World of Warcraft Classic version version hacked le vaiaso ae leʻi tatalaina

Pin
Send
Share
Send

Ina ua maua le tagata taʻaloga taʻaloga mo le muamua-utaina, tagata fiafia amata amata ona suesue lona anotusi.

O le mea ua tupu, ua mafai e se tasi o le faʻaaogaina ona faʻataʻitaʻi i le server ma faʻatautaia le faʻataʻitaʻiga a le World World o Warcraft. Peitaʻi, i lenei pepa, ua naʻo le tagata aʻoga e mafai ona ia suʻesuʻeina le itu, aua e leai ni sailiga poʻo ni NPC i le "pirate" demo.

E taua le faʻailoa mai o ata i totonu o WoW Classic e ese mai na o foliga i le masani ai World of Warcraft i le taimi na faʻamatuʻu mai ai. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se filifiliga i le tulaga e mafai ai ona e toe faafoi ata o le 2004 faʻataʻitaʻiga.

World of Warcraft Classic - o le toe amataina o le uluai lomiga o MMORPG World of Warcraft, tatalaina i le 2004. Lenei lomiga o le taʻaloga o le a avanoa tutusa ma le masani WoW ma faʻaopoopoga uma, o lona faʻamatuʻuina atu ua fuafuaina mo le 2019.

Tagata e ona se pepa mimiti mo BlizzCon, lea e mafai ona faʻatau mai i le Blizzard faleoloa i luga ole laiga mo le 1499 rubles, e mafai ona taʻalo ai le faʻalauiloaina o le WoW Classic. O le demo o le a avanoa mai Novema 2 i 8.

Pin
Send
Share
Send