Liliu le itulau PDF i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

E masani lava, pe a galue ma PDF pepa, oe manaʻomia le fesuiai se laupepa, talu ai i le faʻaletonu ua i ai se tulaga le mautonu mo le faʻamasani. Ole tele o faila faila o mea faʻapea e faigofie ona faʻatino lenei faʻagaioiga. Ae le iloa uma e tagata faaaoga, mo lona faʻatinoina e le o se mea e manaʻomia e faʻapipiʻi ai lenei polokalama i luga ole komupiuta, ae ua lava lea e faʻaaogaina ai se tasi o faʻapitoa i luga ole laiga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona liliu se itulau i le PDF

Liliu taualumaga

E tele 'upega tafaʻilagi' auʻaunaga e mafai ai ona e faʻaliliu itulau o se PDF pepa i luga ole laiga. Le faasologa o gaioiga i le sili ona lauiloa o latou o le a tatou mafaufauina lalo.

Metotia 1: Smallpdf

Muamua lava, matou te mafaufau i le faʻatulagaga o gaioiga i totonu o le tautua mo le galulue ma PDF faila e igoa Smallpdf. Faatasi ai ma isi foliga mo le gaosia o mea ma lenei faʻaopoopoga, e maua ai foʻi le galuega o le liliu itulau.

Laʻitiiti Online Auaunaga Tau Initaneti

  1. Alu i le itulau autu o le tautua ile sootaga luga ma filifili le vaega Liliu le PDF.
  2. A maeʻa ona e alu i le vaega faʻapitoa, oe manaʻomia le faʻaopopo o le faila, itulau o loʻo e manaʻo e liliu. O lenei mea e mafai ona faia e ala i le tosoina o le mea e manaʻomia i le eria faʻamafanaina ma lilac lanu, pe o le kiliki i luga o le aitema "Filifili faila" e alu i le filifiliga faʻamalama.

    E i ai filifiliga mo le faʻaopopoina o faila mai le Dropbox ma le Google Drive cloud services.

  3. I le faʻamalama e matala, folau i le faʻatonu nofoaga o le PDF manaʻomia, filifili ma kiliki "Tatala".
  4. O le faila filifilia o le a laʻuina i lalo ma le ulutala o itulau o loʻo i ai i totonu o le a faʻaalia i le browser. Faʻatonu e fai le sao ile faʻamoemoe e manaʻomia, filifili le faʻailoga talafeagai e faʻailoa mai ai le liliu ile itu taumatau poʻo le itu tauagavale. O nei aikona o loʻo faʻaalia i le siʻomia o le isumu i luga o le ata faʻatino.

    Afai e te manaʻo e faʻalautele itulau o le atoa pepa, ona e tatau ona kiliki le faʻamau e tusa ai "I le agavale" pe I le taumatau i le poloka Sui uma.

  5. A maeʻa le faʻafiliuina i le itu e manaʻomia, fetaomi Sefe Suiga.
  6. Ina ua mavae lena, e mafai ona e siiina le le taunuʻu faʻamatalaga i lau komupiuta i le kilikiina o le ki "Sefe faila".
  7. I le faʻamalama e matala, oe tatau ona e alu i le faʻatonu o loʻo e fuafua ai e teu le faʻaaliga mulimuli. I le fanua "Igoa o le faila" pe a manaʻomia, e mafai ona suia le igoa o le pepa. E ala i le masani, o le a aofia ai le igoa muamua lea ua faʻaopopo le faʻaiuga. "-taina". Ina ua uma na kiliki Sefe ma o le mea teuteuina o le a tuu i totonu o le lisi filifilia.

Metotia 2: PDF2GO

O le isi web punaoa mo le galulue ma PDF faila, lea e maua ai le tomai e faʻafesuiai itulau o se pepa, ua taua PDF2GO. Le isi, tatou iloiloina le algorithm o galuega i totonu.

PDF2GO Luga Initaneti

  1. A uma ona tatala le itulau autu o le punaoa faʻaaoga le fesoʻotaʻiga luga, alu i le vaega Suʻe PDF Itulau.
  2. Ma le isi, pei o le tautua muamua, e mafai ona e toso le faila i le fale faigaluega o le 'upega tafaʻilagi pe kiliki i le faʻamau "Filifili faila" o le tatalaina o le faʻapolokalama faamalama o loʻo i luga o le taʻavale e fesoʻotaʻi i le PC.

    Ae o le PDF2GO o loʻo i ai isi filifiliga mo le faʻaopopoina o se faila:

    • Fesootai saʻo i se Initaneti;
    • Filifili se faila mai le Dropbox teuina;
    • Filifili PDF mai le Google Drive repository.
  3. Afai e te faʻaogaina le filifiliga masani o le faʻaopoopoina o le PDF mai le komupiuta, pe a uma ona kiliki i le ki "Filifili faila" o le a amata se faʻamalama i totonu o le mea e tatau ona e alu ai i le faʻamatalaga e aofia ai mea manaʻomia, filifili ma kiliki "Tatala".
  4. O itulau uma o le pepa o le a lafo i luga o le upega tafailagi. Afai e te manaʻo e faʻafili se tasi o latou, e tatau ona e kiliki i luga o le ata o le fesoʻotaʻiga agavaʻa o lalo o le uluaʻi vaʻaiga.

    Afai e te manaʻo e fai le faʻasologa i luga o itulau uma o le PDF faila, kiliki i luga o le ata o le faʻatonutonu talafeagai faʻasaga i le tusifaitau Sui.

  5. A maeʻa nei gaioiga, kiliki Sefe Suiga.
  6. Sosoo ai, ia sefe mai le faila fesuiaʻi i le komepiuta, kiliki Sii mai.
  7. O lenei i le faʻamalama e matala, folau i le faʻatonu o fea e te manaʻo ai e teu le PDF maua, pe a manaʻo ai, sui lona igoa ma kiliki i le faʻamau Sefe. O le pepa o le a lafoina i le lisi filifilia.

E pei ona e vaʻai, o le Smallpdf ma le PDF2GO tautua i luga ole lugalaina e toetoe lava a tutusa i tulaga o le PDF rotation algorithm. Pau lava le eseesega taua o le mulimuli mulimuli e maua ai le agavaʻa e faʻaopopoina ai le puna e ala i le faamaʻiteina se tuʻusaʻo fesoʻotaʻiga i le mea i luga o le Initaneti.

Pin
Send
Share
Send