Iloiloga o gaioiga sili ona lelei 2018: luga 10

Pin
Send
Share
Send

Analog tekonolosi ua pulea ata vitio mo se taimi umi, ma e oʻo lava i onapo nei o ona po o le lalolagi komepiuta, o nisi ituaiga o kaseti ma ata tifaga o loʻo faia lava. Ae ui i lea, na avea i latou ma toʻatele o polofesa faʻapea nostalgic pele, ma le nofoaga autu o le maketi na nofoia e faigofie, mama ma puʻupuʻu faʻapipiʻi vitio mea pueata. Mo le faigofie, faʻatuatuaina ma se fale malupuipuia (atoa-taimi poʻo fafo), ua taʻua i latou o le "mea pueata gaioiga", o lona uiga, o se masini fuafuaina mo le faia o fanaina malosi. Lalo o le pito i luga sefulu masini o le 2018 ma foliga ma mea taua.

Mataupu

  • Pisa a9
  • Xiaomi Yi Taʻaloga
  • Hewlett-afifi c150w
  • Hewlett-afifi ac150
  • Xiaomi Mijia 4K
  • SJCAM SJ7 Fetu
  • Samsung Gear 360
  • GoPro TAMA7
  • Ezviz CS-S5 Plus
  • Gopro fusi

Pisa a9

Tasi o le sili tupe paketi fofo. O le mea pueata e faʻailoaina e mautu maualuga, o se tulaga maualuga-lelei ma se aquabox i le afifi. E puʻeina le vitio i le HD i le taimi o 60 frame / s, faʻapea foʻi ma le Full HD i le taimi o 30 frame / s, o le maualuga o le faaiuga pe a puʻeina o 12 megapixels.

Le tau e 2,500 rubles.

Xiaomi Yi Taʻaloga

O le lauiloa Saina faʻailoga Xiaomi fiafia tagata fiafia i se mea pueata gaioiga e taugofie ma faigofie, e faigofie tele e ogatasi ma soʻo Mi-faasologa telefoni. O le mea fou e faʻaaogaina i le 16-megapixel sensor ma le tino tino o le 1 / 2.3 inisi mai Sony ma e mafai ona puʻeina le ata Full HD i le tele o taimi 60 fps. I se faʻaopopoga, faʻasolosolo lemu fana tuʻuina atu: i se iugafono a 480p, o le masini faʻamaumauga oʻo atu i le 240 faʻavaʻa i sekone uma.

Le tau o le 4,000 rubles.

Hewlett-afifi c150w

O le manatu o le tuʻufaʻatasia o se mea puʻeata mea pueata ma se mea pueata gaioiga i se tasi mea e le susu faʻamau e tatau ona taulaʻi i latou lava. E mafai ona tatou fai atu na faia e le HP se galuega sili ona lelei i le faʻalauiloaina o se masini i le 1 / 2.3 tulaga masani 10-megapixel CMOS sensor. O mea puʻeata ua faʻaogaina i ni faʻaaliga se lua ma se lautele-tulimanu tioata vave (F / 2.8), peitaʻi, na o le tusia o le vitio i VGA iugafono.

Ole tau o le 4,500 rubles.

Hewlett-afifi ac150

O lenei "Packard" e iai lona faʻavasega masani ma e faʻaogaina i se faʻaaliga e tasi. Le faʻaputuga maualuga ata e na o 5 megapixels, ae o loʻo maua vitio i le Full HD. Ae o le mea pueata maua se nofoaga i aso nei faʻatulagaina mo maualuga-lelei tioata ma faʻataʻitaʻi laʻititi laʻititi, o loʻo tuʻuina mai ai se ata manino, faʻaatitia lava e oʻo lava i tua.

Tau - 5 500 rubles.

Xiaomi Mijia 4K

O le lautele-tulimanu tioata ma tioata tioata mata, o se faʻaopopoga ultraviolet faamama ma aperture o 2.8 iunite o se faʻaosofia, ae o le autu "togafiti" o Mijia o le Sony IMX317 maualalo-matrix matrix. Faafetai ia te ia, o le mea pueata e mafai ona pueina 4K vitio i le taimi masani o 30 fps, ma le Full HD - e oʻo i le 100 fps.

Tau - 7 500 rubles.

SJCAM SJ7 Fetu

E te le fiafia i vaʻaiga faʻaleagaina ma taga mea puʻeata ata? Ma o lenei faʻataʻitaʻiga e mo oe. I le faʻaopopoga i le puʻeina vitio i le 4K, e faʻaogaina i se sisitema mo otometi faʻasaʻo faʻaletonu, lea e toetoe lava faʻaumatia uma le aʻafiaga o le iʻa mata. I se faʻaopopoga, o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona galue ma le tele o mea e fai i fafo - mai le masini faʻaeletise i le remote control.

O le tau o 12,000 rubles.

Samsung Gear 360

O le Gear fou e sili atu le faigofie, sili atu le faʻatinoina ma vave tele nai lo faʻataʻitaʻiga muamua o le faasologa, faʻapea foi ma le tele o isi mea puʻeata pueata. O le Dual Pixel sensor e maua ai faʻamatalaga sili ona lelei ma malamalama lelei maualuga, ae o le aperture ma le maualuga F / 2.2 taua o le a apili mo i latou e fiafia e puʻeina i le afiafi ma le po. O le maualuga o le faʻaiuga o puʻeina vitio o le 3840 × 2160 pixels i le 24 fps. O loʻo avanoa faʻaaliga ola i luga o fesoʻotaʻiga lautele e ala ile Samsung.

O le tau o 16 000 rubles.

GoPro TAMA7

E faigata ona faʻalauiloaina oloa GoPro - nei o mea tuai, trendetters i le lalolagi o gaioiga gaioiga. O le "fitu" na vaaia le lalolagi e leʻi mamao atu ma iai le sili ona aoga mo le tupe. O se faʻaaliga tele ma le maualuga maualuga ma tago zoom zoom, o le sili atu tioata ma faʻalelei faʻalelei, o se lagona maualuga o le a faʻamalieina aiaiga o le sili ona atamamai tagata e faʻaaogaina. Pau le mea le lelei o le leai o le 4K, le tapulaʻa maualuga avanoa o Full HD + (1440 pixels i le itu pito i lalo) ma se taimi o 60 fps.

O le tau o 20,000 rubles.

Ezviz CS-S5 Plus

O le mea moni, o le Ezviz CS-S5 Plus o se atoatoa komepiuta mea pueata i totonu o se pusa afifi. E mafai ona e faʻatonutonuina faʻalelei, malamalama, tapuni vave (i luga i le 30 sekone). Faamaumauga vitio o loʻo i 4K format, o se faʻapitoa lemu-lafo auala ua saunia mo HD-vitio. Lua stereo microphones ma se faʻaititia faʻatulagaina faiga e nafa mo le pueina leo, ma le lata mai lautele-tulimanu tioata ma optization stabilization mautinoa ata sili ona lelei.

O le tau o 30,000 rubles.

Gopro fusi

O le auro o le iloiloga i aso nei na mauaina le laupepa fou mai le GoPro ma le tupulaga lata mai 18-megapixel sensor. E mafai i le puʻeina o le 5.2K spherical video ma le taimi masani o le 30 fps, le faʻafiafiaga o le 60 fps ua saunia i le iugafono a le 3K. Lua Fusion tioata faʻapipiʻi i faʻamalosi eseese au, fa microphones faʻamaumauga leo. O ata puʻe e mafai ona faia i sikuea o 180 ma 360 tikeri, aʻo le polofesa RAW faʻatulagaga ma le tele o tusi lesona avanoa o loʻo avanoa. Le lelei o le ata faʻatusa i le pu pueata pito i luga ma semi-polofesa SLRs.

I totonu o isi lelei aoga o le faʻataʻitaʻiga, e aoga le maitauina o le umi o le ola maa, laiti laʻititi ma le mamafa, o se pa puipui (e tusa lava pe leai le aquabox o le 5 mita e mafai), o le galuega o le faʻagaoioiga faʻatasi faʻatasi ma ni lua memory cards ma se gafatia e oʻo i le 128 GB.

O le tau o 60 000 rubles.

I le fale, luga o se savaliga, i taimi o gaioiga i fafo atu poʻo taʻalo taʻaloga - soʻo se mea o lau mea pueata gaioiga o le a avea ma soa faʻatuatuaina e puʻeina ma faʻasaoina taimi pupula o le olaga. Matou te faʻamoemoe na matou fesoasoani ma le filifilia o se ata talafeagai.

Pin
Send
Share
Send