CLTest 2.0

Pin
Send
Share
Send


CLTest - polokalama faʻapitoa mo le lelei faʻatonutonuina fetuʻutuʻuga o mataitu tapulaa e ala i le suia o le gamma curve.

Faaali Faʻaali

Uma galuega i le polokalama e faia faʻatulagaina, faʻaaoga le u i luga o le keyboard po o le isumu sikuea uili (luga - susulu, lalo - pogisa). I suega uma suʻega, sei vagana ai tulaga o paʻepaʻe ma lanu uliuli, e manaʻomia le ausia o se toniga laufanua laufanua. Taitasi vaega (auala) mafai ona filifilia ma se kiliki ma faʻatulagaina e pei ona faamatalaina i luga.

Ina ia fetuʻunaʻi le faʻaaliga o paʻepaʻe ma lanu uliuli, o le auala lava lea e tasi o loʻo faʻaaoga, ae e ese le faʻavae - o se numera o faʻasologa o vali taʻitasi e tatau ona vaʻaia i luga o le suʻega suʻega - mai le 7 i le 9.

Vaʻaia, o iʻuga o gaioiga tagata faʻaalia o loʻo faʻaalia i se ausilali faʻamalama ma se faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga o le aluga.

Faiga

O tapulaa ua faʻatulagaina i lua auala - "Anapogi" ma le "Faigofie". O le faʻatulafonoina o laʻasaga-i-laasaga pupula faʻatonutonu o tagata RGB auala, faʻapea foi ma le lelei-tuning o uliuli ma papae togi. O eseesega o loʻo i ai i le aofaʻi o soʻotaga tulaga, ma o lea i le saʻo.

Leisi faiga - "Taunuuga (fuatia)" faʻaali iuga mulimuli o le galuega.

Tauʻega

Ole suʻega e mafai ai ona e faʻaalia le faʻaaliga o moli poʻo le malulu malulu i nisi faʻapitoa. E fesoasoani foi faʻatonutonu le pupula ma le faʻapitoa o siaki.

Eseese Mataituina Faʻatulagaina

Lagolagoina CLTest tele siaki. I le vaega talafeagai o le lisi, e mafai ona e filifili e faʻatulaga e oʻo atu i le 9 mata.

Lavea

O le polokalama e tele filifiliga mo le sefeina o faʻaiuga. Lenei auina atu i fafo faigofie faila ma faila mo le faʻaaogaina i isi faʻatulagaina polokalame, faʻapea foi ma le sefeina o le mafuaʻaga maua ma faʻatoʻese mai i le faiga.

Lelei

  • Faʻamatalaga o foliga manifinifi;
  • Le tomai e faʻavasega ala eseese;
  • E leai se polokalama.

Le atoatoa

  • Leai ni faamatalaga i tua atu;
  • E leai se gagana Rusia;
  • Lagolago mo le polokalama ua le toe faamutaina.

CLTest o se tasi o sili ona aoga mataʻitu mataʻalia kalibrasi meafaigaluega meafaigaluega. O le polokalama e faʻatagaina oe e faʻalautele le lanu, faʻailoa le saʻo faʻaaoga i suʻega ma utaina faʻaiuga i le amataga o le faʻagaioiga.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.37 mai 5 (65 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Mataitu polokalama faʻapaleniina Atrise lutcurve Adobe faʻapitoa Quickgamma

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
CLTest o se polokalame mo le faʻalelei lelei o le pupula, faʻatusatusa ma le gamma o le mataitu. E iloga ona o lona fetuʻutuʻunaʻi i le soalaupuleina o tapulaʻa o le pupuni i le tele o faʻafoe nofoaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.37 mai 5 (65 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Victor Pechenev
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 2.0

Pin
Send
Share
Send