O taʻaloga e sefulu na sili ona fuafuaina ile Novema 2018

Pin
Send
Share
Send

Ua teu e le au atiaʻe le tele o mea mananaia mo le masina mulimuli o le tautoulu. I totonu o taʻaloga sili ona mafaufauina ia Novema 2018 o loʻo i ai taʻaloga gaioiga, ma le fana, ma le faʻataʻamilosaga, ma le fiailoa. Ma a latou fesoasoani, gamers o le a aveina atu i mamao mamao paneta, i lalolagi sili atu ma isi vaitaimi.

Mataupu

  • LUGA 10 sili ona tulimataʻia taʻaloga ia Novema 2018
    • Malae o taua v
    • Pa'ū 76
    • Hitman 2
    • Overkill o le savali ua oti
    • Darksiders III
    • O le tagata filemu
    • Faatoaga simulator 19
    • Laloʻeleʻele nofo maualuga
    • Spyro Toe Faʻavae Tolu
    • 11-11: Faʻamanatuina o Faʻamanatuga

LUGA 10 sili ona tulimataʻia taʻaloga ia Novema 2018

Ua maeʻa foʻi ona faʻamatuʻu mai i nisi o taʻaloga ua leva na tatali mai. O isi o loʻo faʻatali pea i apaau: o le polokalama e tuʻu le faʻatulagaina o loʻo faʻatulaga seʻia oʻo i le iʻuga o Novema. Aitema fou o le a aliali mai toetoe o aso uma.

Malae o taua v

Le tau o le faʻasologa masani o Battlefield V o 2999 rubles, Deluxe - 3999 rubles

First-person shooter, o le gaioiga e faia i luga o malae o le Lalolagi Taua II. O le tagata e mafai ona filifilia le sili ona manaia auala mo ia - multiplayer "Big faʻagaioiga" poʻo "soofaatasi taua". Ma le isi, o loʻo iai le avanoa e mulimuli ai i le faʻaiuga o tagata taʻitoʻatasi i tala o le Militeri. O le taʻaloga e mai i fafo ia Novema 20 mo PC, Xbox One, PS4 tulaga.

I le taimi muamua, o le faʻatuatuaina lea na fuafuaina ia Oketopa 19, peitaʻi o lea ua toe tolopo ia Novema. O le au atiaʻe na faʻamamaluina lea i le manaʻoga e faia ni fetuunaiga mulimuli, ae i le taimi lava e tasi na faʻatagaina e aloese ai mai le tauvaga ma isi galuega tetele - Call of Duty: Black Ops 4 ma Red Dead Redemption 2.

Pa'ū 76

O le umi o le taʻaloga e faʻatino ia Oketopa 27, 2102, 25 tausaga talu ona maeʻa le taua

Le gaioiga o le Fallout 76 ave le tagata faʻaaoga i totonu o le le mautonu post-nuclear era. O le kuata seneturi talu ona mavae le faʻalavelave, na tuʻua e tagata na sao mai le latou "Vault 76" e saili le lalolagi ma amata fausia fale fou.

O le faʻamamafa o loʻo i luga o le multiplayer mode: e mafai e tagata taʻaʻalo ona auai i 'au e toe faʻafoi aai ma a latou puipuiga mulimuli ane, pe faʻapea foʻi, mo osofaʻiga fou i luga o nofoaga e faʻaaogaina ai auupega oti. Ole tatalaina ole poloketi i luga o le PS4, Xbox One ma PC o le a faia ia Novema 14.

O le mataupu o Fallout Online na folasia i tua i le tuai o 1990s i le Black Isle Studios, ae o le au atiae lafoaia lenei manatu.

Hitman 2

I le tala, Agent 47 o le a le gata ina faʻaumatia sini filifilia, ae ia aʻoaʻoina foi auiliiliga o lona taimi ua tuanai

I le vaega lona lua o le taʻutaʻua gaioiga, o le tagata autu E faʻatatau 47 mauaina ni ituaiga fou o auupega e aoga tele mo le faʻataunuʻuina o galuega faigata. O le auupega o le a faʻalauteleina ma le aluga o misiona taʻitasi. E ono i latou, taʻitasi gaioiga e faia i itu eseese o le lalolagi - mai le megacities e oʻo atu i vaomatua i tropics. O le taʻaloga o le a avanoa ia Novema 13 i filifiliga mo PC, PS4, Xbox One ma Mac.

Na filifilia e le susuga Sean Bean e fai ma faʻataʻitaʻiga mo se tasi o faʻailoga i le taʻaloga. Na avea o ia ma fasioti tagata Mark Fab - o le uluaʻi sini e manaʻomia ona aveʻesea i se taimi ua tuanaʻi. Na faia e le au atiaʻe le uiga lea o le igoa tauvalaau Tumau, e ula i le mea moni e faapea o Bean e masani lava ona faia le vaega o toa e feoti.

Overkill o le savali ua oti

O le taʻaloga na fausiaina ma le auai o Robert Kirkman, le tusitala o le vaega muamua o le taʻavale The Walking Dead

O le isi tagata muamua-fana mo le PS4, PC ma le Xbox One tulaga. Ole taʻaloga e fa ona tagata autu o loʻo faʻasaga i le solofanua o zombies. I le va o misa ma monster, o tagata tau e saili aai ua tuulafoaia, saili mo auupega, faapea foi ma tagata na sao mai i le maea ai o le faalavelave na tupu i luga o le paneta. E tofu lava le tagata fa' autu ma se seti o tomai e faʻaleleia ma le maeʻa o misiona.

Na tatalaina le taʻaloga i le PC i le aso Novema 6, ma o le a mafai ona faʻatauina e le au PS4 ma Xbox One ia Novema 8.

Darksiders III

Ona o le gaumativa o le THQ, o le lona tolu o vaega o le franchise atonu e le sau i fafo, ae o aia tatau na tuʻuina atu i le kamupani Nordic Games (i aso nei - THQ Nordic)

Tolu-tagata gaioiga. O le tagata autu o le tietiega o le Apocalypse, ua lauiloa Rage. I Darksiders III, o lana misiona, o le faʻamamaluina lea o agasala e fitu. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e suʻesuʻe faʻapitoa i le lalolagi o loʻo siomia ai i tatou, faʻatasi ai ma le auai i taua faʻafetauiga, lea e faʻaoga ai e Rage ni auupega ma se malosi e le lava iai. O le a mafai e tagata faʻaaogaina PC, Xbox One ma PS4 ona iloilo le taʻaloga ia Novema 27th.

O le tagata filemu

O le igoa e atagia mai ile taʻaloga ("filemu" - "filemu", "le leoa") - e leai se leo e maua i le taʻaloga

Le taʻaloga mo PC ma PS4 e manaia ma se tuʻufaʻatasiga o faʻasologa moni ata tifaga ma komepiuta aafiaga. O le tagata autu o le gaioiga o se tagata tutuli Tane, o le e manaʻomia le foia o le faʻalilolilo gaoi i totonu o se taulaga matautia i totonu o le tasi po. Ua maeʻa ona faalauiloa le poloketi - o le tatalaina na faia ia Novema 1.

I le faʻafouga, o le vaiaso talu ona faʻamatuʻuina, na folafola e le au atiaʻe e faʻaopopo se auala fou lea e i ai ni leo talafeagai e maua ai le ata atoa o le togafiti.

Faatoaga simulator 19

O le tau o le taʻaloga o le 34.99 euro

Lenei o se faʻasologa fou o le lauiloa simulator ma se fesuiaiga afi ma faʻalelei vaʻaia. E maua e le tagata faʻaaoga le avanoa e taumafai ai o ia lava o se faifaʻatoʻaga i vaega eseese e tolu o le lalolagi. E le gata i lea, o loʻo iai foʻi le tele-faʻaaogaina auala: e oʻo atu i le 16 tagata e mafai ona galulue faʻatasi i le tasi faʻatoʻaga. Faʻatoʻaga Simulator 19, na mamanuina mo PS4, PC, Mac ma Xbox One, maua le nei gameplay fou:

  • ituaiga meafaigaluega;
  • faifaatoaga manu;
  • totoina laʻau.

O le taʻaloga e toe tatala ia Novema 20.

Laloʻeleʻele nofo maualuga

Underworld Ascendant - o le sili lea na suitulaga ia Ultima Underworld

O le gaioiga o lenei taʻaloga taʻalo e faia i tulaga lamatia o le Stygian suʻe, lea latou te nonofo ai ma faʻasolosolo feteʻenaʻi, faʻatoʻilaloina teritori mai fafo, tuuga o elf, gnomes ma humanoid mushrooms. Le tagata taalo mafai ona filifili i le itu itu e tau ai, faimalaga i lalo dungeons ma catacombs. O le taʻaloga ua mamanuina mo PC, o le tatalaina e faia i luga o Novema 15.

Spyro Toe Faʻavae Tolu

O le muamua lomiga o le franchise, Spyro the Dragon, na faia i le tautoulu o 1998 i North Amerika ma Europa, ma ono masina mulimuli ane sau i Iapani.

Mo le PS4 ma le Xbox One, o le dragon trilogy e igoa ia Spyro na toe faʻasalalauina, o le tatalaina o le a faia i le Novema 13. I lana lomiga fou, o le arcade platformer ua sili atu le ofoofogia: na faʻafouina le ata ma le leo, faʻafetaui le teuina o le tino. E tumau pea lava isi mea tutusa: o le tarako e alu pea le faigamalaga i le lalolagi, faatino misiona eseese - mai le faasaolotoina o uso mai le tafeaga i le sailiga mo talismans.

E tusa ai ma le amataga manatu, o le toa e tatau ona avea ma tagata matutua lanumeamata lanumeamata e igoa ia Pete.

11-11: Faʻamanatuina o Faʻamanatuga

O le vaaiga o le taʻaloga e faia i le sitaili o valivali ata.

O le taʻaloga taʻaloga taʻavale ua faia i le taimi o le Taua Muamua a le Lalolagi. I le taimi lava e tasi, o mea uma e tutupu e faʻaalia i se tulaga ese tulaga faʻapitoa, e tuua ai se lagona manino ma e oʻo foi i sina malamalamaaga o le taua mai le vaʻaiga o tagata tuʻufaʻatasia saʻo i le feteʻenaʻiga. Ole taʻaloga o le a avanoa i le PS4, PC ma le Xbox One platform i le aso Novema 9th.

O le faaiuga o le tautoulu e tamaoaiga i laʻasaga muamua o taʻaloga fuafuaina mo se lautele lautele o le au maimoa i tausaga ma mea e fiafia iai. E maua e le tagata lana lava: o le a fiafia se tasi i le malaga mai o se tarako, isi - alavai o le Taua Muamua a le Lalolagi, ma le lona tolu - lulu, ona selesele lea i faʻatoʻaga.

Pin
Send
Share
Send