Faapipiʻi masini i luga o le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Pupuni gadgets, na muamua aliali mai i le fitu, i le tele o tulaga o se sili teuteu desktop teuteu, aʻo le tuʻufaʻatasia faʻamatalaga ma laititi tulaga manaʻoga PC. Ae peitai, ona o le musu o Microsoft mai lenei elemene, Windows 10 e le o aumaia se avanoa aloaia e faʻapipiʻi ai. I le avea ai o se vaega o le tusitusiga, o le a tatou talanoa e uiga i le sili ona talafeagai vaega lona tolu mo lenei.

Gadgets mo Windows 10

Toetoe o metotia uma mai le tusitusiga e tutusa talafeagai e le gata mo le Windows 10, ae mo faʻamatalaga muamua amata mai le fitu. Faʻapea foi, o nisi o polokalame mafai ona mafua ai faʻafitauli faʻafitauli ma faʻaali sese nisi faʻamatalaga. E sili le faʻaaogaina o polokalama tutusa ma se faʻamaʻaʻaiga tautua. "SmartScreen".

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi gadgets i le Windows 7

Filifiliga 1: 8 GadgetPack

8GadgetPack polokalama o le sili lea filifiliga mo le toe faʻafoʻi o gadgets, aua e le gata e toe faʻafoʻi maia le manaʻo i le faiga, ae faʻatagaina foi oe e faʻapipiʻi widget aloaia i le faʻatulagaina ".faatauga". Mo le taimi muamua, o lenei polokalama na aliali mai mo Windows 8, ae o le asō o loʻo lagolagoina pea le tele o latou.

Alu i le aloaia 8GadgetPack 'upega tafaʻilagi

  1. Tikia le faʻapipiʻi faila i le PC, tamoe ma kiliki i luga o le ki "Faapipiʻi".
  2. Siaki le atigipusa i le taimi mulimuli. "Faaali gadgets pe a alu atu seti"o lea ina ua maeʻa le oomiina le faʻamau "Faauma" na amataina le auaunaga.
  3. Faafetai i le gaioiga muamua, o nisi tulaga masani widget o le a aliali mai luga o le komepiuta.
  4. Alu i le faʻaaliga ma uma filifiliga, tatala le anotusi lisi i luga o le laupepa ma filifili Gadgets.
  5. Nei o ni nai itulau o elemene, o se tasi o ia ua faʻagaioia e lua-kiliki o le agavale taumatau faamau. O lenei lisi o le a aofia uma ai widget masani i le faʻatulagaina ".faatauga".
  6. Taʻitasi masini i le laulau e toso i totonu o le sone e leai se totogi pe a e uʻuina LMB i luga o se vaega faʻapitoa poʻo se mea.

    I le tatalaina o se vaega "Tulaga" mo se mea faʻapitoa widget, e mafai ona faʻapitoa lou finagalo. Ole numera o tapulaʻa e faʻamoemoe ile mea filifilia.

    O le ki ei ai le ki mo le tapeina o mea Tapunia. A uma ona kiliki, e natia le mea.

    Manatua: A e toe faʻaola se mea faʻapipiʻi, ona le toe faʻaleleia ia tulaga.

  7. I le faʻaopopoga i foliga masani, 8GadgetPack e aofia ai foʻi le laulau "7 autafa". O lenei vaega sa faʻavae i luga ole widget panel ma Windows Vista.

    I le faʻaaogaina o le laupepa lenei, o le meaola toaaga o le a faʻasaʻo i luga ma o le a le mafai ona masiʻi atu i isi vaega o le laulau. I le taimi lava e tasi, o le laulau lava ia e iai le tele o tulaga, e aofia ai ma latou e faʻatagaina oe e suia lona nofoaga.

    E mafai ona e tapuni le laupepa pe alu i tulaga na taʻua i luga i le taumatau kiliki i luga. A vavaeeseina "7 autafa" soʻo se widget e tasi e tumau i luga ole komepiuta.

Pau le faʻaletonu o le le lava o le gagana Rusia i le mea lea o le tele o masini. Peitai, i se tulaga lautele, ua faʻaalia e le polokalame le mautu.

Filifiliga 2: toefaafouina gadgets

O lenei filifiliga o le a fesoasoani ia te oe e toe faʻafoʻi le gadgets i lau laupepa i totonu o le Windows 10, pe a fai o le polokalama 8GadgetPack mo nisi mafuaʻaga e le galue lelei pe e le amataina i se mea. O lenei polokalama e naʻo se isi faʻafitauli, ma tuʻuina mai i se tulaga e tutusa foliga ma le fesoʻotaiga ma le lagolago mo le fausaga ".faatauga".

Faʻaaliga: Na matauina le lē mafai ona faʻatinoina ni isi sapalai.

Alu i le 'upega tafaʻilagi Gadgets Toe Faʻafouina website

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le polokalama mai le fesoʻotaʻiga tuʻuina atu. I le taimi lea, e mafai ona e faia ni suiga ile gagana gagana.
  2. Ina ua amata amata Desktop Gadgets, tulaga masani widget o le a aliali mai i luga o le komepiuta. Afai ae leʻi faʻapipiʻiina le 8GadgetPack, ona faʻasaoina uma lea o tulaga muamua.
  3. I se avanoa avanoa i luga o le laulau, kiliki-kiliki ma filifili Gadgets.
  4. O widgets e fiafia iai e faʻaopopo ile faaluaina ole LMB pe toso atu ile nofoaga i fafo atu ole faamalama.
  5. Isi mea o polokalame faʻapitoa na matou iloiloina i le vaega muamua o le tusitusiga.

Mulimuli i a matou fautuaga, e mafai ona faigofie ona faʻaopopo ma faʻamasani soo se widget. Faatasi ai ma lenei, matou faʻaiʻu le autu o le toe faafoʻiina o mea masani gadgets i le sitaili o le Windows 7 i le pito i luga o le sefulu.

Filifiliga 3: xWidget

I le vaʻaiga o le faʻavae o filifiliga muamua, o nei gadgets e matua ese lava i tulaga uma o le faʻaaogaina ma le faʻaaliga. Lenei metotia maua tele eseese ona o le fausia-i faatonu ma se lautele tusi o widget. I lenei tulaga, pau le faafitauli atonu o le faasalalauina lea e aliali mai i le fua fua i le amataga.

Alu i le aloaia xWidget 'upega tafaʻilagi

  1. A maeʻa ona faʻatuina ma faʻapipiʻi le polokalama, tamoe loa. O lenei mafai ona faia i le vaega mulimuli mulimuli o le tuʻuina atu pe ala i le otometi fausia aikona.

    A faʻaoga le faʻatauga fua, faʻatali mo le ki e tatala ai "Faʻaauau GALUEGA" ma kiliki.

    O lenei o le faʻatusa seti o gadgets le a aliali mai i luga o lau laupepa. O ni elemene, pei o le widget tau, manaʻomia se fesoʻotaʻiga Initaneti.

  2. I le taumatau kiliki i so o se mea, e te tatalaina le lisi. E ala i ai, le gadget mafai ona soloia pe faʻaleleia.
  3. Mo le ulufale atu i le vaega autu o le polokalama, kiliki i luga o le xWidget aikona i le fata i luga o le taskbar.
  4. A filifilia se aitema "Potu" o se lautele tusi o le a tatalaina.

    Faʻaoga le ituaiga menu e faʻafaigofie ai ona suʻe se ituaiga o gadget.

    Faʻaaogaina le sailiga fanua, le widget o le fiafia e mafai foi ona maua.

    Filifilia le elemene e te fiafia i ai, o le a e tatalaina lana itulau ma se faʻamatalaga ma faʻamalama ata. Fetaomi faamau "Download e MAUA"o le download.

    A sii mai sili atu nai lo tasi gadget, faataga manaomia.

    O le fou widget e otometi lava ona aliali mai i luga o le laupepa.

  5. Ina ia faʻaopopo se mea fou mai le faletusi i le lotoifale, filifili Faʻaopopo widget mai le lisi polokalama. O se vaega faʻapitoa o le a tatalaina i le pito i lalo o le mata, i luga o mea avanoa uma o loʻo i ai. E mafai ona faʻatinoina i le kilikiina o le agavale isumu agavale.
  6. I tua atu o galuega autu a le polokalame, e faʻaalia le fia faʻaavanoaina o le widget editor. O le faʻamoemoe e faʻafesuiai mea o loʻo i ai poʻo le fausiaina o le puletaofia.

Ole numera tele o faʻatonuga faaopoopo, le lagolago atoa mo le gagana Rusia ma le ogatasi ma Windows 10 fai lenei polokalama e matua taua lava. I se faʻaopopoga, i le maeʻa ona aʻoaʻoina lelei o le fesoasoani e uiga i le polokalame, e mafai ona e fausiaina ma fausaga suʻesuʻeina ni mea e aunoa ma ni faʻatapulaʻa taua.

Filifiliga 4: misia foliga Installer

Lenei filifiliga e toe faafoi mai gadgets mai uma tuuina atu muamua e sili talafeagai, ae pea taua taua. A maeʻa ona mauaina ma downloadina le ata o lenei mea faʻapipiʻi afifi, ina ua uma ona tuʻuina i ai, o le tele o foliga mai faʻaaliga muamua o le a aliali mai i le pito i luga sefulu. E aofia ai foʻi ma le faʻailoaina atoatoa o gadgets ma faʻatulagaina lagolago. ".faatauga".

Alu e download Faʻamuta le Vaega Installer 10

  1. Ina ua uma ona lalagaina o le faila, e tatau ona e mulimuli i le polokalama manaʻoga e ala i le filifilia o le faila ma le faʻaitiitia ni polokalama tautua.
  2. Ina ua toe reboot le faiga, o le polokalama Ofisa e mafai ai ona e filifili oe lava mea toe faʻafoi. O le lisi o polokalama aofia ai i le faʻafofoa pusa e tele lautele.
  3. I o tatou tulaga, e tatau ona e faamaoti mai "Masini '", mulimuli foi i le faʻatonutonuina o polokalama masani.
  4. I le maeʻa ai o faʻatulagaina gaioiga, e mafai ona faʻaopopo gadgets e ala i le anotusi menu i luga o le laupepa, pei o le Windows 7 poʻo le vaega muamua o lenei tusitusiga.

O nisi faʻapipiʻi vaega i luga ole laiga lata mai o le Windows 10 atonu e le aoga. Ona o lenei mea, ua fautuaina e faʻatapulaʻa oe lava i polokalame e le afaina ai faila faila.

Faaiuga

I le taimi nei, filifiliga na matou iloiloina e naʻo le pau lea o le avanoa ma e matua tutasi lava. Naʻo le tasi le polokalame e tatau ona faʻaoga i le taimi, ina ia mafai ai e masini mea laiti e aunoa ma se isi sisitema avega. I manatu i lalo o lenei tusitusiga, e mafai ona e fesili mai ia matou fesili ile autu.

Pin
Send
Share
Send