le igoa, o polokalame ma mea faigaluega e lua, ona matou talanoa lea e uiga i latou uma, amata i le faigofie filifiliga.

Mafuaʻuga 1: E le saʻo polokalame faʻatulaga

O lenei filifiliga e aʻafia ai i latou e paʻu mea sese i seisi polokalame, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o taʻaloga poʻo se mea e suʻe ai se mea. Masalo, i le muamua mataupu, e mafua lenei i maualuga ata ata seti i le taʻaloga. O le fofo e manino - o loʻo i le vaega autu o le taʻaloga, tuʻuina i lalo ona tapulaʻa e feololo ma taumafai faʻataʻitaʻi atu i le sili ona fetaui lelei i le tulaga o le lelei ma le mautu. Tagata faʻaaogaina o isi polokalama e tatau foʻi ona mataʻituina poʻo a vaega e ono aʻafia ai le kalafi ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le masini suʻesuʻe, e ono e manaʻomia e faʻaleaogaina gaioiga vave, e tuʻu ai le avega i luga o le GPU mai le masini ma i nisi tulaga e tupu ai se faʻalavelave.

Google Chrome: "Meaai" > "Tulaga" > "Faaopopo" > tape "Faʻaaoga le faʻavavevave meafaigaluega (pe a maua)".

Yandex Browser: "Meaai" > "Tulaga" > "Ofisa" > tape "Faʻaaoga le faʻavavevave masini, pe a mafai.".

Mozilla Firefox: "Meaai" > "Tulaga" > "Faavae" > aveese le filifiliga Faaaoga le Fautuaina Faatulagaina tulaga > tape "Faʻaaoga faʻavavevave masini ma soʻo se taimi e mafai ai".

Pusa: "Meaai" > "Tulaga" > "Avanoa" > tape "Faʻaaoga le faʻavavevave masini, pe a maua.".

Peitai, e tusa lava pe sefe BSOD, e le o se mea e maua ai le avanoa e faitau ai isi fautuaga mai lenei tusitusiga. E manaʻomia foʻi ona e iloa o se taʻaloga / polokalame e ono le talafeagai ma lau faʻataʻitaʻiga o le kalafi, ona e taua le vaʻai i ni faʻafitauli, ae le mafai ona e fesoʻotaʻi ma le tagata e ona. A e maise lava i le mea lea e tupu i polokalame faakoluse lea na leaga pe a pepelo se laisene.

Mafuaaga 2: Faʻaletonu avetaavale gaioiga

E masani lava, o le avetaavale e mafua ai le faafitauli ole fesili. E ono sese toe faʻafou pe, faʻapena, e matua-tuai tele e tamoe se tasi pe sili atu polokalame. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻiina o le faʻaaliga mai le avetaʻavale aoina e aoga foi iinei. O le mea muamua e tatau ona fai, o le toe faʻafoʻi le avetaʻavale tuʻuina. Lalo oe o le a maua 3 ala o le auala e faia ai lea mea, faʻaaoga le NVIDIA o se faʻataʻitaʻiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe vili mai le NVIDIA graphic card driver

Pei se isi filifiliga Faiga 3 Mai le tusiga i luga o le fesoʻotaʻiga luga, AMD tagata e valaʻaulia e faʻaaogaina faatonuga nei:

Faitau atili: Toe faʻatuina le AMD driver, "rollback" version

Pe faʻafesoʻotaʻi Auala 1 ma le 2 mai le tusitusiga e uiga NVIDIA, latou lautele mo uma vitio pepa.

A le fesoasoani lenei filifiliga pe a e manaʻo e tau ma sili atu metotia metotia, matou fautua atu le toe ki: aveʻese atoa le avetaʻavale, ona faʻapipiʻi lelei lea. Ua faʻapitoa lea mo la matou tusitusiga tuʻusaʻo i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Toe faʻapipiʻi avetaavale pepa vitio

Mafuaaga 3: Le talafeagai avetaʻavale / faʻatulagaina pupuni

Ose filifiliga faigofie e aoga foi - faʻatulagaina le komipiuta ma le avetaavale, aemaise lava, e ala i le tala faatusa ma le tulaga pe a vaʻaia e le tagata faʻaaliga se faʻaaliga i luga o le komupiuta. "Ua le toe taliina e le avetaʻavale vitio ma ua toe maua lelei.". O lenei mea sese, i lona uiga, e tutusa ma le mea o iloiloina i le tusitusiga o iai nei, peitaʻi, pe a fai o lena tulaga e mafai e le avetaʻavale ona toe faʻaleleia, ia tatou - leai, o le mea lea ua matauina BSOD. O se tasi o ia tala faʻavae metotia mafai ona fesoasoani ia oe i le fesoʻotaʻiga lalo: Faiga 3, Faiga 4, Faiga 5.

Auiliiliga: Ua matou faaleleia le mea sese "O le avetaavale vitio taofi le tali atu ma ua toe manuia"

Mafuaaga 4: Polokalame leaga

O le "masani" siama o loʻo i ai i le taimi ua tuanaʻi, o lenei ua sili atu ona aafia ai komepiuta i natia tagata, o le faʻaaogaina o punaoa o le ata vitio, faʻagaioia nisi galuega ma aumai tupe maua pasif i le tusitala o le leaga faʻailoga. Ole tele o taimi, e mafai ona e vaʻaia i ana avega le fetaui i le faʻatautaia o gaioiga i le alu i le Galuega Pule i le laupepa "Faʻafiafiaga" ma tilotilo ile GPU avega. Ina ia amatalia, fetaomi le ki autu Ctrl + Siitiaga + Esc.

Faʻamolemole ia matau o GPU tulaga faʻaalia e le o avanoa mo pepa vitio uma - o le masini e tatau ona lagolago WDDM 2.0 ma luga atu.

E oʻo lava i le uta lemu, e le tatau ona tuʻua se tasi e i ai le i ai o le faʻafitauli i fesili. O le mea lea, e sili le puipuia o oe ma lau PC i le siakiina o le faʻafoeina o faiga. Matou te fautua atu e faʻatepa lau komipiuta i se antivirus polokalame. Filifiliga mo mea polokalama mo nei faʻamoemoe sili ona faʻaaogaina e talanoaina i la tatou isi mea.

Faitau atili: Tau faasaga i siama komepiuta

Mafuaaga 5: Faʻafitauli i le Windows

Le faagaoioiga faiga lava ia i le taimi o gaogao faʻalavelave mafai foi ona amataina ai le foliga mai o BSOD ma "VIDEO_TDR_FAILURE". O lenei e aoga i ona vaega eseese, talu ai o le tele o taimi nei tulaga e mafua mai i se tagata le masani ai faʻaaoga auala. E taua tele le matauina o le tele o taimi o le mea sese o le sese le faʻagaioiga o le vaega o le vaega DirectX, lea, e ui i lea, e faigofie ona toe tuʻu.

Faitau atili: Toe faʻatu le DirectX vaega i le Windows 10

Afai na e suia le lesitala ma e iai sau laupepa o le setete muamua, faʻafou. Ia faia lenei mea, faʻasino i Faiga 1 tala i le fesoʻotaʻiga pito i lalo.

Faitau atili: Toefuatai le lesitala ile Windows 10

Nisi o faʻaletonu faʻafitauli e mafai ona foia e ala i le toe fuataina o le vaega atoa ma le SFC aoga. O le a fesoasoani tusa lava pe faʻapea e mumusu Windows e faʻapipiʻiina. E mafai foi ona e faʻaaogaina se mea toe faʻafoʻi e toe faʻasolo ai i se tulaga lelei. E talafeagai lea faʻamoemoe, na amata ona aliali mai le BSOD i se taimi ua leva ma e te le mafai ona iloa pe o le a le mea na tupu. O le lona tolu filifiliga o le toe setiina atoa o le faʻafoeina o faiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fale gaosi. O metotia uma e tolu o loʻo talanoaina auiliili i le isi taʻiala.

Faitau atili: Toe fuatia faila faila ile Windows 10

Mafuaʻaga 6: Vateatea card overheating

I se vaega, o lenei mafuaʻaga e afaina ai le muamua, ae le o lona 100% taunuʻuga. O le faʻaopopoina o tikeri e tupu i taimi o mea eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le le lava o le malulu ona o le paie ili i luga o le ata vitio, le lelei le feaveaʻi o le ea i totonu o le mataupu, malosi ma le umi o le polokalama avega, ma isi.

Muamua lava, e tatau ona e sailia pe fia tikeri, i le mataupu, ia manatu o le tulaga masani mo ata vitio o lau gaosi oloa, ma, amata mai lenei, faʻatusatusa le faʻatusa ma faʻailoga i lau PC. A iai se faʻaaliga manino ose overheating, e tumau pea le sailiina ole mea e maua ai ma maua le tali saʻo e faʻaumatia ai. O nei gaioiga uma o loʻo talanoaina i lalo.

Faitau atili: Faʻagaioiga vevela ma le soona vevela o ata vitio

Mafuaʻaga 7: Faʻavavevave Saosaoa

Ma le isi, o le mafuaʻaga ono o se mafuaʻaga o le muamua - le talafeagai le faʻavavevave, o lona uiga o se faʻaopoopoga i luga o taimi ma volitiga, e tau atu ai i le taumafaina o sili punaoa. Afai e le tutusa mea a le GPU ma mea na setiina faʻataʻatitia, o le a e vaʻai e le gata i mea taua i le taimi galue malosi i le PC, ae o le BSOD ma le mea sese fesiligia.

Afai e maeʻa le ovaaina oe e leʻi faia se faʻataʻitaʻiga faigata, o le taimi lenei e fai ai. Uma le talafeagai faamatalaga mo lenei o le a le faigata ona maua i sootaga i lalo.

Nisi faʻamatalaga:
Polokalama Vitio o le Suʻega o Ata
Vitio popole tofotofoga
Faʻatautaia se suʻega lelei i le AIDA64

Afai o le suʻega e le faʻamalieina i le polokalame mo overclocking, ua fautuaina e seti taua i lalo ifo o mea o loʻo i ai nei pe toe faafoi atu ia latou i tulaga faʻatauaina - e fuafua uma lava i le tele o le taimi ua e sauni e faʻaaluina i le filifilia o le sili ona lelei tapulaa. A faʻapea ua paʻu le voltage, ua manaʻomia ona siitia lona tau i le aualofa. O le isi filifiliga o le faʻaopopoina lea o le taimi o coolers i luga o le ata vitio, pe a uma le overclocking ua amata faʻamafanafana.

Mafuaʻaga 8: Vaivai mana eletise

E masani lava, tagata faʻaaoga filifili e sui le pepa vitio ma se sili atu alualu i luma, galo o ia faʻaaogaina sili punaoa faʻatusatusa i le muamua. O le mea lava lea e tasi e faʻaogaina i luga o le overclockers na filifili e ova le ata o le mea faʻafuaseʻi ma le faʻalauteleina o lona voltage mo le faʻagaioiga saʻo o le faʻateleina o taimi. E le o taimi uma e i ai le PSU e iai le mana i totonu e maua ai le mana i vaega uma o le PC, e aofia ai ma le tele o taimi e te manaʻomia le kata pepa. O le le lava o le malosi e mafai ona mafua ai le komepiuta e taulimaina le avega ma e te vaʻai i se lanumoana pupuni o le oti.

E lua auala e alu ai i fafo: pe a fai o le overclocked le vitio card, tuʻuina i lalo lona voltage ma le taimi ina ia aua le oʻo atu le eletise i mea faigata. Afai e fou, ma o le aofaʻiga faʻaaogaina uma e mea uma o le PC sili atu ma le gafatia o le mana sapalai, maua se sili atu faʻamalosi faʻataʻitaʻiga.

Faitau foi:
Faʻafefea ona e iloaina pe fia le uati e faʻaaluina e le komepiuta
Faʻafefea ona filifili se paoa sapalai mo le komepiuta

Mafuaʻaga 9: Leaga le Card Vitio

O le le atoatoa faaletino o le vaega e le mafai ona puleaina. Afai o le faʻafitauli e aliali mai ile faʻatau fou masini ma faigofie filifiliga e le fesoasoani e fofo le faʻafitauli, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi le faʻatau atu ma le talosaga e faia se tupe toe faafoi / fesuiaiga / suʻega. E mafai ona vave aveina le mea a le tusi pasi i le service center o loʻo faʻaalia i luga o le card card. I le iʻuga o le vaitaimi tuutuuga, oe manaʻomia le totogi mo toe faaleleia mai lau taga.

Pei ona outou silafia, le mafuaʻaga o le mea sese "VIDEO_TDR_FAILURE" E mafai ona eseʻese, mai le faigofie mea le lelei i le avetaavale i maʻi mea leaga o le masini lava ia, na o le mafai ona faʻasaʻoina e se tagata poto faʻapitoa.

Pin
Send
Share
Send