Microsoft Edge 3.0

Pin
Send
Share
Send

E pei ona e iloa, o le Windows 10 o le a le faʻafouga lata mai o mea o loʻo faia e le Microsoft. Lenei lomiga o le a atoatoa i le lelei, ma i totonu o lo o aofia ai le lumanai o Microsoft. Ioe, e tele mea fou i lenei faʻamasinoga o le Windows e manatu nisi tagata e inoino i ai. Ae ui i lea, Microsoft Edge o se tasi o sili sili ona lelei.

O le Microsoft Edge o se browser fou ma faʻaaoga-faauo e mamanuina faʻapitoa mo Windows 10. E tumu i aoga aoga ma le anoanoaʻi o lusi e faʻatupu ai le tauvaga ma isi. O lenei browser e iloga i se saoasaoa maualuga le saoasaoa ma ua mamanuina faʻapitoa mo aoga galuega i luga ole Initaneti. O lenei o le a tatou malamalama auiliili i ana galuega uma.

Muliaga saoasaoa

O lenei browser 'ese mai mai le isi i totonu o i totonu e vave tali vave i gaioiga uma. Tatala le browser lava ia, faasee, isi gaioiga - uma na ia faia i le mataupu o sekone. O le mea moni, Google Chrome poʻo se isi 'auʻaunaga e le mafai ona faʻaalia ia agamalu ona o le tele o faʻapipiʻi plugin, eseese autu ma isi mea, ae, e ui i lea, o le iʻuga e tautala mo ia lava.

Fausia tusilima tusitusi sao i luga o le itulau

O lenei galuega e masani ona le mauaina i soʻo se browser e leai ni plugin. Oe mafai ona faia se tusi i luga o le laupepa, filifili ni mea e te manaʻomia, faʻataʻatitia solo le ata o se mea faapitoa ae le faʻaititia le browser, ae o le sefe e mafai ona alu i faʻailoga poʻo le OneNote (lelei, pe o le lisi faitau). Mai le faʻatonutonuina meafaigaluega e mafai ona e faʻaoga le "Pen", "Faailoga", "Tape", "Fausia se tusi taupulepulega", "Ala" (Oti se vaega faapitoa).

Faiga faitau

O le isi fofo fou i le browser o le "Reading Mode". O lenei auala e aoga tele mo i latou e le mafai ona faigofie ona faitau tala i luga o le Initaneti, e faʻalavelaveina i taimi uma e ala i faʻasalalauga poʻo isi vaega e tolu i luga o le itulau atoa. Liliu i lenei auala, oe otometi aveese uma le aoga, tuua na o le mau tusitusiga. I se faʻaopopoga, e mafai ona sefe mai tusitusiga e te manaʻomia e faʻailoga e faitau ai, ina ia i se taimi mulimuli ane latou tatalaina vave i lenei faiga.

Tuatusi faʻatonu suʻesuʻe

E le fou lenei faʻaaliga, ae aoga pea mo soʻo se browser. Faʻafetai i faʻasologa faapitoa, e suʻesuʻeina e le masini suʻesuʻe lau tusitusiga i le tuatusi pa, ma afai e le oʻo atu i soʻo se upega tafailagi, o le suʻesuʻeina o le afi o loʻo faʻavasegaina i nofoaga o loʻo e ulufale ai lau talosaga o le a tatalaina.

Lafoga

Poʻo ni isi upu, o le lauiloa "Incognito Mode" e taua foi o le "Anonymous Mode". Ioe, o lenei auala o loʻo iai foi iinei, ma e faʻatagaina oe oe faaseʻe e aunoa ma le tusia i le talaʻaga o itulau na e asia muamua.

Lisi o Mea e te Fiafia

O lenei lisi o loʻo iai itulau uma na e makaina. E le fou foi le faʻatinoga, ae e aoga tele, ae maise mo e masani ona faʻaaogaina le Initaneti, ma i o matou taimi le toʻatele. E teuina foi faitau faʻamaumauga ma tusia faʻailoga tusi.

Saogalemu

Microsoft na tausia le puipuiga mo le mamalu. O le Microsoft Age e puipuia mai le toetoe o itu uma, mai faʻalavelave i fafo ma mai nofoaga. E le faʻatagaina le tatalaina o viral virus ona o lo latou suʻesuʻe faifai pea e faʻaaoga ai le SmartScreen. I se faʻaopopoga, o itulau uma o loʻo matala mai i faʻasologa ese e puipuia le faiga autu.

Tupe Maua Microsoft Edge

1. Anapogi

2. Le i ai o le gagana Rusia

3. Latalata auala mo faitauga

4. Faateleina le saogalemu

5. Malosiaga e faʻaopopo pepa tusitusi

6. Otometi faʻapipiʻi ma Windows 10

Pau lava mea faʻaletonu o aso nei o loʻo itiiti lava ni faʻaopoopoga mo lenei browser, ae o mea sili ona taua e mafai lava ona maua. O Microsoft, o latou lava, o loʻo latou faia mea uma i lo latou malosi e faʻalautele ai agavaʻa o latou mafaufau.

Sii mai Microsoft Age mo le Taua

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.18 i fafo mai 5 (39 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona faʻamuta pe aveese le Microsoft Edge browser Le mea e fai pe a le amata Microsoft Edge Faʻafefea ona fai le Microsoft Edge Faʻafefea ona faiʻese le faʻasalalauga i le Microsoft Edge

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Microsoft Edge o se browser tulaga fou i totonu o le Windows 10, e vave ona galue ma e le utaina le polokalama.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.18 i fafo mai 5 (39 palota)
Faigaluega: Windows 10
Category: faʻamalama Windows
Atiinae: Microsoft Corporation
Tau: leai se totogi
Tele: 3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.0

Pin
Send
Share
Send