Faʻafefea ona e ulufale i iCloud i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


iCloud o le Apple's cloud service lea e mafai ai ona e teu ni faʻamatalaga a le tagata (fesoʻotaʻiga, ata, faʻapipiʻi, ma isi). Lenei aso tatou vaʻai atu pe faʻafefea ona mafai ona e ulufale i iCloud i lau iPhone.

Saini i le iCloud i le iPhone

Lalo o le a tatou iloiloina ni auala se lua e faʻatagaina i le Apple Cloud i luga o le apple smartphone: o le tasi auala e manatu ai o le a e maua pea le avanoa i le cloud storage i le iPhone, ma le lona lua - pe a fai e te le manaʻomia e fusifusia se Apple ID account, ae e te manaʻomia e maua ni faʻamaumauga teuina ia icloud.

Metotia 1: Alu i totonu Apple ID i iPhone

Ina ia mafai ona maua pea le avanoa i iCloud ma galuega faʻatonu o faʻamatalaga ma le teuina o ao, e tatau ona e ulufale i lau telefoni faʻaaoga lau Apple ID tala.

  1. I le tulaga e tatau ona e oʻo i le ao o loʻo nonoa i se isi tala, o faʻamatalaga uma ua aumaia i le iPhone o le a manaʻomia e tape muamua.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatino le atoatoatoa le toe setiina o le iPhone

  2. A toe faʻafoi le telefoni i le fale gaosi tulaga, faʻafeiloaʻi a matala o le a aliali mai ile mata. Oe e tatau ona e faia le muamua faʻatulagaina o le telefoni ma ulufale i lau Apple ID tala.
  3. Ina ua le faʻatuina le telefoni, e tatau ona e mautinoa o loʻo faʻagaioia faʻamatalaga synchronization ma Aikloud ina faʻamatalaga otometi lava ona lafoina i lau telefoni. Ina ia faia lenei mea, tatala le tulaga ma filifili le igoa o lau teugatupe i le pito i luga o le faamalama.
  4. I le isi faamalama, tatala le vaega iCloud. Faatoagaina seti talafeagai e te manaʻo e ogatasi ma lau telefoni.
  5. Ina ia mafai ona ulufale i faila teuina i Icicle, tatala le tulaga masani faila Faila. I le pito i lalo o le faamalama e matala, filifili le tab "Vaʻaiga lautele"ma alu atu loa i le vaega "iCloud Drive". O le mata o le a faʻaali folau ma faila faʻapipiʻi i luga o le ao.

Metotia 2: iCloud Upega Tafaʻilagi

I nisi o tulaga, e te manaʻomia le avanoa i iCloud faʻamaumauga teuina i totonu o le Apple ID tala a se isi tagata, o lona uiga e le tatau ona fesoʻotaʻi lenei tala i se telefoni. I se tulaga tutusa, e mafai ona e faʻaogaina le upega tafailagi o Iklaud.

  1. Tatala le tulaga masani Safari browser ma alu i le iCloud 'upega tafaʻilagi. I le tulaga masani, o le browser e faʻaalia se itulau ma fesoʻotaʻiga tuʻuina atu i Faʻatulaga, Saili iPhone ma Saili Uo. Maua i le pito i lalo ole faamalama i luga ole browser menu ki, ma i le lisi e tatala, filifili "Faʻamatalaga atoa o le upega tafailagi".
  2. O le iCloud faʻatagaina matala o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e te manaʻomia ai e taʻu mai le imeli tuatusi ma le faʻamatalaga mai le Apple ID.
  3. A maeʻa le ulufale sao, o le lisi o le icloud web version o le a faʻaalia i luga o le mata. O iinei e mafai ona faʻatino foliga e pei o le galulue ma faʻafesoʻotaʻiga, vaʻaiga i ata pueina, mauaina o le nofoaga o masini fesoʻotaʻi i lau Apple ID, ma isi.

Soʻo se tasi o le lua metotia faʻamatalaina i lenei tusitusiga, o le a faʻatagaina oe e te ulufale i iCloud i lau iPhone.

Pin
Send
Share
Send