Laisene Faamaonia i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Tagata uma e iloa o le Windows 10 faʻafoe faiga, pei o le tele Microsoft faʻagaioiga sisitema, ua totogi mo. O le tagata e tatau ona tutoʻatasi faʻatau se laisene laisene i soʻo se auala talafeagai, pe o le a otometi tuʻufaʻatasia i le masini faʻatau. Ole manaʻoga e faʻamaonia le moni o le Windows faʻaaogaina ono aliali mai, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻatau se komipiuta ma ou lima. I lenei tulaga, o le fausia-i vaega vaega ma tasi puipuiga faatekinolosi mai le tagata atiae faia se laveai.

Silasila foi: O le a le Windows 10 Digital License

Siakiina o Windows 10 License

Ina ia siakiina se laiseneina kopi o Windows, oe mautinoa o le a manaʻomia se komipiuta lava ia. Lalo matou lisiina ni auala eseese se tolu o le a fesoasoani e faʻatautaia i lenei galuega, na o le tasi o latou e mafai ai ona e faʻatatauina le faʻatapulaʻa manaʻomia e aunoa ma le liliu i luga o le masini, o lea e tatau ona e mafaufau i lenei mea pe a faia le galuega. Afai e te fiafia i le siakiina o gaioiga, lea e manatu o se eseʻesega gaioiga, matou te fautuaina oe faitau la matou isi tusitusiga i le kilikiina i lalo o le fesoʻotaʻiga, ma o le a matou o saʻo lava i le iloiloga o metotia.

Faʻatele: Faʻafefea ona e iloaina le le faʻaogaina tulafono i le Windows 10

Faiga 1: Pipi i luga o komepiuta pe komepiuta

Faatasi ai ma le faʻamamafa i le faʻatauina o ni mea fou pe lagolagoina masini, ua atiaʻe e Microsoft faʻapipiʻi faʻapitoa e pipii i le PC lava ia ma faʻailoa mai o loʻo i ai se kopi aloaia o le Windows 10 muamua faʻapipiʻi i luga.E toetoe lava a le mafai ona faʻaseseina se faʻapipiʻi - ua i ai le tele o mea puipuia, ma o loʻo i ai ma le igoa taua tele o faʻailoga faʻailoga. I le ata i lalo e te vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o ia puipuiga.

I luga o le tusi faamaonia lava ei ai se faʻasologa faʻasologa ma se ki oloa. O loʻo natia i tua o se faʻaaliga faʻafuaseʻi - se maopoopo e mafai ona aveeseina. Afai e te suʻesuʻeina ma le totoʻa le pepa faʻapipiʻi lava ia mo tusitusiga uma ma elemene, e mafai ona e mautinoa o le aloaʻia aloaia o le Windows 10 o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le komupiuta.

Microsoft Faʻailoga polokalama moni

Metotia 2: Polokalama Laina

Ina ia faʻaogaina le filifiliga lea, e manaʻomia le amata o le PC ma iloilo ma le faʻaeteete, ma ia mautinoa e le o aofia ai se kopi faʻapipiʻi o le faiga faʻafoeina o loʻo fesiligia. E faigofie ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o le standard console.

  1. Tamoe Poloaiga laina e avea ai ma sui o le pule, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i "Amata".
  2. I le fanua, ulufale i le faʻatonugaslmgr -atoona fetaomi lea o le ki Ulufale.
  3. Ina ua mavae sina taimi, o le a faʻaalia se faʻaaliga fou a le Windows Script Host, lea e te vaʻai ai i se feʻau. Afai e fai mai e le mafai ona faʻafaigaluegaina Windows, e mautinoa lava o lea meafaigaluega e faʻaogaina lava ni kopi faʻapipiʻi.

Peitai, tusa lava pe ua tusia o le gaioiga na faʻamanuiaina, e tatau ona e faʻalogo i le igoa o le tagata faʻasalalau. Afai e iai mea "EnterpriseSEval" E mafai ona e mautinoa o le mea moni, e leʻo se laisene. Tulaga lelei, e tatau ona e mauaina se feʻau o lenei natura - "Faatoagaina o Pupuni (R), Fale lomiga + numera numera. Faamaeaina manuia ».

Faiga 3: Galuega faasologa

Faatoagaina mai pirated kopi o Pupuni 10 tupu mai ala sili atu aoga. Ua folasia i totonu o le polokalame ma e ala i le fesuiaʻi o faila latou te tuuina atu le lomiga pei ona laiseneina. Le tele o taimi, o ia mea faigaluega faʻaletonu ua atiae e tagata eseese, ae o latou igoa e toetoe lava o taimi tutusa o se tasi o nei: KMSauto, Windows Loader, Activator. Mauaina o se faʻamatalaga i totonu o le faiga o lona uiga o le toetoe lava o faʻamaoniga o le leai o se laisene mo le faʻapotopotoga nei. O le faigofie auala e faʻatino ai sea sailiga o le "Faʻasologa o le galuega", talu ai o le faatoʻaga polokalama e masani ona amata i le tutusa taimi.

  1. Tatala "Amata" ma alu i le "Pulea vaega".
  2. Filifili a Category iinei "Pulega".
  3. Saili aitema "Faʻasologa o le galuega" ma faʻalua-kiliki i luga o LMB.
  4. Tatau ona matala "Faʻatulagaina Faletusi" ma e faʻamasani i tapulaʻa uma.

E matua le mafai lava ona mafai ona tutoʻatasi tutoʻatasi lenei tagata faʻamalosi mai le sisitema e aunoa ma le toe faʻaleaogaina le laisene, o lea e mafai ona e mautinoa o lenei metotia e sili atu nai lo mafai ona aoga i le tele o tulaga. I se faʻaopopoga, e te le manaʻomia e suesue faila faila, e te manaʻomia e faʻasino i le standard OS meafaigaluega.

Mo le faʻamoemoeina, matou fautua atu ia e faʻaaoga uma metotia i le taimi e tasi e faʻateʻaina ai soʻo se pepelo i le itu a le tagata faʻatau oloa. E mafai foi ona e fai ia te ia e avatu i le aufaasālalau se kopi o Pupuni, ua toe mafai ai ona e faʻamaonia lona moni ma ia toʻafilemu i lenei tulaga.

Pin
Send
Share
Send