Novema 2018 Faamoemoega: Xbox Live Gold Taʻaloga Taʻaloga Mo Tagata Lesitala

Pin
Send
Share
Send

Totogi saofaga Xbox Live Gold ei ai le tele o mea manaia foliga mo tagata taʻalo. Ma, atonu, o le sili sili ona manaia o latou o se masina seti o taʻaloga o se meaalofa, faʻafetai ia e mafai ona faʻasaoina aofaʻi lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei masina, o tagata e leai se totogi o Xbox Live Gold e leai se totogi ia Novema 2018 o le a sefe ai le 4246 rubles.

Mataupu

  • Xbox Live Gold Taʻaloga Taʻoloto E Lafo Ia Iuni
    • Malae o taua 1
    • Tulouna le la
    • O le talitonuga lea o Assassin
    • O le taua o Dante

Xbox Live Gold Taʻaloga Taʻoloto E Lafo Ia Iuni

-

Ia Novema, tagata e ona le "auro" saofaga o le a fiafia i taʻaloga e fa, e taʻitasi e tatau ona taulaʻi iai ma itula na faʻaalu i luma o le taʻaloga. O le pusa e aofia ai le fana, taʻaloga arcade, slasher ma faʻataʻitaʻiga thriller.

Malae o taua 1

-

O le gaioiga a le fana e tupu i luga o malae o le Muamua Lalolagi Taua. Le tagata taalo na avea ma se auai i taua sili ona toto i lena taimi - gaioiga i vaega eseese o le lalolagi. Ma, faatasi ai ma se maualuga maualuga o talaʻaga mautinoa i le taʻaloga, o taua i taua Arapi ma taua mo le mauga Alps ua fesiuaʻi.

I le patipati, e mafai e le tama taʻalo ona filifili le itu e tau ai ma le 'au o le setete e tau. I le taimi lava e tasi, o le aofaʻi o fitafita e maulalo i le gamer e ofoofogia. Cavalry, tane, fale puipui ma vaalele a le militeli e mafai ona tau i taua. Ma le isi, o le auupega a tagata taaalo, o loʻo iai vailaʻau.

E mafai ona taʻalo naʻo oe, pe mafai ona e auai i se upega tafailagi o le 8 i le 64 tagata. O se tasi o itu taua o le taʻaloga o le lelei o ata, lea e masani ona ogatasi ma le ata o Hollywood blockbusters. I se faʻaopopoga, Battlefield 1 ua manatu o le sili ona manuia atinaʻe i le taʻutaʻua taua taua lalolagi o le amataga lona luasefulu seneturi.

I le totogi totogi, o le tau o le taʻaloga o le 2499 rubles. E mafai ona mauaina fua ma lau Xbox Live Gold lesitala seʻia oʻo ia Novema 30th.

Tulouna le la

-

O se taʻaloga faigofie e tele i le mea e talafeagai ai le faʻatonutonuina o lelea o se masini e alu i le la. E le gata i lea, e taua tele ona mafaufau i le po e leai se mea e maua ai se tau faʻaopopo taua. E tatau ona tatou mafaufau muamua i le lumanaʻi - faʻamautu fuafua lo tatou malosi ma le agavaʻa i le aoauli.

O le poloketi e iloga i se fuafua faʻatatau, ae, i lea tulaga, ei ai lona lava matagofie. O le galuega a le tagata taʻaʻalo o le lele latalata i le La, e alu i tala atu o le avanoa ma e oʻo foʻi i ana lava mafaufauga.

O le au faia le taʻaloga mai le Flippfly studio, na mafai ona tuʻufaʻatasia le tuʻufaʻatasia o le tagata taufetuli ma le tuuga ia latou foliga masani i la latou poloketi.

Ole taʻaloga e tele ona vasega, i taʻitasi e manaʻomia e faʻaalia ai le maualuga o lona taunuʻuga. Le tau masani o le taʻaloga o le 499 rubles. O le fua fua e avanoa mo tagata lesitala mai ia Novema 16 ia Tesema 15.

O le talitonuga lea o Assassin

-

Ole tagata autu ile faʻafiafiaga ole ata tifaga o se fitafita e igoa ia Altair. E oo lava i le amataga o ona tamaiti, na taliaina o ia i le lotu o le au fasioti tagata, o ia na faia ai ni gaioiga faigata, lea na avea ai o ia ma fitafita malosi. O lenei o lana galuega o le o mai i le faʻalavelave o osofaʻiga e o mai mai Europa ma taofi le Faʻataʻamilosaga Tolu, lea na agai i le 1191 i atunuʻu i sasaʻe.

O le lalolagi taʻaloga faʻatagaina oe e malaga i isi setete ma taulaga, vaʻai i maketi i le lotoifale, fesoʻotaʻiga ma tagata e nonofo ai - tagata o aganuu ma atunuʻu eseese. I le taimi lava e tasi, o le taʻaloga e mafai ai ona e lagona le ituaiga tuʻaiga - e ala i talanoaga ma tagata faʻatau maketi ma patele, le matagofie o fale lotu i le lotoifale.

E mafai ona faʻatau le taʻaloga mo le 499 rubles, ma o se vaega o le leai o se saofaga - download mai ia Novema 1 i le 15.

O le taua o Dante

-

Ole slasher lea ua faʻaeeina i ai ma elemene ole vaega e taʻalo ai ile taʻaloga ma le faʻasino atu ole tama taʻaalo ile mea masani a le lalolagi - "Dante Aligieri". Moni, o le faʻauigaina o le galuega i le taʻaloga na avea ma sili atu nai lo le maua fua.

O le tagata autu - o le fusuʻaga ma le veteran o le Crusades igoa o Dante, mo le lelei o lona alofa, e tatau ona uia vaega uma o seoli. Ole tala e amata ile agaga o le fitafita pele - le teineitiiti o Beatrice - e pa'ū ile malo o Lusifelo, ma e taua le sailia ma laveai ile vave na mafai. O faʻalavelave i se ala faigata o agasala a Dante, o ana moemiti ma mea leaga sa latou pa mai le agaga ma ua tino mai.

Mo le feagai ma le fili, e mafai e le toa ona faʻaaogaina se auupega i le vaega o le Holy Crucifix ma le Scythe of Death. Ma le isi, i le tau faasaga i temoni, o le a ia fesoasoani e foia paso lea e masani ona fetaiai i le tagata taalo ala.

Le tau masani o le taʻaloga o le 749 rubles. O le avanoa i le free download o le a tatalaina mai ia Novema 16 i le 30.

E ui lava i le muamua malulu o le tau i fafo, o Novema o le a vevela mo Xbox Live Gold tagata faʻaaogaina. O se seti o taʻaloga maua fua na avea ma taʻutaʻua, misa, ma manino na mamanuina mo i latou e naunau e faʻasaoina le lalolagi - ia oʻo i le auala o le Crusade, alu aʻe i le lua o le Taua Muamua a le Lalolagi ma e oʻo foʻi, faʻaauupegaina ma se maʻa, alu ifo i le fale pogisa o Satani.

Pin
Send
Share
Send