Faʻasaʻoina jpg ata i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o ata sili ona lauiloa o JPG. E masani lava, mo le faʻatonutonuina o ata na latou faʻaaogaina se polokalama faʻapitoa - se kalafi faʻatonutonu, o loʻo iai le tele o mea eseese meafaigaluega ma galuega tauave. Ae ui i lea, e le mafai i taimi uma ona faʻapipiʻi ma faʻatautaia ia ituaiga polokalama, o lea la, o auaunaga i luga ole laiga e oʻo mai e laveaʻiina.

Faʻasaʻoina jpg ata i luga ole laiga

Ole auala e galue ai ma ata ole ata ile mea e tupu i le auala tutusa e pei ona iai ma isi ituaiga o kalafi faila, e faʻalagolago lava i le galuega o le punaoa faʻaaogaina, ae e mafai ona ese ese. Ua matou filifilia ni nofoaga se lua mo oe e faʻaali manino ai pe faʻafefea ona e faigofie ma vave faʻatonutonu ata i lenei auala.

Metotia 1: Fotor

O le faʻasalalauga auaunaga Fotor faʻaavanoaina ai i tagata avanoa le faʻaaogaina o sauniuniga templates i latou poloketi ma faʻatulagaina i latou e tusa ai ma faʻataʻatiaga faʻapitoa. Fegalegaleaiga ma lava faila i totonu o loʻo avanoa foi, ma o loʻo faia e pei ona taua i lalo:

Alu i le Fotor 'upega tafaʻilagi

  1. Tatala le itulau autu o le upega tafailagi ma alu i le teuteuga vaega i le kilikiina i le ki talafeagai.
  2. Muamua lava, e tatau ona e lafoina se ata. E mafai ona e faia lea e faʻaoga ai le upega tafaʻilagi luga o le upega tafaʻilagi, o le social network Facebook pe na o le faʻaopopoina o se faila o loʻo i luga o lau komepiuta.
  3. Mafaufau nei ile tulafono faavae faavae. E faʻatinoina faʻaaogaina elemene o loʻo i le vaega talafeagai. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻataʻamilo le mea faitino, sui lona lapoʻa, fetuunai le lanu lanu, seleselega pe faʻataunuʻu le tele o isi gaioiga (faʻaalia i le ata i lalo).
  4. Vaʻai foi: E faʻapefea ona tipiina se ata i vaega i luga ole lugalaina

  5. E sosoʻo mai ma le vasega "Aafiaga". O iinei o le tulaga talafeagai taua lea na taʻua muamua muamua sau i le taʻalo. O le au atiaʻe o le tautua, e tuʻuina atu seti o aʻafiaga ma faʻamama, ae e te le manaʻo e faʻaaoga saoloto. O le mea lea, afai e te manaʻo i le ata e le i ai se faʻailoga vai, e tatau ona e faʻatau se tala PRO.
  6. Afai o loʻo e teuteuina se ata ma se ata o se tagata, ia mautinoa e siaki le lisi "Matagofie". O mea faigaluega o loʻo iai iina e mafai ona aveʻesea le le atoatoa, faʻamamaina ai maanuminumi, ma faʻaletonu mea leaga ma toe faʻaleleia ni vaega o foliga ma le tino.
  7. Faʻaopopo se faavaʻa i lau ata e sui ai ma faʻamamafa auiliili faʻavae. E pei o aʻafiaga, o le a faʻamauina se faʻailoga o vai i laina taʻitasi pe a fai e te leʻi faʻatau se pepa Fotor.
  8. O mea teuteu e leai se totogi ma avea o se mea teuteu mo le ata. E tele ituaiga ma lanu. Naʻo le filifili i le talafeagai filifiliga ma toso i soʻo se vaega i luga o le tapoleni e faʻamaonia ai le faʻaopopoga.
  9. O se tasi o meafaigaluega sili ona taua pe a galulue ma ata o le mafai ona faʻaopopo tusitusiga. O loʻo i totonu foi o le upega tafailagi o loʻo tatou mafaufauina. Oe filifilia le tusitusiga talafeagai ma lafo i le foloa.
  10. Ona tatalaina lea o teuteuga elemene, mo se faʻataʻitaʻiga, suia le faatanoa, lona lanu ma le tele. O tusitusiga e feoaʻi solo i le vaega o galuega.
  11. I luga ole laupepa i le pito i luga o loʻo i ai meafaigaluega e toe tatala ai gaioiga pe fai se laʻasaga i luma atu, o le talaʻi o loʻo avanoa foʻi iinei, ua puʻeina le moliga mata ma ua faia le fesuiaiga i le sefe.
  12. E te manaʻomia le setiina o se igoa mo le poloketi, seti le manaʻo faʻasaoina faʻatulagaina, filifili le lelei ma kiliki i luga o le faʻamau Sii mai.

Lea na maeʻa ai le galuega ma Fotor. E pei ona e vaʻai, e leai se mea faigata i le faʻatonutonuina, o le mea autu o le taulimaina lea o le tele o mea avanoa ma malamalama i le faʻafefea ma le taimi e faʻaaoga sili atu.

Metotia 2: Pho.to

E le pei o Fotor, Pho.to o se auaunaga maua fua i luga ole laiga e aunoa ma ni tapulaa. Aunoa ma le muamua lesitala, iinei e mafai ona maua uma meafaigaluega ma galuega tauave, o le faʻaaogaina o le a tatou mafaufau i sili auiliiliga:

Alu i le Pho.to

  1. Tatala le itulau autu o le tulaga ma kiliki i luga "Amata ona faʻatonutonu"e alu saʻo lava i le faatonu.
  2. Muamua, lafo se ata mai lau komepiuta, agafesootai Facebook, pe faʻaoga se tasi o le tolu faʻatulagaina templates.
  3. O le mea muamua meafaigaluega i luga ole pito i luga o Lautele, faʻatagaina oe e te selesele le faʻatusa. E i ai ni auala, e aofia ai le soʻona fai, pe a o oe lava filifilia le nofoaga e toto.
  4. Ave le ata i le faʻatinoina o le gaioiga "Liliu" i le manaʻomia fuainumera o le tikeri, afe i le faʻamalama poʻo le sifi.
  5. O se tasi o mea e sili ona taua teuteuina laasaga o le fetuunaiga o le faʻaalia. Lenei fesoasoani le ese vaega. E faʻatagaina oe ona fetuʻutuʻunaʻi le pupula, faʻatusatusa, malamalama ma le paolo e ala i le faʻagaioiina o le faʻasolo agavale agavale po o le taumatau.
  6. "Lanu" Latou galulue pe tusa o le tutusa mataupu faavae, na o le taimi lenei o le vevela, leo, faʻamalosia ua fetuʻunaʻi, ma le RGB tapulaʻa ua suia foi.
  7. "Saamaʻi" masiʻi atu i se isi pa, o loʻo mafai ai e le au atiaʻe ona le suia lona aoga, ae faʻapea foi ona mafai le ata tusi.
  8. Faalogo totoa i seti o faʻapitoa faʻapipiʻi. E saʻoloto uma ma faʻavasega vasega. Faalautele le mea e te fiafia ai, filifili se ata ma lafo i luga o le tapoleni. A maeʻa, e faʻaavanoaina le faʻaleleia o faʻamalama i nofoaga e fetuunai ai le nofoaga, lapoa ma le faʻapalepale.
  9. Faitau foi: Faʻaopopo le faʻapipiʻi i luga o le ata i luga ole laiga

  10. O loʻo i ai se numera tele o le tusitusiga presets, ae ui i lea e mafai ona e filifilia le fusi talafeagai oe lava, sui le lapoʻa, faʻaopopo se ata, paʻu, talaʻaga o tua, fa' manino manino.
  11. I ai o le tele ituaiga o aafiaga o le a fesoasoani suia le ata. Na o le faʻagaoioiga le ituaiga e te manaʻo ai ma faʻagasolo le faʻaseʻe i itu eseese seia oʻo i le malosi o le faʻamalama laupepa e fetaui ma oe.
  12. Faaopopo le tata e faamamafa ai tuaoi o le ata. E faʻavasega foʻi faʻavaʻa ma e mafai ona fai ia fetuʻunaʻiga.
  13. O le mea mulimuli i luga ole laupepa o "Fausaga", faʻatagaina oe e faʻagaoioiga Bokeh i faiga eseese pe faʻaaoga isi filifiliga. Soʻo se faʻamalama e tuʻu 'eseʻese. Filifili malosi, faʻalautelega, faʻalelei, ma isi.
  14. Faʻasolo i le sefeina o le ata i le kiliki i luga o le faʻamau talafeagai pe a maeʻa le faʻatonutonuina.
  15. E mafai ona e faʻapipiʻi le ata i lau komepiuta, faʻasoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele pe maua se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo.

Vaʻai foi: Tatalaina ata JPG

Faatasi ai ma lenei, o la matou taʻiala i le faʻatonutonuina o ata JPG faʻaaogaina lua eseese tautua i luga ole laiga e oʻo mai. Sa e masani i vaega uma o le faʻagaioiga o faila faila, e aofia ai le fetuʻunaʻiina e oʻo lava i le laititi auiliiliga. Matou te faʻamoemoe o le mea na faʻaaoga sa aoga ia te oe.

Faitau foi:
Liliu PNG ata i JPG
Liliu TIFF i JPG

Pin
Send
Share
Send